Şimdi Ara

2014 LYS de fulleme imkanı varmıdır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıı beyler bunu söylerken belki bana çok sinirlenebilirsiniz ama ygs den:
    Puanları ve Başarı Sıraları YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
    Puanı 254,09333 226,77107 218,94503 201,32451 253,91613 264,10855
    Başarı Sırası 240218 311911 973505 1077840 474294 291712

şeklinde gördügünüz tamamen kopyalanıp yapıştırılımış aynen görüldügü gibidir
    peki benim şu kalan 2 ayda sıkı çalışırsam LYS de fulleme durumum vsrmıdır çevrenizde bu durumda olanlar varmıydı bu arada fenciyim
    yani bazıları için saçma gelebilir aslında çok inanıyorum ama tabi brazcık gaza ihtiyaç var bu puanları alıp lys de 450 üstü 500 falan almak mümkünmüdür sıkı bi çalışmayla
    yani 450 500 derken LYS hamdan 450 500 toplamda lys de hepsi ful olsa bile mf de zaten 400 ü geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nets136 -- 7 Nisan 2014; 2:32:24 >

• Hiçbir şey kesin değilken herşey mümkündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi sen bu dediğine kendin inanıyor musun?
  • çok sevdiğim bir söz:
    İmkânın sınırlarını görmek için imkansızı denemek lazım -Fatih Sultan Mehmet-

• ygs puanına bakarsak mat ve fen iyi değil moralin bozulmasın ama unut fullemeyi
  • Biraz gercekci olmak lazim.İyilerin cogu altyapidan gelme.2 ayda maalesef imkansiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında size şöyle söyleyebilirim mat ve fende alt yapım iyidir bu sene mat 30 a 1 ama fen 3 e 2 bu zaten 2. girişim ve çalışmadım bu sene matematik bu sene yüzüne bakmadım peki fen neden kötü derseniz geçen sene 20 taneydi o da iyi degil ama o dönemdede az çalıştım bu sene hiç çalışmadım onun için antremansızdım soruları çözemedim yetişmedi
  • Hocam zamanın kısıtlı hemen sımdı basla ıstersen, fulleyemesen bıle cok ıyı bır iş cıkartabılırsın

• Hicbir zaman full yapan çıkmazken sen mi full yapacan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Hicbir zaman full yapan çıkmazken sen mi full yapacan :D

En gercekci yorum bu olmus yanlis anlama en iyisi icin calis ama ben fulleyecem diye gaza gelirsen moral bozuklugu yasarsin sonra

• Cevap için sağol cevabın çok samimi aslında LYS matematiginde bazı konular özellikle olasılık hariç çoğunu biliyorum bi tekrara bakar
    fizik için şu anda denemeye girsem 0 alırım fakat oda bi tekrara bakar
    kimyayı bilirsin zaten 1 ayda bilmeyen biri bile çalışsa fuller ki kimyamda iyi tekrara bakar oda
    geometri onu fazla abartmamak lazım geometriye bi şey diyemem görme meselesi ama çalışma yükü daha az görmeye dayalı çünkü
    işte geldik can yakıcı noktaya biyolojiden
    1)alt yapım yok
    2)nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
    3)geçen sene denedim 1 konuyu zor bitirdim bu sorunu bi şekilde halledersem olur belki
  • Bana gülen yapamazsın diyen arkadaşlar haklı yani bu seviyede birisi doğrusu biraz zor ama şansımı denemek istiyorum belkide LYS ye girdigimde daha düşük bile alabilirim bu allaha kalmış ama sadece şansımı denemek istedim tabiki sizden kalkıp yapabilirsin demenizi beklemiyoum bütüm alt yapısı tam olup ful yapamayanlara haksızlık olur
  • Sen yapmaya çalış sınırları zorla olursa olur olmazsa Allahın taktiri. En azından denedim dersin
  • İyi bari full yapmayi hedeflersen daha cok calisirsin daha iyi yaparsin.Ama fulleyemezsin acik ve net.

• Insanlar kendılerının yapamacaklarına ınandıkları seylerı baskalarınında yapamayacagını zannedıyor, 2aylık calısmayla fullemek cok dusuk bır ıhtımal ama ımkansız dememek lazım. Oldugu kadar olmadıgı kader

• Hocam daha gerçekçi hedefler koyarsan kendine sene sonunda üzülmezsin yani cevapları bi yerden almadığın sürece full çekmen imkansız gibi

• ygs 1 puanim 260 ygs -6 275 sana yakin gibi
    ben lys de 100k olsam öpüp başıma koyarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

İyi bari full yapmayi hedeflersen daha cok calisirsin daha iyi yaparsin.Ama fulleyemezsin acik ve net.

+1

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.