Şimdi Ara

#2014#LISANS MEZUNLARI KPSS GK-GY GRUBU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
943
Cevap
23
Favori
53.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evinda

    Kacincisin bolum ne ?

    1189.yum bölüm bilg. müh.
  • Arkadaşlar öncelikle puanı iyi olan arkadaşları tebrik ederim.

    Benim puanım 68 zaten yeterince hazırlanmamıştım ve beklentim düşüktü. Bölümüm Harita Mühendisliği. Merak ettiğim şey,

    2015 kpss bizim için ne kadar önemli? 2015 yılında aldığımı puanla atanma şansımız olur mu? Yoksa hiçbir anlamı olmaz mı sınava girmenin?

    Teşekkürler, iyi geceler.
  • Maalesef 2015 kpss a yani alan sınavıdır kaymakamlık, müffettişlik vs.. için yapılır gk gy sınavı da yapılır fakat bu alan sınavının puanlamasında kullanılır yani sınava girseniz bile bu puanı pomem haricinde ve alan haricinde kullanamazsınız kpss b grubu yani düz memurluk için kullanılamaz kısacası siz de benim gibi 2016 ya kalmışsınız
  • bu online dershane videolarını nerede bulabilirim özel mesajla yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyrazbey

    Maalesef 2015 kpss a yani alan sınavıdır kaymakamlık, müffettişlik vs.. için yapılır gk gy sınavı da yapılır fakat bu alan sınavının puanlamasında kullanılır yani sınava girseniz bile bu puanı pomem haricinde ve alan haricinde kullanamazsınız kpss b grubu yani düz memurluk için kullanılamaz kısacası siz de benim gibi 2016 ya kalmışsınız

    bu b başka b.
    ön lisans değil.
  • Yossi Kohler Y kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlayamadım yazdığınızı ama ben şöyle izah edeyim @hetecem sormuş ya ; kpss 2015 bizim işimize yarıyor mu atamalarda şeklinde kpss lisans için konuşuyorum kullanabiliyor muyuz diye .. Hayır kesinlikle kullanılmıyor kpss b lisans sınavı da 2 yılda 1 defa yapılıyor önlisans ortaöğretim gibi sadece tarihleri farklı olur lisans Temmuz da yapılırken Önlisans/Ortaöğretim Eylül de yapılılır 2015 te yapılan sınavda kesinlikle gy gk puanını p3 atamalarda kullanamazsınız bu maalesef mümkün değil keşke mümkün olsaydı bunu ençok ben isterdim kpss a her sene yapılıyor kpss b ise 2 senede 1 defa yapılıyor
  • Fem dersanelerine giden herkes 80'in üstünde almış kime sorduysam kimi gördüysem kesinlikle bu tesadüf değil,sorulardan bile belli sorular çok konu dışıydı ve bu sorular bazı kaynaklarda verildi hatta bi kaynak var adı çok değişik ilk defa duydum 15 tarih sorusu tamamen ordan gelmiş.

    Hadi onu geçtim tüm dersanelerden 100 e yakın güncel fotokopi aldım hepsini ezberledim bi tane bile onlardan gelmedi konuyla alakası olmayan soruları nasıl yapıp 90 alabilirsin bunun imkanı ve izahı olamaz,konu kitapta yok yaf bunu her türlü ıspatlarım,ben bu sınava saatlerce hazırlandım 70 aldım ve tanıdığım bi çok mühendis zeki arkadaşlarım var hepsi 74 aldı,işletme mezunu başka tanıdığım fem dersanelerine gidiyor ve çocuk çalışkanda değil ama 87 puan almış,ben çalışıyordum çocuk gezip tozuyordu nasıl iştir arkadaş,olan oldu ama eğer bişeyler döndüyse hakkım haram olsun evden çıkmadan saatlerce çalıştım yazıktır be bana ve benim gibilere.

    Bu sınavda başarılı olmak için akıl oyunlarındaki John Nash gibi süper zeka olmak lazım kimse demesin çalıştım aldım,çıkan sorularıda konularıda buraya koyun hepsini karşılaştırın.Soruların yayınlanmamasıda garip sınav sonuçları belli ama halen yayınlanmıyor belki benim doğrularım silindi ne bilecem ben abi.Tarihi 3 farklı kaynaktan 5 kez tekrar ettim sonuçta iktisat okudum gerizekalı değilim,ama bunun suçlusuda ses çıkarmayan toplumumuz.




  • Duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim aynen öyle haram zıkkım olsun hakkım. Ben de sözelciyim eski bilgilerimin üstüne kaç farklı kaynaktan tarih çalıştım. 12 - 13 net yapmışımdır en fazla.
  • Boşuna dil dökmeyin. Kimse yapamadı bu sınavı. 90 üstü puan alan 2 bin kişi yok. 95 alanlar ilk 50 ye girdi. millet 80-85 aralığına yığıldı. 85-90 arası alanlar köşeyi döndü. Sıralamalara bakarsanız anlarsınız durumu. Kopya felan olsa tablo çok farklı olurdu. Kötü puan alanlar bence aynaya bakmalı. Sözelciyim matematik yapamadım diye bir şey yok. Herkese aynı sorular soruluyor. Devlet memuru olmak öyle kolay değil. Adam akıllı çalışanın en az 85 net yapması gerekirdi bu sınavda. Yapamayan da memur olmasın bir zahmet. O kadar kişi arasından en iyiler sıyrılmak zorunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 20 Temmuz 2014; 15:45:14 >
  • Aynen katılıyorum.Ama 70 aldıysan şükret bence ben murata gittim okadar deneme etüd falan gördük.Sınavda çıkan soruları ilkdefa gördüm bende 44 aldım.Arkadaşım fem yayınlarından çalışıyordu iyi geçti dedi bana sadece kitaptan baktı hemde işte çalışıyordu.Şimdi gelip elli türlü hava vuracak bana sen okadar dersaneye gittin ben sadece ikikere baktım kittaba diye ama oda murata gitmişti benden önce bişey yapamadı ikinci sınava girişi.
  • Ben de 70 sınırında takılıp kalanlardanım. Matematiği iyi olanlar köşe oldu bu sınavda, hiç kimse itiraz etmesin, sınav sözelcileri vurdu. Matematik aynıdır, rakamlar ve karakterler değişse bile çözüm/uygulanacak işlem aynıdır, değişmez; dolayısıyla kişi konuyu biliyorsa zorluk çekmeden yapar. Ama durum sözelde tam tersidir, bu sınavda da olduğu gibi saçma sapan müfredat dışından sorabilirler, soruları istedikleri gibi eğip bükebilirler, üstünde her türlü manipülasyon yapabilirler. Sayısalcılar matematiği liseden kalan bilgileriyle yapıyorlar, bizzat arkadaşlarımdan biliyorum hiç konu çalışmadılar, hazırlanırken sadece sorular çözdüler. Bizse aylarca soru bankalarına ek konu tekrarlarına, ezberlere falan boğulduk; tarihteki olayları, ilkeleri, inkılapları dahi kronolojik sıralamasına göre ezberledik. Ne oldu peki? Sonuç sıfır elde sıfır. Hülasa, sözelciler olarak bu sınavdan yüksek puanlar, dereceler almak istiyorsak ne yapıp edip matematiği halletmemiz gerekiyor, yapacak bir şey yok.




  • Memur olmak kolay değilmi şaka gibi milletiz ya lafa bak:)) bizim memur olup yaşadığımız hayatı isveçte işsizler yaşıyr bu sınav zeki adamın sınavı değil hiçbişey sorgulamayan ezber yapan adamın sınavı bu kpss den 95 alıp van istanbuldan daha gelşmş diyen kız gördüm sınavla zeka ölçülseydi türk insanı dünyanın en zeki insanı olurdu ben hep derim bu sınavlar hep yahudi oyunu hiç düşündünzm o kadar ülke var tek bu sınav bizde var nüfuslada alakalı değil bizdn kalabalık çok ülke var biz hep bi piyonduk hepte öyle kalacaz asla bu ülke gelişmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 hocam.

    Ömrümüz sınavlarla geçti.
    Ders edebiyat. Hoca eser okutmuyor, sınavda yazar-eser eşleştirmesi soruyor.Sonra kimse kitap okumuyor oluyor.
    Bu ülkenin direk eğitim sistemi bitik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 20 Temmuz 2014; 18:09:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    +1 hocam.

    Ömrümüz sınavlarla geçti.
    Ders edebiyat. Hoca eser okutmuyor, sınavda yazar-eser eşleştirmesi soruyor.Sonra kimse kitap okumuyor oluyor.
    Bu ülkenin direk eğitim sistemi bitik...

    Bence hiç okul olmasada olur ülkede ciddiyim hiçbi işe yaramıyor zaten
  • Şimdi cevap kağıdını kontrol ettimde matematikten beklediğimden 5 yanlış fazla geldi.
    Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır ?
  • 68 aldım beyler ısletme mezunuyum bı umut varmı
    polıslık tek caremı
    bılgısı olan var mı ?
  • Tianshang kullanıcısına yanıt
    68 ile baya baya zor hocam benim anladığım kadarıyla.
  • Millet bu atama tercihleri nezaman yapılacak haberi olan varmı?
  • Kasım sonuna doğru
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Eyvh saolasın.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.