Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
271.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: hkas

3999 liraya uhd 55la965v var
    İlk sayfada
    'SON HARF V MODELLERDE DVB- T2 MEVCUT ' ibaresi var ama bizim aldığımız tv'de bu özellik yok.
    Türkiye'ye gelen modellerde yok deniliyor,o zaman 'v' yi de silsinler.

Orijinalden alıntı: hkas

İlk sayfada
    'SON HARF V MODELLERDE DVB- T2 MEVCUT ' ibaresi var ama bizim aldığımız tv'de bu özellik yok.
    Türkiye'ye gelen modellerde yok deniliyor,o zaman 'v' yi de silsinler.

Alıntıları Göster
    SAYIN GRKMADR UZUN ZAMANDIR LG 65UB980V MODELİ BEKLEDIM AMA GORUNTU KESKINLIĞI KALITESI VE ÇERCEVESI TATMIN ETMEDI SIZCE 2015 MODELI BEKLEMELIMIYIM 65UB990V OLACAKTIR YOKSA BU SENEKINI ALMALIMIYIM
    BU KONUDA BU SENEKINI UB980 HAKKINDAKI BILGILERINIZI PAYLAŞIRMISINIZ
    SAYGILAR

Orijinalden alıntı: DigiSAT

SAYIN GRKMADR UZUN ZAMANDIR LG 65UB980V MODELİ BEKLEDIM AMA GORUNTU KESKINLIĞI KALITESI VE ÇERCEVESI TATMIN ETMEDI SIZCE 2015 MODELI BEKLEMELIMIYIM 65UB990V OLACAKTIR YOKSA BU SENEKINI ALMALIMIYIM
    BU KONUDA BU SENEKINI UB980 HAKKINDAKI BILGILERINIZI PAYLAŞIRMISINIZ
    SAYGILAR

Hocam eger begenmediyseniz ben yorumda bulunamam. Iyi bir TV ama sadece 65'' modeli var. UB980v LA965'in ses sistemi gelistirilmis ve True HDMI 2.0 versionu denebilir.

Banding bu modelde de var. 2015 modelleri gormek lazim tabii ki ama bu yil LG beklentilerin gerisinde kaldi. 2013 yilinin ustune koyamadilar. Tipki diger firmalar gibi.

V DVB- T2
    S DAHİLİ UYDU

LCD Compare
    LG 47LB650V 119 cm sur LCD Compare !
    http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG47LB650V-LG-47LB650V.htm

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.. Ben tv den oldukça memnunum 3d yi akşam tam karanlıkta test ettim özellikle AVATAR filminde ve SON DURAK 5 te.. derinlik netlik vs. mükemmel derecede. Valla verdiğim paraya değer seviyede. Banding sorunuda evet var ama görmek istersen var.. Yani görmek istemessen görmezsin.. Özellikle dünya kupası maclarında farkediliyor. ama dediğim gibi yeşil zemine bakmak yerine maçı izlerseniz hiçte anlaşılmıyor gayet başarılı. Dediğim gibi ben memnunum usta birde 4k ya da full hd yayın yapabilecek altyapımız olsa mükemmel olacakta artık kısmet..D-smart veya Digiturk ten atak bekliyoruz artık :D HDMİ 2.0 için gerekli parça 200-400 $ arası yazıyordu yabancı kaynaklı bi sitede inş. burada o kadar pahalı olmaz.. gerçi olsa yine alacağız ama nabalım :D iyi günler..

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersber

Teşekkürler hocam.. Ben tv den oldukça memnunum 3d yi akşam tam karanlıkta test ettim özellikle AVATAR filminde ve SON DURAK 5 te.. derinlik netlik vs. mükemmel derecede. Valla verdiğim paraya değer seviyede. Banding sorunuda evet var ama görmek istersen var.. Yani görmek istemessen görmezsin.. Özellikle dünya kupası maclarında farkediliyor. ama dediğim gibi yeşil zemine bakmak yerine maçı izlerseniz hiçte anlaşılmıyor gayet başarılı. Dediğim gibi ben memnunum usta birde 4k ya da full hd yayın yapabilecek altyapımız olsa mükemmel olacakta artık kısmet..D-smart veya Digiturk ten atak bekliyoruz artık :D HDMİ 2.0 için gerekli parça 200-400 $ arası yazıyordu yabancı kaynaklı bi sitede inş. burada o kadar pahalı olmaz.. gerçi olsa yine alacağız ama nabalım :D iyi günler..
    SAYIN GRKMADR TEŞEKKÜRLER
    BENDE AYNI FİKİRDEYİM
    BELKI STRATEJİYE AYKIRI AMA 2015 MODELİ ESKİYE GÖRE DAHA VASAT OLABILIR DİYE KAYGILANMIYOR DEĞİLİM...
    BEKLEMEKTE FAYDA VAR
    ALMIŞKEN 65INCH OLSUN DİYORUM BAKALIM SENEYE NE YAPACAK BU LG, HOŞ SONY DEDE DURUM AYNI GEÇEN SENEKİYLE AYNI
    HAYIRLISI OLSUN...

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Yabancı sitelerde yazıyor zaten.Türkiye'de ki modeller desteklemiyor muhtemelen.Lg Türkiye'de yazan ise şöyle:

Analog Var
    Digital DVB-C/S2/T

LG Türkiye
    LG 55LA965V : 55'' 4K ULTRA HD CINEMA 3D SMART TV | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LA965V

• hkas kullanıcısına yanıt
    resmi site kötü yapacak bişey yok ...

ürün desteğinden kullanım klavuzu indirdim var yazıyor. ...

LB63** LB69** LB87**
    LB65** LB72**
    LB67** LB73**
    LB68** LB86**

DVB-T/T2
    DVB-C
    DVB-S/S2

bu modelde var diyo mesela DVB-T/T2/C/S/S2

LG Türkiye
    LG 47LB652V : 47'' (119cm) CINEMA 3D SMART TV | FULL HD 1080p | webOS | MCI 500 | SMART SHARE | VIRTUAL SURROUND PLUS | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LB652V

lgde bu ayrım kolay son harf v ve s ye bakılıyor . samsung da çok zor .

• Bimeks de 55la970v 4200tl ama teşhir fiyatı. Kırığı çiziği yok. Yanında broşürde Kampanya 4999 yazıyor ama mağazaya özel 4200tl diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ub850v var tv iyi ama digerlerine nazaran sizce nasil deneme sansim olmadi diğerlerini tv iyi ama memnunum gayet başarılı sizce model iyi mi? Ub850v teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: redeagle97

Bende ub850v var tv iyi ama digerlerine nazaran sizce nasil deneme sansim olmadi diğerlerini tv iyi ama memnunum gayet başarılı sizce model iyi mi? Ub850v teşekkür ederim
    TVB-T2 için V'sine, T'sine bakacağımıza doğrudan anlayabileceğimiz bir yöntem yok mu?
  • Bütçesi uygun olupta 55la970 yada 965i bu fiyattayken almayanı döverler . Ub850 2d de iyidir bence ama 3d de bi la970 yada 965 değil tabiki. Bariz fark var.

isterseniz kullanım kılavuzu indirin anca öyle görebilirsiniz. yabancı forum sitelerindeki bilgiler kullanım kılavuzu , servis menüsünden falan alınıyor bende oralardan araklıyorum.

LG
    T - DVB- T/T2
    V - DVB- T/T2/C/S2
    S - DVB- T/C/S/S2

Philips
    XXK: K-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T, DVB-S(2))
    XXS: S-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2))

Orijinalden alıntı: 666azazel

ürün kodları böyle Lg ve Philipste kolay görebilirsiniz ama Samsung ve Sony zor bulunuyor.

isterseniz kullanım kılavuzu indirin anca öyle görebilirsiniz. yabancı forum sitelerindeki bilgiler kullanım kılavuzu , servis menüsünden falan alınıyor bende oralardan araklıyorum.

LG
    T - DVB- T/T2
    V - DVB- T/T2/C/S2
    S - DVB- T/C/S/S2

Philips
    XXK: K-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T, DVB-S(2))
    XXS: S-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2))
    ve 2014 webos ramler açıklandı <<<

http://developer.lge.com/webOSTV/discover/webostv-spec/

Full HD (FHD) ARM Cortex A9 1.1 GHz Dual Core 1.5 GB

Ultra HD (UHD) ARM Cortex A9 1.2 GHz Dual Core 3 GB

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

ve 2014 webos ramler açıklandı <<<

http://developer.lge.com/webOSTV/discover/webostv-spec/

Full HD (FHD) ARM Cortex A9 1.1 GHz Dual Core 1.5 GB

Ultra HD (UHD) ARM Cortex A9 1.2 GHz Dual Core 3 GB

Alıntıları Göster
    55' LA970V 5.000'e alınır mı? Neredeyse hiç 4K kaynak olmadığı düşünülürse HDMI 2.0 olmaması gerçekten fark eder mi? Yoksa 2.500'e 1080P LED TV alıp 2 sene sonra bir OLED TV'mi almak daha mantıklı olur? Cevaplar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CandleGarden

55' LA970V 5.000'e alınır mı? Neredeyse hiç 4K kaynak olmadığı düşünülürse HDMI 2.0 olmaması gerçekten fark eder mi? Yoksa 2.500'e 1080P LED TV alıp 2 sene sonra bir OLED TV'mi almak daha mantıklı olur? Cevaplar için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu işten iyi anlayan bilginlere sormak istiyorum,

55LM760S kullanıyorum ve kıbrısta yaşıyorum bu tvyi birine satıp aşağıda belirtilen tvlerden birini getirtmek istiyorum ama geri gonderme şansım yok.

Teknosada 55LA970V 5.000 TL ve 55UB850V 5.500 TL

Sizce hangisini almalıyım, lütfen bir tercih ve akıl verin

• 850 4k disinda 760 in uzerine cikamaz bence 970 ise kesin fark yaratir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.