Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
271.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
    İmkan varsa LB670 mantıklı olacaktır , Samsung F7-8 hatta abartırsak 14 serileri harici aynı kalıptan çıkma gibi
    Belki size Teknosadaki LG promotörleri rastlamıştır,ama şu da gerçek IPS panel kullanan LG'lerde darbeye karşı sağlam.

Fakat smart olayından hiç memnun kalmadım aşırı yavaş. İnternet de aynı şekilde. Webos'lar bu konuda nasıl? Acil bilgi istiyorum sizlerden ona göre değiştirirken başka bir tane almayı teklif edeceğim. Ayrıca 3d olayı da hiç bana göre değilmiş. Hiç zevk almadım izlediğim filmden. Zaten 3d olayı çıktı çıkalı anlamıyorum insanlar neyini seviyor. 3dsiz bulsam daha ucuza onu alırım valla.

Bu arada şu iki ürünün farkı nedir allah aşkına?

Hizlialda ikisi için de 700 hz demişler ama lb730 olan 800 hz sanırım. Bir fark bunu gördüm para edebilecek. Lakin bu kadar da fiyat farkı olmasını anlamış değilim. Var mı bir açıklaması.

2014 weboslu model tvsi olanlar bu konularda yorum yaparsa bugün hizliali arayıp durumu anlatmayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar ben Hizlialdan la660s almıştım. Ölü pixcelden dolayı değiştireceğim.

Fakat smart olayından hiç memnun kalmadım aşırı yavaş. İnternet de aynı şekilde. Webos'lar bu konuda nasıl? Acil bilgi istiyorum sizlerden ona göre değiştirirken başka bir tane almayı teklif edeceğim. Ayrıca 3d olayı da hiç bana göre değilmiş. Hiç zevk almadım izlediğim filmden. Zaten 3d olayı çıktı çıkalı anlamıyorum insanlar neyini seviyor. 3dsiz bulsam daha ucuza onu alırım valla.

Bu arada şu iki ürünün farkı nedir allah aşkına?

Hizlialda ikisi için de 700 hz demişler ama lb730 olan 800 hz sanırım. Bir fark bunu gördüm para edebilecek. Lakin bu kadar da fiyat farkı olmasını anlamış değilim. Var mı bir açıklaması.

Açıklaması sanırım birinin gerçekte 200hz diğerinin 100hz olmasıymış

2014 weboslu model tvsi olanlar bu konularda yorum yaparsa bugün hizliali arayıp durumu anlatmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 21 Haziran 2014; 11:50:34 >

• #berk # kullanıcısına yanıt
    iki modelde 100 hz baş sayfada paneller var ... tasarım farkı var başka fark yok gibi yinede resmi siteden bakın kumanda , ses falan....

lg de la860 hariç 2013 de hızlı smart tv yok üst serilerde iyi. la9

webos ne kadar hızlı kullanıcılar daha iyi bilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Haziran 2014; 15:36:56 >

Smart TV tarafi uyduruk tum TV'lerin ama en azindan 2014 oncesi Linux modeller Full Screen video oynatabiliyor.

YouTube video compression vs. uyumluluklarindan dolayi takilma da olmuyor. Dandik dizi izle film izle sitelerinde on bellek sorunu cikiyor.

Bu arada daha once Memory 4 GB Ram demistim, Hdd kapasitesi 4 GB imis ben yanildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 21 Haziran 2014; 15:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

webOS'a hizli diyen kendini kandirir.
    Hic bir farki yok Linux'tan.

Smart TV tarafi uyduruk tum TV'lerin ama en azindan 2014 oncesi Linux modeller Full Screen video oynatabiliyor.

YouTube video compression vs. uyumluluklarindan dolayi takilma da olmuyor. Dandik dizi izle film izle sitelerinde on bellek sorunu cikiyor.

Bu arada daha once Memory 4 GB Ram demistim, Hdd kapasitesi 4 GB imis ben yanildim.

Webos kesinlikle ve kesinlikle bir internet sayfası açacaksanız bilgisayar hızında.... Ahh keşke video yukleyebılsem hata verıyor. Fakat video bolumune gelınce orası oyle. Yanlız Youtube Apps içinden girerseniz mükemmel hızlı internet hızınıza göre goruntunuzun netliğini kendi belirliyor. Siz çözünürluk manuel olarak apss ten gırersenız degıstıremıyorsunuz. Dün 55EA980 e yeni İp tvyi yükledim müthişti şu anda webosların bir çok eksiği var ama tamamlarlarsa dehşet olur bu eksikleri....

• Arastırmacı608.... seni LG firmasının rakibi olan bir firma (samsung vb) özel olarak maaşlamı tuttu...? Durmadan aynı yerde patinaj yapıyorsun, aynı şeyi yazıyorsun... Sen bunları yazınca Koskaca LG TV satamayacakmı...? Senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...! Oyle olmasa aynı şeyleri onlarca kere birbirini tekrarlayan anlamsız mesajlarınla konu kirliliği yaratmaz foruma marka buradaki insanlara gerçekten faydası olabilecek eksik tarafları yazıp bi parça işe yarardın (birçok forumdaş yapıyor bunu bak, bize faydası dokunuyor, sen yalnızca patinaj yapıyorsun aynı yerde)
    Yeni yazacağın birşeyle varsa onları yazda forum ve konu takipçileri yararlansın... yada mesaj kirliliği yapmaya artık bi son ver.

Orijinalden alıntı: özgenmohan

quote:

Webos kesinlikle ve kesinlikle bir internet sayfası açacaksanız bilgisayar hızında.... Ahh keşke video yukleyebılsem hata verıyor. Fakat video bolumune gelınce orası oyle. Yanlız Youtube Apps içinden girerseniz mükemmel hızlı internet hızınıza göre goruntunuzun netliğini kendi belirliyor. Siz çözünürluk manuel olarak apss ten gırersenız degıstıremıyorsunuz. Dün 55EA980 e yeni İp tvyi yükledim müthişti şu anda webosların bir çok eksiği var ama tamamlarlarsa dehşet olur bu eksikleri....

Hocam YouTube App atin cope gitsin.
    TV 360p derse 360p yukluyor oyle Smart TV mi olur?

Istersem 2160p izlerim. Baglantim musait olsa bile 360p yukleyen bir YouTube App'dan bahsediyoruz. Internet 50 Mbit bende bu arada. Ses muhendisi oldugum icin surekli content indirmem gerekiyor meslegimle ilgili. Ethernet ile bagliyken bile sacmaliyor YouTube App.. Kaldi ki bir o kadar Vimeo da kullaniyorum. Malesef webOS Adobe Flash App cikmadigi surece eksi puan yazmaya devam eder.

Smart TV nedir ki DLNA varken? Zaten bilgisayar ekranimi Wi-Fi ag uzerinden Tv'ye atabiliyorum. Ne yapayim TV'nin iPad bile edemeyen browserini?

Linux gayet yeterli. Ne isterseniz aciyor.
    Surf icin zaten Mac ve Toshiba Qosmio var.
    Kisitli butceleri olanlar fazla beklenti icine girmesin Web tarafi kotu tum TV firmalarinin.

LG 2013-2014 = Super 4K + Super 3D + Yayinda secici HD kalitesi + Cok basarili SD.

UHD Tv'lerin resim kalitesini HDTV'ler ile kiyaslamam(Konsol haric)

Diger tum detaylari daha once belirttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

quote:

Hocam YouTube App atin cope gitsin.
    TV 360p derse 360p yukluyor oyle Smart TV mi olur?

Istersem 2160p izlerim. Baglantim musait olsa bile 360p yukleyen bir YouTube App'dan bahsediyoruz. Internet 50 Mbit bende bu arada. Ses muhendisi oldugum icin surekli content indirmem gerekiyor meslegimle ilgili. Ethernet ile bagliyken bile sacmaliyor YouTube App.. Kaldi ki bir o kadar Vimeo da kullaniyorum. Malesef webOS Adobe Flash App cikmadigi surece eksi puan yazmaya devam eder.

Smart TV nedir ki DLNA varken? Zaten bilgisayar ekranimi Wi-Fi ag uzerinden Tv'ye atabiliyorum. Ne yapayim TV'nin iPad bile edemeyen browserini?

Linux gayet yeterli. Ne isterseniz aciyor.
    Surf icin zaten Mac ve Toshiba Qosmio var.
    Kisitli butceleri olanlar fazla beklenti icine girmesin Web tarafi kotu tum TV firmalarinin.

LG 2013-2014 = Super 4K + Super 3D + Yayinda secici HD kalitesi + Cok basarili SD.

UHD Tv'lerin resim kalitesini HDTV'ler ile kiyaslamam(Konsol haric)

Diger tum detaylari daha once belirttim.

Web tarafı kotu ama en iyisi net ve 3d yonunde LG. Samsungta ınternetı hıc soylemeyelım bıle :) Zaten Tv ısıdan buram buram yavaşlıyor..... Philips androide geçecek dıyorlardı en son umarım dogrudurda LG kendını daha cok gelıstırır

• quote:

Orijinalden alıntı: yusaeker

Arkadaşlar, 5400TL'ye aldığım LG 55LA970V TV GELDi. Tek kelimeyle mükemmel bir tv. Hele 3d filmler anlatilacak gibi degil, tanik olmak gerek görüntü kalitesine. Özellikle LA970v ve A965V tv sahibi arkadaslar, sizlerden bir ricam var, tv'yi internete bağladım 4:22.09 ve akabinde de 4:24.10 kod numaralı arka arkaya iki guncelleme aldi tv. Bu guncellemeyle tv'ye gelen özellikler ve goruntu kalitesine olan katkisi hakkinda bilgisi olan arkadaslar beni bilgilendirirse cok mutlu olurum.

kardesim dün aldım 55la965v.. ilk deneyimlerim olumlu.. yerinde hersey taktırdım izledim denedim bizzat.. 3d si interneti 4k video Sd yayınlar olsun bence kendini farkettiriyor.. fiyat olarakta 3,999 tl aldım.. kurulum gercekleşşin hemen fotograf video atacagım heyecanla bekliyorum.. beni en çok şaşırtan ses sistemi oldu beklediğimin üzerinde bir sesti ki koskoca vatanbilgisayar avm yankılandı.. la970 almışsın onun dahada iyidir hayırlısı olsun :) almak isteyen arkadaslar varsa bugün kampanya son la970v 4,999 TL , la965v 3,999 TL şimdiden hayırlısı olsun

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ

• ersber kullanıcısına yanıt
    Iyi akşamlar,la970v ne kadar 5000 mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 6atan2

aynen kardesim kampanyalı fiyatı 4,999 TL la965 ile arasındaki farklar ses sistemi ve camera araştırmalarım sonucu bunları buldum fark olarak.. he tabi kasasıda farklı..

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

• quote:

hatta söyle siteye girebilirsin ..
    www.vatanbilgisayar.com
    Lg 55la970v 55'' 139 Cm,3d Ultra Hd Led Smart Tv,1000 Hz,Dahili Uydu Alıcı,Wifi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/55la970v-55-140-cm3d-ultra-hd-led-smart--tv1000-hzdahili-uydu-aliciwifi.html

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

• ersber kullanıcısına yanıt
    vallahi korkuttun beni 55 inçin fiyatıymış ben de 65 in fiyatı sandım

vallahi korkuttun beni 55 inçin fiyatıymış ben de 65 in fiyatı sandım

o kadarda değil tabikide xD

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

• quote:

Ya arkadaşlar ben bu 65 '' i aldım ama şimdi farkaettim ki bunun hdmı 2.0 girişi yokmuş,acaba daha sonra 2.0 a yükseltebilirmiyiz acaba

güncelleme ile yükseltilcekmiş diye biliyorum ama kesin mi bilemem

DH 91/1 VATAN FEDAİLERİ

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım media markt tan aldıgım gun tv 5499 tl di.
    Ben adamlarla pazarlık yaparak 5299 tlye almıstım
    Almadan once bence bir pazarlık etmeyi dene, kart limiitm bu kadar en fazla bunu verebilirim müdünüze sorun falan diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    satılık onkyo TX-SR607
  • 55 la970 sahibi arkadaşlar tv sd görüntülerde nasıl 3,5 metre gibi mesafeye büyük gelirmi?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.