Şimdi Ara

2014 Konser Ajandası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden açtım beyler.Haberim oldukça ekleyeceğim bu konuya.

Iced Earth
    Maçka Küçükçiftlik Park
    29 Ocak 2014

Manowar
    Küçükçiftlik Park

24 Mayıs 2014 (Ayrıca festival olacakmış bu ve diğer gruplar yakında açıklanacakmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macpo333 -- 14 Kasım 2013; 20:02:37 >

• İstediğim Gruplar:

Metallica
    Marky Ramone's Blitzkrieg
    Rush
    Megadeth
    Motörhead
    Ac/Dc
    Slash feat. Myles Kennedy
  • Iced Earth
    Maçka Küçükçiftlik Park
    29 Ocak 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Iced Earth
    Maçka Küçükçiftlik Park
    29 Ocak 2014

Ekliyorum Sağol
  • bi metallica geleydi eyiiidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

bi metallica geleydi eyiiidi

Dvd'ye çekilse 'İstanbul Magnetic' veya 'İstanbul '14' 'Ride The İstanbul'
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

"istanbul magnetic" kulağa çok hoş geliyo asdfghjkgfcd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İstediğim Gruplar:

Metallica
    Marky Ramone's Blitzkrieg
    Rush
    Megadeth
    Motörhead
    Ac/Dc
    Slash feat. Myles Kennedy

İlk kez yaziyorum KALKTI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

"istanbul magnetic" kulağa çok hoş geliyo asdfghjkgfcd

İleride çocuklarımız konuşuyor 'Kanka istanbul magnetic çok sağlam ha Metallica çoşmuş falan'

• Radiohead ve muse istiyorm 2014 icin

Ayrica pantera reunion yapip gelse ne guzel olur ya gerci phil yaslandi ve dimebag :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUSE
    David Garrett
    Infected Mushroom

Bunlar gelsin istiyorum ben de. David Garrett'ten kesin gelir diye düşünüyorum.
  • Death ve Pantera gelsin beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Radiohead ve muse istiyorm 2014 icin

Ayrica pantera reunion yapip gelse ne guzel olur ya gerci phil yaslandi ve dimebag :(

Her yıl Zakk Wylde'la reunion haberi çıkıyor Zakk 'Dime'ı onurlandırmak için her şeyi yaparım' diyor.Diğerlerinden ya ses çıkmıyor ya da olumsuz cevap veriyorlar
  • Bulunsun.Güzel konu
  • quote:

quote:

Her yıl Zakk Wylde'la reunion haberi çıkıyor Zakk 'Dime'ı onurlandırmak için her şeyi yaparım' diyor.Diğerlerinden ya ses çıkmıyor ya da olumsuz cevap veriyorlar

Gecen metal hammer dergisinde gordm phille roportaj yapmislar reunion icin neden olmSin gbi konusmus adamin agzindan ilk defa boyle bisi duydum heyecanlandirdi beni ama zakk dan haberim yoktu , yakisir ona da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• David Gilmour gelsin başka bişey istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikings -- 22 Ağustos 2013; 2:06:30 >
  • Abi gelen gruplar 100 kere gelmesin bu ülkeye. Senelerce herifleri bekliyoruz. Bir kere bir geliyor sonra hep geliyorlar. Son 5 senede 2 kez Metallica, 2 kez Megadeth, 2 kez Iron Maiden, 2 kez Scorpions, 2 kez Judas Priest, 2 kez Whitesnake, 2 kez Deep Purple izledim. Daha kim bilir kimleri 2 kez izlemişimdir. Slayer'ı da 2. kez izleyecektim iptal ettiler konseri.
    Bu sene bence;
    Paul Mccartney
    ACDC
    Aerosmith
    Black Sabbath
    Bruce Springsteen
    KISS
    Led Zeppelin (Reunion olsun dünya turnesi yapsınlar. )
    Lenny Kravitz bir ara geliyordu o konserin akıbeti noldu bilmiyorum.
    ROLLING STONES
    The Who
    gelmeli.
    Şunları getir işte mis gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 22 Ağustos 2013; 5:57:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Gecen metal hammer dergisinde gordm phille roportaj yapmislar reunion icin neden olmSin gbi konusmus adamin agzindan ilk defa boyle bisi duydum heyecanlandirdi beni ama zakk dan haberim yoktu , yakisir ona da

Zakk'ten başkası yakışmaz zaten Dime'ın yerine.Teknik olarak belki yakınlar olabilir ama dostluk-kardeşlik olarak doğru seçim Zakk.

2014 Konser Ajandası

Bir de bir videoda Zakk'in çocuğu Dime'ın fotoğrafını gösterip 'Bu kim baba ? 'diyor.Zakk de ; 'Dime Amcan' diyor

• İlk sayfadan yerimizi alalım. Gönül ister tüm metal grupları gelsin biletler ucuz olsun hepsine gidelim. Ama benim içimden geçenler Manowar, Metallica, David Gilmour, AC/DC. Bunlar gelsin benden mutlusu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 22 Ağustos 2013; 22:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikings

David Gilmour gelsin başka bişey istemiyorum

gilmour herkesin bildiği gibi dünyanın en tembel ve eski başarılarının altında kalmaktan en çok korkan ama belki de bu korkusu sayesinde o başarıların altında ezilmeyen tek müzisyendir. bu yüzden yeni albüm ve dünya turnesi dedikodularının sadece dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum. finali gayet güzel bir şekilde the division bell ve daha da önemlisi on an island ile yaptı. bir de şu var ama hiç dinlemedim:

http://en.wikipedia.org/wiki/Metallic_Spheres

led zeppelin asla reunion yapmayacak.

rush'ın da avrupa'nın büyük şehirleri hariç bir daha avrupa'ya uğrayacağını düşünmüyorum, adamlar clockwork angels turnesinde bile sadece ingiltere, almanya, isveç ve finlandiya'da 5-6 konser verip hemen kuzey amerika'ya döndüler, oradan çıkmayı hiç istemiyorlar. fakat geddy lee beyond the lighted stage belgeselinde şakayla karışık 2015'de fly by night/caress of steel'in 40. yılı şerefine bir dünya turu olabileceğini söyledi (veya başka bir albümün 40. yılı). benim 2014 için istediğim tek konser bu ama imkansız maalesef.

organizatör bulunursa bruce springsteen ve ac/dc kariyerlerine bir türkiye konseri eklemek isterler.

the who hakkında yorum yapamayacağım, çok severim ama adamların turnede olduklarını bile bilmiyordum haddime değil o yüzden.

son olarak mantıklı bir tahmin yapmak gerekirse, gallagher kardeşler (özellikle liam) paranın kokusunu alır ve definitely maybe'nin 20. yılı için 2014'te bir dünya turnesi başlatır diyorum (veya 2015'te what's the story morning glory? albümü için 20. yıl turnesi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 22 Ağustos 2013; 16:06:54 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.