Şimdi Ara

2014 Kia Rio 3 Araca Monroe Marka Amortisör Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın büyük ihtimal amortisörleri değişecek, hafta sonu usta bakacak.

Önceden fiyat araştırması yapayım dedim, ama monroe markasının aracıma uygun ön amortisör takımını bulamıyorum, arka da sorun yok.

Amacım yol tutuşu fazla olsun değil, zaten şehirler arası yollarda 90 km/h hızı geçen birisi değilim. Tamamen konfor üzerine gitmek istiyorum, yakın zamanda lastikleri de michelin primacy 4 185/65 r15 ile değiştireceğim. En yumuşak lastik hamurunun bu lastikte olduğu bilgisini edindim.

Alternatif olarak amortisör önerilerine de açığım arkadaşlar, kullandığınız ve konfor açısından rahat olan bir ürünü alabilirim.

• Ben maysan mando almıştım, memnunum.

• malum sebeplerle genel olarak medyada aksi pompalansa da süspansiyon sisteminin temel taşı yaydır.

son kullanıcı aynı yay takılıyken , yaya-aracın ağırlığına, ağırlık dağılımına uygun amortisörler arasında kayda değer fark hissedemez

bilyesi - körüğü kaliteli olur, daha uzun ömürlüdür vs ayrı konular ama sürüş hissi arıyorsanız, varsa maysan mando alın geçin bence. zaten kötü bir marka da değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 1 Nisan 2022; 19:0:26 >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

O kadar çukura düştüm. Lastik ve jant zarar görmedi diye seviniyordum ama en büyük darbeyi görünmeyen yani Maysan Mando amortisörler yedi. Hemde iki seferdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.