Şimdi Ara

2014 GOLF 7 BEYGİR GÜCÜ (HP) 110 MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KISMETSE ARACIMA 2014 OCAK AYINDA ÜRETİM BANDINA GİRECEK VE ŞUBAT GİBİ TÜRKİYEDE OLACAK...ARABAM 110 HP Mİ OLACAK YOKSA 105 HP Mİ?
    110 OLACAK GİBİ SÖYLENTİLER VAR AMA NET BİLSİ OLAN VAR MI?

• BU ARADA ARAÇ 1.6 TDI
  • Bu benim kişisel görüşüm 5 HP lik bir geliştirme yapacaklarını sanmıyorum. Yaparlarsada çok komik olur. 90HP den 105 HP'e ciddi bir gelişme ama 5 Beygir yaparlarsa cidden komik olur bu senede bu kadar geliştirebildik gibi.
  • bende şaşırmıştım açıkçası:)vw'de alışkın olmadımız konular olduğu için bu tip haberler çıkınca kendimizi karda hissediyrz:)
  • 105 HP olacak.
  • almanyada 110 hplik 6 ileri manueller var ama sadece bluemotion donanımı ile satılmaktalar.
  • TDI imi peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen 2014 fiyatlarını gördünmü kardeş ? gelen zamlarla ile vaz geçme durumun olabilir.

bende bir vw kullanıcısı olara çıldırmış bunlar diyorum

105 lik ise en az comfortline donanım ile geliyor ve fiyat 72.500 tl kafayı yemiş bunlar
    kur dusmeden alınmaz artık bu arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ ICEMAN -- 6 Ocak 2014; 9:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

sen 2014 fiyatlarını gördünmü kardeş ? gelen zamlarla ile vaz geçme durumun olabilir.

bende bir vw kullanıcısı olara çıldırmış bunlar diyorum

105 lik ise en az comfortline donanım ile geliyor ve fiyat 72.500 tl kafayı yemiş bunlar
    kur dusmeden alınmaz artık bu arabalar

valla kardş arradım ben bayiyi söyledim şu durumda ben arabayı alamıcam deddm.3-5 zam olurda 10 bin tl de kusura bakmasınlar veremem...74000 tlye anlaştım 84000tl oluyor 1.5 ayda...Bayidekiler bizde mağdur durumdayız herkes iptal etti verdiği siparişleri diyor aracınız gelsin şubatın 14 ünde gerekirse karsız veririz dediler bakalım anlaşırsak eski fiyattan alcam yoksa imkansız durmum olsa bile vermem bu parayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.