Şimdi Ara

2014 focus powershift trendx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakin bir arkadasim bu aractan almayi dusunuyor.kendisini aracin icinin darligi konusunda ikna edemedim israrla focus diyor.

#Bu araclari ederi nedir?
    #powershift konfor ve sorunsuzluk acisindan nasildir?
    #ti-vct nasildir?lpgye uyumlu mudur?bize sorun cikarir mi?
    #sehir ici yakit tuketimi ne olur?

Yardimlariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arac bu arada bu.

• Hocam bu aracın test sürüsunu yaptım. Titanyum donanım idi. Vites geçişleri gayet akıcı, ve test ortalaması gaza yuklenmeme rağmen 8.4 idi. Lpg ye uyumlu bir motor. Sadece trend olması sizi tatmin etmeyebilir o kadar. Bu fiyata geçen sene sıfırı satıldı bu arada...

Örnek konu

http://goo.gl/sU0jbM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 7 Ocak 2016; 20:59:39 >

Orijinalden alıntı: mr.big

Hocam bu aracın test sürüsunu yaptım. Titanyum donanım idi. Vites geçişleri gayet akıcı, ve test ortalaması gaza yuklenmeme rağmen 8.4 idi. Lpg ye uyumlu bir motor. Sadece trend olması sizi tatmin etmeyebilir o kadar. Bu fiyata geçen sene sıfırı satıldı bu arada...

Yakit tuketimi ideal gozukuyor.yalniz yazdiktan sonra okudugum ve ogrendigim kadariyla lpgye uyum konusunda problem var gibi.cevap icin tesekkurler

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu motora sahip araçlarda PS lerde kronik sıkıntı vardı DSG gibi, garantiden değişim yapmanız gerekebilir kısa vadede haberiniz olsun...
    15000 e gelmeden elden çıkartanlar var biraz nette araştırırsanız...

Örnek konu

http://goo.gl/sU0jbM

Sagolun hocam soylemeniz iyi oldu.arastiracagim.bilgi ve paylasim icin cok sagolun.

Daha Fazla Göster
  • Powershift sikintili sanzuman.
    Lpg ile 50bin km sonra motorda sikinti cikar.
    8-9lt yakar normal kullanimda. Gaza yuklenirseniz rahatca 12leri gorebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Hocam bu aracın test sürüsunu yaptım. Titanyum donanım idi. Vites geçişleri gayet akıcı, ve test ortalaması gaza yuklenmeme rağmen 8.4 idi. Lpg ye uyumlu bir motor. Sadece trend olması sizi tatmin etmeyebilir o kadar. Bu fiyata geçen sene sıfırı satıldı bu arada...

Yakit tuketimi ideal gozukuyor.yalniz yazdiktan sonra okudugum ve ogrendigim kadariyla lpgye uyum konusunda problem var gibi.cevap icin tesekkurler

bayi LPG yi kendi takacağını ve garantiyi bozmayacağını söyleyince güvenmiştim ben de...2500 tl istemişti. hem LPG de sıkıntı hem de şanzımanda sıkıntı varsa alınmaz. ama bildiğim ciddi bir sıkıntı olmadığı yönünde. yine de siz araştırmanızı yapın bu konularda. iyi günler.

• Bende 1 aydır Ford focus titanium dizel manuel bakıyorum bence titanium dizel bakın ustam eminim daha iyidir donanım açısından güzel gelir gözünüze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.zaten araci yakin bir dostuma bakiyoruz.kendisine ben de ti-vctnin tup konusunda sikintili oldugunu duydumu soyledim.anladigim kadariyla ti-vct powershift ikilisi pek begenilmiyor.arastirmaya dev edicez.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.