Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Bence bu antudakiler FB ile dalga geçilmesini isteyen GS'lilerdir. Hollandanın ilk golünde Kuyt'ın bir katkısı var mıydı?

şu yoruma bakan zaten kimin neyigetirdiğini anlar
    bence boşver bozma konuyu dostum

bak fener gs altı üstü futbol kimsenin kalbini kırmaya değmez arkadaşım
  • yunanistan gitti ya o kadar sevindim ki anlatmam:) ARtık iyi futbol izleriz heralde.
  • Fransa - Nijerya maçı çok güzel olacak. Üst diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

120 dakika oynanacak ve rakip 10 kişi kalmış, komşu bu fırsatı kaçırmaz. Futbol Tanrıları vardır bunların şimdi. Olmadı Zeus dan yardım isterler, bir şekilde turu atlarlar.

Gazetem olsa şu başlığı atardım.

Komşunun Futbol Tanrısı yardımını esirgemedi. Zeus sihirli dokunuşunu gerçekleştirdi.

"Zeus' un dokunusu bu kadar yetti." yapardın artik.

Zeus' a dua etmekle hata yaptılar, Ares' e dua etmeleri gerekiyordu. Ares, Savaş Tanrısı ve Yunanistan milli takımı hiç savaşmadan maç kazanmaya çalıştı. Savaşmadan maç kazanılmaz.

Komşu bu sefer yanlış Tanrıyı tercih etti.
    Olympus komşuyu affetmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 30 Haziran 2014; 11:29:00 >

• Nijerya'dan, çok şey bekliyorum bugün.
  • Bu kupanın kilit rolleri bence orta sahalarından geçiyor.Matuidi,Pogba,Cabaye kupaya en yakın takım bence Fransa gerçi bu 4'lü kolda çeyrek finalde Almanya yarı finalde Arjantin gibi büyük takımlar var işin içinde ama Fransalılar çok istekli oynuyorlar.Kolombiya-Fransa finali olursa şaşırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Ben desteklemiyorum ama Yunanistan'ı destekleyenleri eleştirenler kimi destekliyor acaba?

Sanki bi Yunanistan bize karşı savaştı zamanında.

Sırbistan
    Rusya
    Fransa
    Belçika
    Birleşik Krallık
    Karadağ
    Japonya
    İtalya
    Portekiz
    Romanya
    ABD
    Yunanistan
    Brezilya
    Kosta Rika
    Uruguay
    Peru
    Çin

Bunlar hep İtilaf devletleri işte. Bunları niye destekliyorsunuz?

Geçmişte yaşamayın bu kadar.

Alman hayranıyız problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turnuvanın en güzel maçlarından biri belkide en güzeli olabilir,bol gol bekliyorum...
  • turnuvada nefret ettiğim iki takım var. biri brezilya diğeri hollanda.

biri tamamen şans faktörüyle üst tura çıktı diğeri karaktersizin teki sayesinde.

ayrıca meksika desteklediğim 3 takımdan birisi marquez en sevdiğim 3 futbolcudan birisi.

özet: nalet ossun böyle işe.
  • Ahanda kupanin galibini acikliyorum almanya...bunu final gecesi editlersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu dünya kupasından bir şey anlamadım valla Game of thrones' a döndü, herkes ölüyor
  • Robben maçta arıyordu penaltılık pozisyonları,ceza sahasının dışında başlayan bir pozisyonda kendini içeriye atmak baya emek harcamıştı,hakem tabi bunu yemedi.Ama ne zaman gol oldu,hakem golün de etkisiyle hollandaya döndü ve robbenin numarasını yedi.Olan meksikaya oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Robben maçta arıyordu penaltılık pozisyonları,ceza sahasının dışında başlayan bir pozisyonda kendini içeriye atmak baya emek harcamıştı,hakem tabi bunu yemedi.Ama ne zaman gol oldu,hakem golün de etkisiyle hollandaya döndü ve robbenin numarasını yedi.Olan meksikaya oldu.

Hollanda'nın penaltı kazandığı pozisyon penaltı değil ama Hollanda'nın ilk yarıda maç 0-0ken penaltısının verilmediğinide düşünürsek(o penaltı verilseydi maç ilk yarıdan başka yerlere gidebilirdi) hakem kötü maç yönetti ama maç sonucu olması gerektiği gibi oldu diyebiliriz.
  • sadece hollanda degil ama meksika'ninda penaltisi yendi adamın kafasina yapistirdilar ilk yari ceza sahasi icinde.robben sevdigim bir oyuncu ama devamli bu tarz islerin icinde olmasi hos degil.benzer seyleri baskasi yaptigi zaman yerden yere vuruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

Aynen. Ben de Yunanistan'ı bu turnuvalara hiç yakıştıramıyorum.

yunan düşmanlığıyla hiç alakası yok. sadece bizim bunlardan ne eksiğimiz var deyip kafayı yiyorum
  • uzatmayin kupayi belcikaya verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon Kosta Rika
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Bu kupanın kilit rolleri bence orta sahalarından geçiyor.Matuidi,Pogba,Cabaye kupaya en yakın takım bence Fransa gerçi bu 4'lü kolda çeyrek finalde Almanya yarı finalde Arjantin gibi büyük takımlar var işin içinde ama Fransalılar çok istekli oynuyorlar.Kolombiya-Fransa finali olursa şaşırmayın

Kolombiya-Fransa finali olamazki zaten.
  • Amerika silip süpürcek Belçikayı iyi izle.
  • Ben Amerika'nın Belçika'yı eleyeceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.