Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yalnız bu konu popüler oldugundan herkes rahatsız diyo diger konularda konusuyoruz ben de emre
  • MERHABA ARKADAŞLAR.
    Benim adım Göktuğ size bir konuda danışmak istiyorum. Ama ondan önce beni biraz tanıyın..
    *15 yaşına gireceğim.
    *çizim yapmaktan bir şeyler tasarlamaktan çok hoşalanırım.
    *Çok büyük bir hayal gücüne sahibim.
    *Okulda sayılsal derslerimin 4ten aşağı değil
    *Sözel derslerimin hepsi 5.
    *Mimarlıkla uğraşmak 1.ci isteğim o olmassa hukuk okumak istiyorum.
    Şimdi izninizle konuya geçelim. Ben bu sene yapılan teog sınavına giren bir gencim. Ama her sınavda yaptığımın tersine u sınavda hiç ama hiç 2sinded de çalışmadım kolay olucak sanmıştım meğer kendi düşüncelerime kanmış ve sınavın zorluğundan dolayı sersemlemiştim. Evet tahmin edeceğiniz üzere notum düşük 357. Ve bu sene tam benim şansıma bütün Anadolu liseleri puanlarını bir hayli fazlasıyla yükseltmiş bulunuyorlar. Ve ben hiçbir Anadolu lisesine puanım yetmediği bazı liselere yaklaşsam bile girmediğim için meslek lisesi kurbanı oldum. Benim hayallerime ulaşmam için önümde bir meslek lisesi gibi koca bir engel bulunuyor maalesef. Bu forum sağolsun biraz araştırma yaparak üyelerin ne kadar da bu liseleri seçtiğinden pişman ve bu liselerin kötü olduğu yönde bilgilendirmeler yapmaları gözümü açtı benim. Ve istemeyerek meslek lisesine gitmek zorundayım 1 sene düz lise gibi onu biliyorum 1 sene gidicem ama sonra ne yapmalıyım Anadolu liselerine girmek için seneye yine nakil mi yaptırsam ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim arkdaşlar.
    Lütfen Rica Ediyorum! Kötü laf ya da küfürlü konuşmayınız sadece bilen ve yardımcı olmak isteyenler yazarsa sevinirim yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.(YAZANLARA) 

• ıstanbulda yaşıyorum
    ısım yok.
    6.sınıf:71.53
    7.sınıf:86
    8.sınıf hedef:98

Hedef lise vefa lisesi veya nişantaşı Anadolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    ortalaman biraz düşükmüş bu sene çok çalışman lazım ki özelde değilsen o ortalama çok zor. ben özeldeyim teog için tektas müzik resim filan hepsini kaldırdılar. tek beden var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

ortalaman biraz düşükmüş bu sene çok çalışman lazım ki özelde değilsen o ortalama çok zor. ben özeldeyim teog için tektas müzik resim filan hepsini kaldırdılar. tek beden var .

Baya düşük.Bu arada teogda Türkçe inkılâbım İngilizce ve dinleri çözdüğümde full çekmiştim.Tek korkum matematık ge fendı onlarıda yavaş yavaş hallediyorum.yani istediğim okullara girebileceğini düşünüyorum bide o ortalama çok zor. Demişsin bir çok arkadaşım devlette 97 ortalama almıştı 8. Sınıftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Doom -- 20 Eylül 2014; 19:07:46 >
  • selam ben bu sene 8.sınıfa geçtim. bu sene kararlıyım çok çalışıcam ama 7 ve 6.sınıftaki yılsonu ortalama notlarım 68,69.(yuvarladım). bu sene çok çalışsam ve teogda iyi puan alsam bu yıl sonu notlarımın zararı olur mu puanıma, hedefim fen lisesi. bu notlar engel olur mu szce. bi de liselerin taban puanlarını nerden görebilirm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 20 Eylül 2014; 19:44:03 >
  • Prowebo
    teogdan full çeksen.ortalaman 100 olsa yıne gıremıyorsun ama düşük seviye Anadolu'ya girersin

Hesaplaşdım full çeksen ortalama 100 olsa 469 allıyorsn

Gecmıs olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Doom -- 20 Eylül 2014; 20:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Prowebo
    teogdan full çeksen.ortalaman 100 olsa yıne gıremıyorsun ama düşük seviye Anadolu'ya girersin

Gecmıs olsun.

Fen liseleri taban puanlarına baktım, 400-370,440 puan fen liseleri var. hoca bize ortalamalar önemli değil demişti, hatta geçen gün başka bi hoca teog basit çok fazla kasmayın ama günde bir iki saat çalışın demişti. ben ş.urfada yaşıyorum, lise puanları şehirlere göre değişiklik göstermiyor mu acaba, saol bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Prowebo

Gecmıs olsun.

Fen liseleri taban puanlarına baktım, 400-370,440 puan fen liseleri var. hoca bize ortalamalar önemli değil demişti, hatta geçen gün başka bi hoca teog basit çok fazla kasmayın ama günde bir iki saat çalışın demişti. ben ş.urfada yaşıyorum, lise puanları şehirlere göre değişiklik göstermiyor mu acaba, saol bu arada.

Ben istanbulda olduğum için oraların 2 katı fazla ondandır. okul ortalamaları önemli bu arada.

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    okul ortalamalarını hocaya soracağım. bu sene hem proje,ders içi etkinliklere hem de sınavlara önem vereceğim. en kötü fen lisesine bile gitsem yine iyidir, anadolu lisesine gitmek istemiyorum. bilgisayarı da şifreleteceğim derslerime engel olmasın diye. yani baya sıkı çalışacağım. neyse hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 20 Eylül 2014; 21:12:59 >
  • istanbul beylikdüzü
    ad ömer faruk
    6.sınıf ortalama 70
    7.sınıf ortalama 75
    arkadaşlar şimdi benim istedğim okul beşir balcı taban puanı 429 falan girebilirmiyim 5 yanlışım çıksa 2 sınavdan yada 2 sınavdan 5 yanlış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

istanbul beylikdüzü
    ad ömer faruk
    6.sınıf ortalama 70
    7.sınıf ortalama 75
    arkadaşlar şimdi benim istedğim okul beşir balcı taban puanı 429 falan girebilirmiyim 5 yanlışım çıksa 2 sınavdan yada 2 sınavdan 5 yanlış ?

ortalaman seneye 80 civarı olursa
    5 er yanlış yapsan(toplam iki teog dahil 10 yanlış) her teogda çok rahat alırsın
    446.9445 alıyorsun 5 er yanlışla
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 21 Eylül 2014; 23:01:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

istanbul beylikdüzü
    ad ömer faruk
    6.sınıf ortalama 70
    7.sınıf ortalama 75

5 er yanlış yapsan(toplam iki teog dahil 10 yanlış) her teogda çok rahat alırsın

ortalamayı hesaplayıncamı oluyor kardeş benim ortalama yoksa ortalamasız mı
  • quote:

quote:

quote:

istanbul beylikdüzü
    ad ömer faruk
    6.sınıf ortalama 70
    7.sınıf ortalama 75

ortalamayı hesaplayıncamı oluyor kardeş benim ortalama yoksa ortalamasız mı

her şey dahil sen bu sene 80 alırsan ve sınavdan 5 r yanlış çıkartırsan sonuç böyle oluyor

• Merhaba genç arkadaşlarım sizlere bir şey sorucam yeğenim bu sene teog Giricek fakat detaylı olarak benim bir bilgim yok aranızda 1 . dönem için sınav konularını bilen varsa bana yazabilir mi bende ona göre çalıştırayım ufaklığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Merhaba genç arkadaşlarım sizlere bir şey sorucam yeğenim bu sene teog Giricek fakat detaylı olarak benim bir bilgim yok aranızda 1 . dönem için sınav konularını bilen varsa bana yazabilir mi bende ona göre çalıştırayım ufaklığı

elbette yardımcı olabilirim öncelikle herhangi bir 8. sınıf yıllık plandan bulabilirsiniz.

türkçe: dil bilgisi olarak fiilimsi(ağırlıklı olarak) ve cümlenin ögeleri var. anlam bilgisi olarak her şey belli zaten sözcükte, cümlede, parçada anlam yazım kuralları vs.
    matematik: fraktallar, yansıma, dönme, öteleme, üslü sayılar, kare köklü sayılar
    fen: mitoz, mayoz, DNA ve genetik Kod, Kalıtım, Adaptasyon ve evrim, sıvıların kaldırma kuvveti(herhangi bir yardımcı kaynaktan bakarsanız basınçtan önceki bölümler)
    inkılap: ilk ünite( 3 ün yarısı) bunlar mustafa kemalin doğduğu yerin özellikleri, gittiği okulları cepheleri , kurtuluş savaşı vs.(yardımcı kaynak iyi olur)
    ingilizce: ilk 4 ünite
    din kültürü: gerek yoktur herhalde :D

• 6. Siniflarin ne isi var
    KOVUN

Burasi teog bolumu 6. sinifin ne isi var

• Bu arada ingin ilk unitesi cok kolay

• Ben de gecen sene girdim. Bizim hic boyle konumuz olmadı.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.