Şimdi Ara

2013 Yılından Ceza GELDİ | KISKANMAYANLAR GELSİN | SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Tebliğ ZARFI geldi Maliye'den. ÖDEME EMRİ yazıyor.

2012 yılında trafik cezası yemişim ama bunlar 2013 şubat ayında düzenlemişler şimdi yolluyolar öde diye 226 tl. Ama neyden ceza yediğimi falan hiçbişey koymamışlar?

Altında yazıyor Ödeme emrinin tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içinde vergi mahkemesinde dava konusu yapma hakkınızın bulunduğu, ancak yargılama sonucunda iddianızda tamamen veya kısmen haksız çıkmanız durumunda cezanın %10 oranında zamlancağını biliniz. YAzıyor

Şimdi napmam gerek bilmyiorum? Daha önce e-devlet'ten vergi borcu kısmına girince 2 tane trafik cezam var halaa biri 200 tl faiziyle 400 olmuş diğeride 200 tl oda faizinle 400 tl olmuş olarak gözüküyor. Ama sanırım o cezalar bu ceza değil farklılar sanırım.

Napmam gerek nasıl bir yol izlicem yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sopacı -- 21 Aralık 2015; 13:30:12 >

• Troll bu eleman, en azından kanıtlayana dek ciddiye almanızı önermiyorum

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Troll bu eleman, en azından kanıtlayana dek ciddiye almanızı önermiyorum

Kolay gelsin

2013 Yılından Ceza GELDİ | KISKANMAYANLAR GELSİN | SS'li

Sus ve gerisini biliyon

• Keşke sopa da atsalar sana aklın başına gelir. Lanet olası troller.
  • Kıskanmayın arabanız yok diye. Şuan bir çoğunuz keşke arabam olsada cezalar gelse evime ödesem diye can atıyodur Arabayı geçtim keşke ehliyetim olsa ehliyet alcak yaşa gelsemde ehliyet alayım arkadaşlarımın arabasını sürsemde olur diyonuzdur ergenler sizi

Kıskanmayı bırakında ciddi yorum yapın
  • İnşallah daha ağır cezalarla karşılaşırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

İnşallah daha ağır cezalarla karşılaşırsın

Kıskanmış ehliyeti ve arabası yok diye Arabam var ve şuan toplam 1000 tl tutarında 3 cezam var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözüm hala geçerlidir[SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gidip öde izlenecek en normal yol bu. Zaten ödemeden itiraz edemiyorsun.
  • Hala arabasıyla hava atan kaldı mı, çok ilginç. Bazı apaçilikler hiç değişmeyecek demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

gidip öde izlenecek en normal yol bu. Zaten ödemeden itiraz edemiyorsun.

Ama ya daha önce ödediğim bir cezaysa? Yani aslında ben elden yani ehliyetime çok ceza yemedim hatırlamıyom yani. Genelde mobeselerden yemiştim onlarda plakaya yazılıyor.

2-3 defa elden ceza yedim birini ikisini ödedim zaten. Ama edevlette 2 tane bide bu 3 tane gözüküyro şuan. Ya daha önce ödediğim ceza şeyini tekrar yolluyolarsa veya şuan yolluyolarsa birdahamı ödücem aynı şeyi... VAlla çok sinir oldum ne yaptıkları belli değil kaç sene geçmiş yolluyolar insanlar unutmuş aklını karıştırıyolar..

tazeyken yollasalar insanlar bilir ne için ödediğini.. Şimdi ben nerde yedim bu cezayı bilmiyom nasıl yedim bilmiyom ödedimmi ödemedimmi bilmiyom.

• git ve ödemeyi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sopacı

quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

İnşallah daha ağır cezalarla karşılaşırsın

Kıskanmış ehliyeti ve arabası yok diye Arabam var ve şuan toplam 1000 tl tutarında 3 cezam var

Off arabası varmış. Çok kıskandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.