Şimdi Ara

2013 ygs vs 2014 ygs karsilastirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen sene ve bu sene giren arkadaslar sinavlari karsilastirabilirler mi acaba ? Puanlarin dusme ihtimali mi var mi acaba burda karsilastirdiklarimla tahmini puan hesapliyorumda gecen senenin yiginsalina bakinca durumum cok kotu :(( gecen seneye gore nasildi yorumlarinizi bekliyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha zordu diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Daha zordu diyorum

Bende daha zordu diyorum mat cok ugrastiriciydi orda zaman kaybedince fende hizli cozmekten hatalar ve bi sayisalci olarak sosyale cok az zaman kaldi. Yani bende matin zor olmasinin sadece mat netlerini etkilemeyecegini diger bolumlerede azda olsa yansiyacagini dusunuyorum :(( ama ne kadar dogru dusunuyorm bilmiyorum

• bonanzaa xd ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 26 Mart 2014; 13:26:08 >
  • Bende daha zor diyorum. Daha zordan ziyade daha saçma ve daha çelişkili
  • Türkçe: daha zor
    Matematik: daha zor
    Geometri: daha kolay
    Fizik: sabit
    Kimya: sabit
    Biyoloji: daha kolay
    Tarih: daha zor
    Coğrafya: anlamadım pek son 5 dkda yaptığım için
    Felsefe: hiç ellemedim bilmiyorum
    Din: daha zor
  • Kesinlikle daha zordu döşediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe geçen sene diğer senelere göre kısaydı ama paragraflar yoğundu tam anlaşılmıyordu. Bu sene ise paragraflar daha da kısaldı, anlam daha da yoğunlaştı. Geçen sene 36d4y yapmıştım Türkçe'den, bu sene daha düşük bekliyorum.

ÖSYM genelde Matematik sorularının bazılarını kek sorulardan oluştururdu bunları 1 dakikadan kısa bi sürede çözüp, buradan artırdığınız süreyi zor sorular için kullanırdık. Ama bu sene yine 2011'de olduğu gibi süre sıkıntısı yaratacak sorular vardı, kek soru hiç yoktu nerdeyse.

Coğrafya bölümü hemen hemen full bilgi sorusuydu, Tarih-Din orta-kolay arasıydı, Felsefe ise zordu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 23 Mart 2014; 16:58:29 >
  • Bu seneki kolay gibi gozuken ama daha celiskili ve zaman gerektiren bi sinavdi. Dolayisiyla gecen seneye gore zordu.

• türkçe=1-2 çelişkili soru hariç eşit seviye
    matematik=Bu seneki daha zormuş öyle diyolar , ama ben kafa rahatlığıyla girdiğim için daha kolay geldi
    geometri= 2014 kek
    coğrafya=2014 daha zor
    tarih=2014 daha zor
    Felsefe=Vaktim kalmadı
    Din=Daha kolay
    Fizik=Aynı
    Kimya=Aynı
    Biyoloji=2014 kek
  • kesinlikle daha zordu
  • geçen seneki sınav çok çok daha kolaydı bence açık ara
  • Benim hedefim 50-60 bindi hayal oldu sanirim matematikten 25-26 net anca gelicek o kadar uzgunum ki:((

• En zaman olsa cözülürdü
  • Sinav aninda kolay geldi ama eve gelip sorular hakkinda yazilari okuyunca gordum olayi. Ekstrem bir zorlugu yoktu belki ama celdirici oldugu kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle daha zordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Mirror

türkçe=1-2 çelişkili soru hariç eşit seviye
    matematik=Bu seneki daha zormuş öyle diyolar , ama ben kafa rahatlığıyla girdiğim için daha kolay geldi
    geometri= 2014 kek
    coğrafya=2014 daha zor
    tarih=2014 daha zor
    Felsefe=Vaktim kalmadı
    Din=Daha kolay
    Fizik=Aynı
    Kimya=Aynı
    Biyoloji=2014 kek

Senin sonucunu çok merak ediyorum kek kek...
  • Türkçe'de acaaaayip ikilemde kaldığım ve cevap kağıdına baktığımda sürekli A-E-A-E-D-D-B-B'lerin olduğunu görünce kafayı yediğim bir sınavdı , geçen sene uzun olmasına rağmen bu kadar zorlanmamıştım yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.