Şimdi Ara

2013 YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 5k-10k arası düşünüp 2013 ygs yi yakın zamanda çözen arkadaş var mı? Sizce nasıldı, ben türkçeden ve sosyalden çok kaçırmışım toplam 21 yanlışın 17 si ikisi ama bence orta düzey bir sınavdı.Siz nasıl değerlendirirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinav bayagi kolaydi bence ben bile sosyalden 34 net yaptiysam

• Knife Party kullanıcısına yanıt
    Evet hocam daha sonra inceledim, yaptığım yanlışlar da komikmiş.Sınav gerçekten basit gibiydi

• Ben de bu haftasonu cozucem, gercekci olur mu acaba? Ozellikle sonuclari..

• Sınav kolay geldi bana da 130 netim var
    Belkide kolay gelmesinin sebebi normal denemelerde ve soru bankalarında çözdüğüm soruların çıkmış sorulara bakılarak hazırlanmalıdır bize bu sorular kalıpmışçasına dayatılıyor dolayısıyla sınav bize kolay geliyor

• Üstad öyle bir durum var evet ama bu söz kalıplaşmış bir söz biraz da.Çünkü o anki stres sıkıntı olmasa ygs lerin hiçbiri zaten 3-5 soru dışında ekstra bir şey barındırmıyor, yani bu soruları uzaydan getirmiyorlar herhalde müfredat belli, soru belli, yolu belli.Hele ki şuanki meb oldukça vasıfsız durumda, kendi meb kazanım testlerinde bile tutarlılığı olmayan şeyler içeriyor bir yerde kolaylaştırılmış difüzyon sadece canlıda olur diyor öteki soruda cansızda da olabilir diye almış, müfredat değişikliği almış başını gidiyor.Hocalar bile bilmiyor ya da bir şey diyor başka bir şey çıkıyor.Her sene soruları defalarca inceliyoruz diyorlar ama mutlaka yanlış soru oluyor ve bir de yeni bir adet çıkardılar yanlış olan soruyu da yanlış saymıyorlar, geçen sene lys kimyada bariz yanlışlar vardı hani ortalama bir öğrenci olsan o soru eksik hatalı dersin, madem bu kadar mükemmel kurulları profesörleri var bunları nasıl göremiyorlar.Ülkenin hali hal değil ,sistemi ise zaten çöktü çökecek Allah bir an önce kurtulmayı nasip etsin şu ygs lys denen dertten herkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celciusavogadro -- 1 Mart 2016; 18:27:05 >

• @metalciimam benim de 132 geldi Üstad hedef ne

@ledzepplin bence her ygs iyi irdelenmeli ve çözülmeli hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT 2020 vs TYT 2022
    3 yıl önce açıldı
    2022 MSÜ NETLERİNİZ VE NETİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Evet testlerde cok hata var. Buna katilmasam olmazdi.

• Hedef tıp hocam ilk8binden

• Hocam yanlış hatırlamıyosam 147 civarında netim var.
  • T 1y
    S 9y4b
    M 0y
    F 3y geldi

Hedef 3k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.