Şimdi Ara

2013'un ilk hediyesi isimli Hepsiburada Hediye çeki kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  2013'un ilk hediyesi isimli Hepsiburada Hediye çeki kampanyası

F I R M A -- L I N K I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 27 Aralık 2012; 11:02:46 >

• 500lik harcama için kazanılan 100 tl nin 50tl'lik kısmı 1-15 nisan, diğeri 1-15 mayıs'da kullanılacak vs. vs. yani verecekleri yüzde 20lik bir şey onu da parça parça...
  • ancak world %10 kampanyası ile birleştirilirse anlamlı olur.. Yoksa alacağım ürün pisasada daha uyguna bulunabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

ancak world %10 kampanyası ile birleştirilirse anlamlı olur.. Yoksa alacağım ürün pisasada daha uyguna bulunabiliyor..

word %10 derken. ayrıca bi kampanyamı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

ancak world %10 kampanyası ile birleştirilirse anlamlı olur.. Yoksa alacağım ürün pisasada daha uyguna bulunabiliyor..

word %10 derken. ayrıca bi kampanyamı var?

yok yok yanlış anlaşılmışım..
    Ancak HB hediye çeki üzerine bir de Worldcard %10 promosyonu yaparsa işe yarar, anlamında söylemiştim...
    yoksa şu an böyle bir kampanyası yok HB'nin ...keşke olsa ..
  • bi veridisk almayı düşünüyodum bende adam gibi bişeyde yok.
    200 civarı bişeye tamamlansaydı birde hüriyetin çek kuponu var.
    yanındada 30 tl tadından yenmezdi valla ama. 1 tb likler pahalı zaten
  • İYİCE ... SARDILAR 5 AY SONRASINA ÇEK KİM ÖLE KİM KALA 5 AY SONRAYA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motorola Atrix i 599tl den satıyordu. 949 TL yapmışlar fiyatı.
  • Hocam başlığı düzeltip, çek olduğunu belirtirsen daha doğru ve açıklayıcı olur...
  • Arkadaşlar merhaba 220 tllik alışveriş yapsam ve 50 tl önceki kampanyadan kalan çeki kullansam. 170 tl ödeyeceğim. 30 Tlyi yüklerler mi bilen var mı?
  • Şu 100 liralık çeki iki parçaya bölmesine ayar oluyorum...
  • İnternette yasal 30 günlük demo keyler oluyor. Onunla kullansak herhangi bir özelliği kısıtlanıyor mu bu meretin? 12 tane kod zaten 1 senelik kullanıma denk gelmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Hocam başlığı düzeltip, çek olduğunu belirtirsen daha doğru ve açıklayıcı olur...

ok..
  • Bende bu hediye çekinin verileceğinden şüphe duyuyordum. çünkü hepsiburada'da aramama rağmen bir açıklama bulamıyordum. fakat bu gün hepsiburada daki hesabımı kontrol ettiğimde 1-15 nisan da kullanılabilecek 50tl ve 1-15 mayıs ta kullanılabilecek 50tl hediye çeki tanımlamışlar ilgililere duyurulur.
  • Geçen ay yaptığım atrix alışverişine mart ve nisan ayına 50 şer tl hediye çeki kazanmıştım(hatalarını anladıkları için çek aralığı süresini sık sık yakın tarihe vermeye başladılar)
    Dün bir tanesini bu günde ikincisini kullandım diyebilirim, aralıktan bu yana bekleyenlerde iyi sabır varmış :))
    Hepsiburada birçok üründe piyasa üstü fiyata sahip fakat şu cazibesi var

600 liraya atrix + katı meyva presi + ihtiyacım olan yada olacak sürüyle ıvır zıvır aldım.

İnternetten bihaber arkadaşlarım ise Galaxy ace2 yada s3 mini alıp donanım olarak hem altta, fiyat olarak yukarıda aynı zamanda 125 liralık hediye çeki ve puan kazanamadılar bu yönden bakınca herşey çok güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.