Şimdi Ara

2013'ün en iyi sıcak fırsatları (Best of 2013) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
9
Favori
7.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paraf+hepsiburada kampanyası 100 tl paraf puan+100 tl hepsiburada çeki
  • Yararlandıklarım deriden %55.55 ile Bot aldım en para + n11. Kuponla ipad mini 400 tl ye geldi şimdilik bunlar geldi aklıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aerobilet 2013 yılında mıydı 2012 mi
  • N11 çekleri yılın son ayında bomba oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan aldığımız microsoft mouseyi unutmayın 9,90 tl.
  • Paraf
    N11
    Enpara
    Bu başlıkta al-sat yapanlarda fişlenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Cuma Candır 1 GB ve Sarı kutunun ilk puanlama sistemindeki hediyeler
  • hepsiburada & paraf: 500 TL'ye 100 Tl paraf para + 100 TL hediye çeki + %10 prima hediye çeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicihan

Turkcell Cuma Candır 1 GB ve Sarı kutunun ilk puanlama sistemindeki hediyeler

geçtiğimiz aylardaki 9.90 defacto internet kampanyası
  • mastercard web sitesinden dağıttığı 6.90 lık çeklerle yeni üyeliklere verilen kargo bedava birleşmişti markafonide
    0,09 kuruşa doremi atlet-boxer vs gelmişti
  • çorap HB
    turkcell 300 puan karşılıgında 50tl
    enpara
    n11 %111
    çorap
    çek satış bölümünde 1-2 tl ye coca cola sayesinde satılan M.C menüleri
  • Her ne kadar faydalanmamışsam da enpara, paraf ekstre, coca-cola kırmızı kasa.

Bir de kendi çapımda 1600 tl ye aldığım iphone 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

hepsiburada'dan koli koli alınan çoraplar...

o çoraplar geldi mi ya, kaçırdık biz onu :(

tiger86 arkadaşın çorapları

quote:

2013'ün en iyi sıcak fırsatları (Best of 2013) 2013'ün en iyi sıcak fırsatları (Best of 2013) 2013'ün en iyi sıcak fırsatları (Best of 2013)

Abi bu nedir ne yapmışsınız siz böyle :)

• Sarı kutu 2 adet bp 30 tl yakıt
    Aygaz 2 adet 25 tl yakıt
    Vadofone tablet
    Tık hızında indirim - 4 tl ye casio saat
    Reebok gora tex ayakkabı
    Hb den ufak tefek bişeyler
    Coca cola 15e yakın mc menü..
    Vasat geçmiş bu yıl..
    Bilyoner traş makinasını unutmuşum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 4 Aralık 2013; 12:02:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslinda durustcesi bunlarla ugrasmayi dusunecek maddi durumda degilim cok sukur. Ama bazi digerleri gibi bende de az verebiliyosam az vereyim seyi bagimlilik yaratti. Yalniz ben rakamsal toplami en yuksek olmasa da kombolu indirimleri seviyorum.

Mesela indirimli bir urunu yaninda hediyesi varken kargo bedavada yakalayip ardindan onu hediye ceki bulup sonra pesin fiyatina taksitle alirken kazandigim parapuanlari banka hatasi ile "degerli para puan" olarak kullanmak esnasinda pegasus un ucuz yurt disi firsatina 4 bilet alip ,pegasus plustaki ekstralarla da yemek filan secmek

enpara ile 20% geri alirken bir halta yaramayan avantajix i devreye oylesine sokmak, bu arada hepsi buradanin bkm indirimini yanina katik etmek.

gibi. tabi periyodik olarak o bankadan otekine otomatik odeme talimati vermeler, 1 taksit fazla mtv kovalamalar, stada kombine alirken divan kurulu uyesi bulup yariya getirmeler, yaninda otopark kartindaki 50% indirimi yakalamalar.

butun bunlarin disinda iphone playstation getirecek birini illa bulup arasira bu tip urunlerde ucuzluk basliklarina bakmaya bile gerek duymamalar.

16 euroya 1 litrelik jager alip, 70 ligine 80 lira odemeyen arkadaslara "e bana artik yarin gece para odetmezsiniz" demeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 4 Aralık 2013; 12:00:18 >

• Tartışmasız enpara %20 iadesi,
    Herhangi alt limit,işlem limiti, zaman limiti (farklı günlerde olma şartı gibi) vs... olmadan harcadığın paranın %20si NAKİT olarak geliyor.

Edit: 1 kereye mahsus da değil 3 ay Boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRollar -- 4 Aralık 2013; 12:03:14 >
  • Yararlandıklarım benim için sıcaktır.

1-enpara %20
    2-pttcell (buradan öğrenip hat değiştirdim-6 adet)
    3-ttnet fiyat indirimleri
    4-goratex spor ayakkabı.(morhipo)
    5-n11 çekleri
  • Benim yararlandığım en iyi sıcak fırsatlar coca cola ramazan kasasından kazanılan hb markafoni mcdonalds cinemax çekleri(hepsini satsaydım bir 500 tl kazanırdım heralde)
    bir de 30 kuruşa aldığım (3converse çorap+1 kahve kombinasyonu)*5=15 çift converse çorap 5 adet kahve.
  • bu sene için enpara.com diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endimiyon -- 4 Aralık 2013; 12:07:25 >
  • N11 ilk 1100 tl ve 400 e 550 çekleri

morhipo + markafoni 25/10 luklar

kırmızı kasa-ramazan kasası hb ve markafonş 20 tl çekleri

paraf ilk 400/100 ve babalar günü 1000/150 (iki paraf birleşince 1000/225)

gittigidiyor bonus word puan kamp. az altın almadık

migros tıkla kazan+money visa x2 moneyler

son olarak da enpara..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.