Şimdi Ara

2013 Skoda Octavia Bayi Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bu forumda nede skoda klup formunda böyle bir baslık göremedim. Burada bu sene octavia alan arkadaşlar ne kadara aldılar? Hangi paketler ve ne tür hediyeler vs aldılar? Hangi bayiden ne kadar indirim aldılar. Bu konuları paylaşirlarsa bizler gibi yeni alacaklara Cok buyuk bir yol haritası olur. Simdiden paylaşanlara tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun ve bugun bircok bayiyle yaptigim gorusme sonucunda hepsinde sabit fiyat oldugunu bayilerin insiyetifinde olmadigini soylediler. hepsininde istedigim arac icin dedikleri rakam ayni 64.800 tl. octavia 1.6 tdi manuel elegance modeli. pazarlik soz konusu degilmis lansman kampanyasi oldugu icin. Kampanya bitnce fiyat artacakmi yani C sinifi bir arac icin 64 bin bile paliyken nasil kampanyaysa bu.

• skoda ana sayfasına bayilerin ilgisizliği ve tek fiyat politikasıyla ilgili şikayet mesajı attım. Ertesi gunu bana Istanbul ana merkezden aradılar ve asla bayilere 64800 tl satacaksiniz seklinde tek fiyat politikasi yaapmadiklarini serbest piyasa oldugunu ve bu sekilde dayatmalarinin skoda turkiye ana merkezle alakasi olmadigini aksine bayiler karindan ödün vermemk icin kendileri musteriyi bu sekilde yanilttigini ilettiler. Ama hangi bayiyi ararsam arayayim agiz birligi yapmis gibi 64800 tl diyor lansman fiyatimiz diyor bayide insiyatif yok bu konuda ister al ister alma gibisinden davraniyorlar.

• Almayiz pasam ne yapalim zaten golf te eski bagimsiz suspansiyon gitmis 1.2 ve dizelde bundada durum ayni imis. Satamayinca illa dusururler bekle gor
  • atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Yüce de Skoda bayiisi; onlardan da aynı araç için fiyat isteseydiniz keşke; acaba aynı fiyatı mı vereceklerdi, indirimli mi olurdu merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delege08

Almayiz pasam ne yapalim zaten golf te eski bagimsiz suspansiyon gitmis 1.2 ve dizelde bundada durum ayni imis. Satamayinca illa dusururler bekle gor

Vallahi dostum ben de mayıs ayı içinde alacaktım baktım paramla rezil olacağım vazgeçtim,bir de en sinirlendiğim nokta ;ben diesel düz vites ambition alacaktım o zamanki fiyatı 52.5 gibi idi ne fiyat garantisi verebiliyorlar nede kuruş pazarlık yapıyorlardı ayrıca tek istediğim cruise kontrolunde opsiyon listesinde olmadığı ve sonradanda eklenemeyeceğini iki 3 bayii söyledi Adapazarı bayisi ise gayet mantıklı olarak hayır beyefendi nasıl eklenemiyormuş 600-700 TL fiyata eklenir şu anda belli değil ama belli olacağı zamanda belli değil bir önceki kasada eklenirken bunda eklenememesi imkansız size yanlış bilgi verilmiş dedi.ve devamla bu cc kontrolü alırsınız ister ww ister audide olmayan bir model araç alırsanız ilerde hepsinde kullanabilirsiniz biz takarken eskisini size veririz siz aracı satarken ister öyle satar ister eski kolu taktırır cc li kolu eğer üzerinde yoksa yeni alacağınız ww veya audi veya bizim araçlardan birine taktırabilirsiniz dedi.
    Tek mantıklı ve doğru cevabu bu bayi verdi elindede beyaz bir istediğim araç vardı ama opsiyon olarak sis farı vardı sadece fazla olarak 53 bin istedi o aşamada Adapazarına gitmek imkanım olmadığından başka araç aldım.
    Bu kadar bayi arasında tek doğruyu konuşan kişi kanımca o bayi idi,istanbulda gerek maltepedeki ana şirket gerek aracı denediğim bayi ve diğerleri hiç biri malesef doğruyu söyleyip doğru yönlendirmedi,aracın garantisinin de 2 yıl olması nedeni ile ileride sorun yaşarsam bu mantıkta hareket eden bayi ve servislerle sorun yaşayacağımı düşünerek bu aracı almaktan vaz geçtim ve başka araç aldım..

• Telefonda hiç birinin pazarlık yapacağını zannetmiyorum. Yüzyüze görüşüp fiyat almak en mantıklısı diye düşünüyorum o zaman indirim konuşulabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

Orijinalden alıntı: delege08

Almayiz pasam ne yapalim zaten golf te eski bagimsiz suspansiyon gitmis 1.2 ve dizelde bundada durum ayni imis. Satamayinca illa dusururler bekle gor

Vallahi dostum ben de mayıs ayı içinde alacaktım baktım paramla rezil olacağım vazgeçtim,bir de en sinirlendiğim nokta ;ben diesel düz vites ambition alacaktım o zamanki fiyatı 52.5 gibi idi ne fiyat garantisi verebiliyorlar nede kuruş pazarlık yapıyorlardı ayrıca tek istediğim cruise kontrolunde opsiyon listesinde olmadığı ve sonradanda eklenemeyeceğini iki 3 bayii söyledi Adapazarı bayisi ise gayet mantıklı olarak hayır beyefendi nasıl eklenemiyormuş 600-700 TL fiyata eklenir şu anda belli değil ama belli olacağı zamanda belli değil bir önceki kasada eklenirken bunda eklenememesi imkansız size yanlış bilgi verilmiş dedi.ve devamla bu cc kontrolü alırsınız ister ww ister audide olmayan bir model araç alırsanız ilerde hepsinde kullanabilirsiniz biz takarken eskisini size veririz siz aracı satarken ister öyle satar ister eski kolu taktırır cc li kolu eğer üzerinde yoksa yeni alacağınız ww veya audi veya bizim araçlardan birine taktırabilirsiniz dedi.
    Tek mantıklı ve doğru cevabu bu bayi verdi elindede beyaz bir istediğim araç vardı ama opsiyon olarak sis farı vardı sadece fazla olarak 53 bin istedi o aşamada Adapazarına gitmek imkanım olmadığından başka araç aldım.
    Bu kadar bayi arasında tek doğruyu konuşan kişi kanımca o bayi idi,istanbulda gerek maltepedeki ana şirket gerek aracı denediğim bayi ve diğerleri hiç biri malesef doğruyu söyleyip doğru yönlendirmedi,aracın garantisinin de 2 yıl olması nedeni ile ileride sorun yaşarsam bu mantıkta hareket eden bayi ve servislerle sorun yaşayacağımı düşünerek bu aracı almaktan vaz geçtim ve başka araç aldım..

Bir de bu bahsettigin buyuksehirlerdeki bayiler, var buralardaki (hatay, adana) bayileri sen dusun.
    Opel e citroen e bakacam ben de kasim aralikta.

• bende kesin olarak paramla rezil olacagima mantigiyla bu aractan kesin olarak vazgectim. Ford focusta karar verdim. Yolda giderken octavia da focusta gordum. Focusun gidisi gucu cok heybetli ve performansli. Bayilerinin ilgi alakasi ve indirim mantigi mukemmel. Skoda devam etsin bakalim burnundan kil aldirmaz tavirlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.