Şimdi Ara

2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seyyar yazmışım düzeltme yapacam seyyar degil ufak bi işyeri var adamın kenarda tabelası filan yok o yüzden seyyar dedim sanırım. elemanın bi tanesi işte karşı komşumdan destek alıp bi taraflarını yırtıyor nerde bu devlet diye. sanki ben tayyibciyim . kim neyciyse neyci beni ilgilendirmez ama ben onlardan biri olmadıgım kesin ulen siyaset ne ben ne anlarım herşeyden önce veya onlardan ne tür bi katkı varda bana onlara hizmet edim yada bilmemne. ihtiyacımmı varda sanki. valla bu tür mevzulardan gelecek hayır hiç hayır degildir benim mantıgımda. iki ucu .oklu deynek olan mevzulara girmeye çekinirim bi kere ben. kaldıki içinde suanda bulundugum durum bu. saçma sapan şeyler. gelişi güzel yazıyorum samimiyetime inanılsın diye fakat her sefer dahada dibe gidiyorum suçlanıyorum :) niye? konuşuyorum diye herhalde. oysaki çok konuşmayıda seven birisi degilimdir. fakat çıkmazdayken kendimi açıklama ihtiyacı duyuyorum herşey dahada poka sarıyor.

• 3 yıldır kafamda çalan müzik susmak nedir bilmiyor fazlasıyla sabırlı olan birisi ben artık hiç birseye katlanamıyorum güldüğüm insanlarla gülemiyorum. Paligis diye bi ilaç yazdı doktor ve bu serüven bununla başladı 2 yıldan fazladır bu müzik susmuyor 3 aydır da ilac filan almamaya çalışıyorum rahat idrara çıkmak için aldığım bi ilac var sadece. Sadece müzik olsa gene iyi bu müziklerle beraber olur olmadık saçma sapan alakam olmayan bilgiler ediniyorum ilgim dışı uçuk şeyler düşünüyorum. Mutluluğu bana çok gören kedimsi terzi komşularım bana olan garezleri bi gün diner belki diye yazmayım yazmayım diyorum ama bunların garip mevzuları var garip özellikleri var bana bakmadan sırıtan kel bi eleman var kafamı çevirdiğim gibi sürekli sırıtıyor gıcık gıcık böyle şeylere inanmam ben ama bilmiyorum bi gariplik var bunlarda. Kisi ayırt etmiyorum ama yakamı bırakmıyorlar bitmeyen bi garezleri var mutsuz olim diye herseyi yapıyorlar ve normal bi birey yaşantısı yaşayamam için ellerinden geleni yapıyorlar. Dediğim gibi bunlarda bi gariplik var hiç kimseyle bi derdim yok ama bunların benimle bi alıp veremediği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gene gecenin bi yarısı uyandım birazdanda geri uyuyacam

Huzursuzluk değildi amacım zaten nerde ne yazarsam yazim kimsenin umrunda olmuyorum sadece ülkemin bana karşı olan saçma suçlama mesajları dışında 30 yılım zehir olan ben gene suçlu ben eyvallah niye kimse gelip tutuklamıyor onuda anlamadım neyse ..

Geçenlerde gec gelme mevzunu yazdıydım buraya o günden sonra bunların kardeşleri esmer olan ikizlerden biri elinde çay bardağı yıkacak yada çay koyacaktı bilmiyorum elinden bardak düşürdü suratı bin karış sinirlendi ve etraftaki herkes yanına gitti kendi kenara doğru yürüdü sinirli şekilde herşey mahvoldu dermiş gibi sonra bi kac gün geçti ve kel olan hafif kilolu aliye bi anda patladı kriz geçiriyor gibi sinir krizi bağırıyordu eş dost dükkanlarına toplandı alide şunu alın burdan filan diyordu aileleri sakinlestirdi.

Demem o ki belkide bu hayatın zehir edilmesi geleceğimi hiçe sayıp her türlü saçmalıkları yaşıyor olmam bu konuyla alakalı-geç getiriyorlar kafanı allak bullak edip o ana odaklandırmayıp geciktirme yaşatıyorlar neyse detaya gerek yok olayın kilit noktası burası geciktirme mevzusu ...

Çünkü bunu söyleyince çoğu şey patlak verdi

• prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Bi bok anlamadım dayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, enteresan bir hikayeymis gercekten ama aklina gelen bazi seyler, insanin elinde olmadan beynin kendi kendine olusturdugu dusunceler olabilir. Sadece sana has bir mevzu degil yani. Kimseden suphelenmene gerek yok. Yalnizca bahsettigin ilacini duzenli kullan ve doktoruna guven, kontrollerine duzenli git.

Her sey yoluna girecek, hayat istedigin gibi olacak merak etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağcıysan %52, solcuysan %48'i seninle aynı görüşte olan bir ülkede sana yönelik ad hominem yapıldığına ( yani siyasi görüşünü şahsına ve kişiliğine yöneltilmesi) neden inandın, çünkü böyle bir şey yok? Görüşler yüzünden polemiğe girersin ancak bu radikal sağcı ve radikal solcu arasında olur. O kadar radikalci tanıdım ama kimse uğraşmıyor zıt görüşle tartışmaya. Bunun yanı sıra bahsettiğin dükkanın yanındaki sana zarar vermek isteyenlerle veya sana sırıtanlarla konuşsan bir muhabbet kursan anlayacaksın ki kimse kimseyle uğraşmıyor, gün içinde seni 5 dk bile düşünmüyorlar. Son olarak kimse senin üzerinde oyun falan oynamıyor, kimsin sen Napolyon mu? Churcill mı? bir ülkenin kaderi senin elinde mi? Bu güç senin elinde değil sadece kendi hayatını yönetirsin toplumun %99'u gibi. Senin düşüncelerin de ne benim ne de bir başkasının hayatını yönetebilir, senin öyle bir gücün yok ve böyle bir gücünün olma ihtimali de neredeyse yok. Esrar içtiğinden bahsetmişsin ve yazdıkların paranoid kişilik bozukluğundaki duruma işaret ediyor gibi.Ancak seninki kişilik bozukluğundan değil de esrar kullanımından olma ihtimali çok yüksek. Çünkü esrar kullanımı zihinsel ve bedensel işleyişte büyük hasarlar bırakır, bunun için psikiyatri doktorlarına her neler kullandıysan ( esrar, hap vs) onlardan bahsederek tedavi iste.

• Herkesin kendince bi yorumu olabilir tabi ama benim açımdan durum sizinki kadar toz pembe değil. Dediklerini kaale almıyorum değil ama yeteri kadar hoş görülü ve sabırlıyım. Zaten niye bunları yaşıyorum diye sorguluyorum da bu saçma konuları açıyorum. E deli olmadığımıda biliyorum. Ne bilim bi ton kafa kurcalayan mevzu üstüne üstlük 27 yıl bi fiil evde oturdum. Onuda bu yaşadıklarıma baglıyorum niye evde oturmam istendi herşey güzelken diye.

Simdi insanlarla sohbet etmeye sabrım yok. Ama işimde gücümde sosyal olmaya çalışan bi bireycik gibiyim. Yani mutluyken para derdi gelecek derdi yaşadım(bence uyutup yaşattılar) oysaki işime kalkıp gitsem hiç biri olmicak bu duyguların. Kalkmışken de benden eser yok somurtkan huysuz biri oldum. Yaptığım işin hiç bi zorluğu yok oysa 5 kat fazlası olsun gene yaparim. Demek istediğim kıvamımızı onlar belirliyor. Ben ne anlatsam adım herturlu deliye cıkıyor ama tahminim gene bu gec gelme mevzusu yada hani kalp bu otada konar pokada diyorlar ya bnmki ota kondu diye herhalde(detaya gerek yok;) )

Bnm babada 54 yaşındayken emeklisine 2 ay kala öldü. Neolacagını bilemedik adam 2 günde gidiverdi

Bu uğraşan kişiler babadan istedikleri gibi gıcıklandırıp nefret etmemizi saglayabiliyorlar. Aynı şekilde aile bireylerini de sizden nefret etmesini saglayabiliyorlar.( anlamsızca yaşadığım mevzulardan bi tahmin-tespit)

• Shiftdelete e açtığım rüyalarım? konulu başlık rüyalarım yüzünden uyuyamıyorum a çevrilmişti öncesinde şimdide konuya girip baktım Allah ta Allah denmiş Allahsiz değilim tabiki ama bunu yazarken de korkmuyor değilim. Garip mevzuların içindeyim bu yazıları biri değiştiriyor o forumdaki tarafımca yapmadım Allah belalarını versin yada kahrolsun gibi şeyler yazılmış.

İşyerinin arka tarafındaki zuccaciye cilerde bi garip ilk başta yanıma geldi birlikte sigara içtik kısa boylu sesi ince soluk benizli bir 50 55 yaslarinda erkek sonra bu adam garip konular açmaya başladı beni kendinden giciklandirdi ve selamımı kestigimdeyse ısrarla selam vermeye çalışıyor gibiydi bende en son tersledim naptim ben sana kardeşim filan dedi bise yapmadın sadece git dedim kapıyı kapattım arka kapıyı. Sonra burda çalışan bi 60 yaşlarda kilolu biri buda garip garip soru soruyordu garip garip bakıyordu kapının ordan geçerken bi mimik atışı yapıyordu onada bi tık tavrımı belli ettim çünkü garip samimiyetsiz bi samimiyet kurma cabalarindaydilar iskillendiriyorlardi kendilerinden zaten bi hanim efendi de var orda oda o yaşlarda 55 civarı oda garip dakikada bi tercihlere uğrayıp gün boyunca 15 kez filan uğruyor sanırım o da bi garip. O kapıyı kapatıp git sadece bisey yapmadın dedikten sonra tabelalarını çıkartmışlar arasokaga koymuşlar dükkanlarının ismi 'Kimo'

Ben burdan nasıl bi arafta bırakıldım nasıl bi oyundayım diye düşünmem sağlanıyor. Delirtilmek isteniyorum ama hala gayet mantıklıyım . Ama birseyi net olarak söyleyebilirim bunların hepsinde terzidede bu zuccaciyecidede bi gariplik var . Uçan varlıklarımi var bilmemnesimi var bilmiyorum artık. Ben gerçekten bi Allahsiz olsaydım çocukken tedaviye cumaya gitmezdim fetocularin okulu diye yanımıza açılan bahar kolejindeki öğretmenler beni herseyden soğuttu zoraki namaz kildirnaya kalktılar bende zoraki birsey sevmediğim için bıraktım namaz kılmayı.

Anlam veremediğim vermeye de çalışmicagim saçma sapan bi durumun içindeyim bunu bu cikmazlari üstü kapalı anlatıyorum. Gitmicem buradan çünkü bunların sorumlusu ben diilim gelişi güzel yaşayanları sıkıntıya sokup hayatınimahveden onlar . Garip mevzular .....Gitmicem.

• Tercihlere yazmışım klavye otomatik algılamış terzicilere diyecektim düzeltme yapmadım buradan yeni yazdım ki yanlış anlaşılmasın

• konu diye girdik, Tolstoy romanı çıktı

• İşin garibi yaşadıklarımı ve benimle gercekte uğraşanları düşündükçe daha da sorguluyorum niye kimseye bariz bi yanlışım hatam vs olmamışken bu kadar suçlu lanse ettiriliyorum saçma sapan şeyleri üstüme alınmaya başladım diye bu bilye taso oynadığımız dönemlere gidiyorum orda hep kolumuzu uzatırdik bilye oynarken taso oynarken de hep kolumuzu vurarak ellerimizle yandan çekerek daha fazla taso açmak için uğraşırdık neye gelecem ben bu oyunları oynadıktan sonra tüm arkadaşlarım durduk yere küstü bana ve o garip rüyalar başladı dikkatimi çeken şu( ten rengine vs girmicem merak eden olursa onlarida özelden detaylandirabilirim) arkadaşlarımın hepsinin kolu uzundu kac kere barışalım diye üstlerine gittim yıllar sonra 3 5 sene arayla 1 tanesi hariç diğer hiç biri kabul etmiyordu kaldı ki Gerçekten bariz bi hatam yokken konuyu dallandırdım biraz Öfkem gençliğimi güzel yaşayamama ve hayatımı zehir edenleri kafamdan silememe dayalı haliyle kafamda bazı şeyleri detaylandiriyorum. Niye bunları yaşıyorum a girim denek gibi mi kullanıldim yoksa bu kolu uzunlarin birilerine bi garezimi var çünkü gülle oynayanın da taso oynayanın da kolu uzuyor hatta vücudu dengesiz bi hal bile alıyor ben şuan biraz yamuk yürüyorum mesela . Birileri bize bu oyunları sunarak ayıbını ört bas etmeye çalışıyor olmasın? Çünkü bilgisayar oyunları da böyle. Sunulan oyunları bizim için uğraşlar bizi denek olarak kullanıyor olabilirler mi yada garip özellikleri ruhani veya incin veya bise bise bilemiyorum bunları saklamak için mi acaba kendilerini gizlemek için mi diyorum diye düşünüyorum belki çok abartı

İnanın herhangi bilmem ne örgütüne filan üye değilim. Bide bence psikiyatr lar dünyanın tabiri yerindeyse en 'buraya ne koymak isterseniz' insanları çünkü oyalamayi ve kandırmayı çok iyi beceriyorlar Öfkem onlarada. Bide haklıyı haksızı ayırt etmiyor yaşadığım yer suçlu diilken suçlu lanse ettiriliyorsam orda giciklanir öfkelenirim kimse kusura bakmasın

Deli değilken zaten deliydi diyip delirtmeye çalışırsanız bu satırlar buraya yazılır kusura bakmayın. :):):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 6 Kasım 2023; 11:4:40 >

• Yukarıda belindir terzi var en son yazdığım şeyi buraya yazdıktan sonraki gün burada istenmiyorum demekki dedi merdivenleri çıkarken..

Yukarıda yazdığım yazıda 1 kez öfke kelimesini kullandım ama 2 kez ard arda bi cümlede kullanılmış ve başharfi değiştirilmiş.. bidaha hiç bi yazdığıma düzeltme yapmicam

Kalbinde sorun olanlar klüp başkanları saçma sapan konulara saptırarak kafamı kurcaliyorlar sadece. İşin ucunda zaten deliydi densin diye. 2013 senesinde mükemmel hissiyatlarla geçen senelerimde bu terzilerin oğluyla kavga edince o günlerde kafam gene aşırı yoğundu ve konudan konuya atliyordu ama nasıl bi atlama birileri huyuma giderken birileriyse gıcık davranıyordu ve bu kafa bulunmasıyla eve geldiğimde kalın bireyler giyip elimi sağa ve kendimi geriye atarak birde sola atıyordum kamburum zoruma gidiyordu o dönem bu düşünceler ekstra kafamı kurcalayınca ve sürekli yediğim dayak ve kafa kurcalanmalariyla birlikte bu saçma hareketleri yapıyordum

Bi kaç kalpsiz gerçekten kalpsiz mi yoksa derdine çare mi arıyordu

Çünkü o günlerde düşmem için herseyi yapan uyumamı sağlayan işinin erbabı ustalar bugünse çünkü bizdendin kafasında beni geriye attıkça böbürleniyorlar bide

Nasıl bi oyundayım gerçekten suçlu benmiyim bunun cevabını benimle yarım saat konuşan birisi net olarak anlar

Bu arada ben neymişim Bee gündemi belirliyorum vah HALİME.

• Ve bu satırları yazdıktan sonra acaba mi lan diyerek profilime girdim benim açmadığım saçma sapan ciddiyetsiz full troll konular var. 8 yıl öncesine filan o kısımlarda. Baktım baktım gene birsey beni şaşırtmadı.. sadece içimden okurken nasıl yani dedim

50 60 yaşlarındaki insanlar bize mutluluğu çok gördün gibi saçma sapan atıflarda bulunuyorlar açtıkları müzikle filan

Keşke sizin yaşınıza kadar gelebilsemde bundan hayıflansam VAH Halinize ...

• Yukarıda yazılanı daha sonra okuyacam günün ilk saati sinirimi bozmak istemiyorum ama bilmiyorum yazdığını

Foyaları ortaya çıkmasın diye seni paranoyakta ediyorlar kalp hastası da ederler daha değilim. Nasıl araflarda bırakılıyorum az bise içinizden empati kurun beni çok iyi anlarsınız..

Bu arada kalbi güzel atan herseyi seven biri oldu olası ugrasilan biri güzel olan biseye vurgun olunca huzur bozar mı? Burada bozuyor demekki. Az birazda kendimi övim dimi ? Bu ateş sin muhabbetine kendimi ezdiğim yeter.

Bu arada uğraşanlar kadrosu "KENDiNiZE BENZETMEYİN"

• Bugün biseyi daha farkettim bu geç gelme mevzusunu anlattığım kişileri ablukaya alıp susturmaya çalışıyorlar. Bizim pasajda kendi halinde bıyıklı içkici bi abi var. Ona bu mevzudan bahsetmiştim ben kimseyi satmadım aynı olayı babamada yasatiyorlardi diyerek.. o adam onu söylediğinden beri rahat bırakılmıyor adama bi yandan gereksiz samimiyet kuruyor çevredekiler bi yandanda tehtid vari seslenmeler yapıyorlar susturuyorlar yani .. Ve adam farkediyorumki dükkanı her kapattıktan sonra yüzüne baktığımda hep düşünceli .

• Sevmeyi unutturdugunuz kişi gün gelecek tekrar sevecek siz kafanızı yormayın bide benim kafamı yormayın yeter(bu konuda yalvarabilirim-ama çok ısrarcılar)

• Birilerinin bi zamanlar eğlence kaynağı bugün gurur meselesi olmamalı

• Vede bende denek değilim ayıplar ayıp ile örtülmesin

• Demiştim ya 8 yaşında arkadaşlarım durduk yere küstü filan
    Şimdi daha iyi anlamlandiriyorum ben 15 yaşından beri bi şucum yok diye niye hep kendimi açıklıyorum. Çocukluk arkadaşlarımdan birisinin bi büyüğü abisi ile ayni okula gittik hatta onun ile aramız bozuldu bi sebeple ben liseyi bıraktım tam sebebi neydi bilmiyorum ama buhran geçiriyordum her okula gittiğimde dayanamadım lise 1 de bıraktım ve bu arkadaş beni sigaraya başlatmıştı ve esrarada o başlattı. Kendisinin nerde çalıştığını söylemicem çünkü adım haine çıkacak Tarsus Yeşilyurt mahallesi 12 yaşından 17 li yaşlara kadar takıldığım biri. Düşünsenize 15 yaşında kolejden endüstri mesleğe geçiyorum burda cengiz Topel lisesi var oraya gidecekken kaydımı endustri mesleğe alıyorum bu arkadaşımız yüzünden aynı sene sigaraya başlıyorum ardına 2 sene sonra esrara ne kafaymis bendeki be yazarken farkettim . Ama bu arkadaş 20li yaşlarda yanıma bi geldi oturduğumuz da kardeş sen önceden bilgisayarda hep arastirirdin biseleri ilgilenirdin falan diyor aynı zamanda. Çocukken zeki oldugumuda biliyor. Ama aynı zamanda herseye başlatan da o. Aslında suçlama yaparken ki amacım burada sen o taraftansin sen bizdensin sen sundansın adı altında isteyen parayla istediğine istediğini yaptırıyor. Ve işin garibi buda tv ye sürekli birbirini suçlayanlara malzeme oluyor çözüm bulan yok ama işlerine yarıyor. Ve bu çocukluk arkadaşım dediğim kişinin ne iş yaptığını söylesem hepten hain olacam. Gerçekten tam bi çıkmaz kim başta kim sonda ben bilmem ama ben kimsenin yanında filan diilim biseye hizmet filan etmiyorum.. adımı neye çıkarırsanız çıkarın benim gibi yada benzer olaylardan bahseden biri isyan edince sizin adınız neye çıkacak bakalım. Başınızı ağrıtıyorum biliyorum kusura bakmayın okuyun anlamaya çalışın filan demiyorum çünkü benimde anlama kabiliyetim çok azaldı okuyun geçin farketmez kimse kimsenin umurunda diil zaten 3 senedir de ben umursamazim zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.