Şimdi Ara

2013 Seat Toledo 1.2 TSI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Seat Toledo 1.2 TSI Style hakkında bilgi verebilir misiniz? Aracın + ve - yönleri nelerdir? 1.2 TSI motor performanslı olur mu?(Yokuşlarda çıkarken veya durup kalkarken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_mehmet -- 15 Eylül 2013; 22:55:42 >

• dizel araç bakıyoruz ama 2. el dizel focus astra almaktansa sıfır toledo 1.2 tsi style daha cazip geliyor zaten senede 15bin km anca yaparız.
    kronik sorun, yakıt, yalıtım artı ve eksileri neler bu aracın.
  • Toledo 1.2 tsı için takip ediyorum.özellikle segment farkı olmasına ramen partner 1.6 115 bg ile kıyaslamaya çalışıyorum.yıllık gider olarak yakıt ve performans açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb_mehmet kullanıcısına yanıt
    ilk önce motordan bahsedelim 1.2 tsi 105 bg lik 175 tork pekçok 1.6 benzinli araçta yoktur 0-100 'e 10.2 sn de çıktığını söylemek bile yeter. yani motor performans yönünde vw nin yeni nesil motoru.

bu araç ilk önce B segmenti araç yani arabaya binip malzeme kalitesi içinize sindiyse tamam. yada şöyle söyliyeyim. bu arabayla aynı sınıftaki araçları da incelemeniz (blue,301,c elysee,linea ve aveo gibi)

ayrıca şu konuya da bakınız

http://forum.donanimhaber.com/m_73314596/f_//tm.htm#73314596
  • 2013 mart ayı çıkışlı seat toledo 1.2tsi style paket araç kullanmaktayım

ilk olarak motor konusunda kimsenin gözü arkasında kalmasın. bayırlarda bayılmayıp aksine (çok yüklü değilse!) hız sabitleyicide 6. vites 90 la giderken hız hiç düşmemekle beraber gaza yüklendiğinizde hızlanma bile yapmaktadır. 11 sene 2002 honda civic 1.6vtec kullandım hızlanmalarda seat daha iyi ama son hız konusunda gösterdiği performansla alakasız bir şekilde 180-190 dan fazla gitmiyo. yakıt konusunda gaz pedalıyla bi sorununuz yoksa gayet az yakan bir araç ama gaz pedalına ne kadar yüklenirseniz benzin inresininde aynı hızla indiğini net bir şekilde görebilirsiniz tabi bu söylediğim şehir içi trafikte. birde şehir dışı yakıt tüketimi var. aceleniz yoksa 90 km sabit hızla (şahsen) 4.2 litreyle yetiniyor. 55 litrelik deposuyla uzun yolda 1000 km yi rahatlıkla yapıyor.

yol tutuşu konusunda muhteşem yeteneklere sahip. bir focusun bir civicin bir corollanın giremediği virajlara rahatlıkla girip çıkar test edildi onaylandı :) zaten araç savursada siz hiç bir şey yapmasanızda aracı toparlayan sistemler mevcut araçta (style paketlerde) test edildi oda onaylandı :) ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) MSR (Elektronik Motor Çekiş Kontrolü) ASR ( Elektronik Patinaj Önleme Sistemi) HBA (Hidrolik Fren Asistanı) ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) EBA (Acil Fren Destek Sistemi) gibi güvenlik donanımlarına sahiptir. allah korusun kaza yaparsanızda 8 hava yastığı ile tam güvenlik sunmaktadır bunu test etmedim :)

araç içeri ses almamakla beraber giderken motorun çalışıp çalışmadığını bile anlamak için devir göstergesine bakmak gerekir. 6 ileri manuel vites sayesinde 6. viteste 90 la giderken 1900 devirle çalışmaktadır yani hem yakıttan hemde motor sesinden tasaruf etmektedir. turbo 1500-1700 devir arasında devreye girmektedir ama sabit hızda 90 la giderken galiba turbo devreden çıkmaktadır. yakıtı azalmaktadır.

söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    2 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.