Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca eleştiriye rağmen, alım öncesinde yaptığım uzun araştırmalar neticesinde, telefon tercihimi Samsung Note 4 ve TV tercihimi ise Samsung F8500 şeklinde yapmıştım..
    Pişman mıyım?
    Kesinlikle hayır, aynı koşullarda yine seçim yapmak zorunda kalsam tercihlerim yine bu şekilde olurdu..Tarihe not düşmek istedim, yoksa başka bir amacım yok

Not : Nazar değmesin özellikle televizyonumdan çok memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

40f8000 im var ve sadece bu kumandası mevcut ve artık çalışmıyor. Bunun yerine daha kullanımı kolay bir kumanda arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında evde kumanda olunca pek kullanma ihtiyacı olmuyor belki ama telefonlardaki uzaktan kumanda programları da çok güzel iş görüyor..
  • Orjinal kumandalar bluetooth üzerinden çalıştığından hep açık bu yüzden pil çabuk bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celebic hocam yanlış hatırlamıyorsam siz dsmart tan d fix denen karta geçtiniz. Kullanımı nasıl tv ye dsmart yayınlarını kayıt yapabiliyormusunuz ileri geri kaydırma yapabiliyormusun sözleşmem bitti bende ona göre geçeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa king

Celebic hocam yanlış hatırlamıyorsam siz dsmart tan d fix denen karta geçtiniz. Kullanımı nasıl tv ye dsmart yayınlarını kayıt yapabiliyormusunuz ileri geri kaydırma yapabiliyormusun sözleşmem bitti bende ona göre geçeyim.

Hocam sanırım yanlış hatırladınız. Bende Dsmart modül ve Dsmart hd alıcı vardı.

Modül aboneliğimi uzatmayıp diğerinde BLU hizmeti almaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Anladım . Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: pasa king

Celebic hocam yanlış hatırlamıyorsam siz dsmart tan d fix denen karta geçtiniz. Kullanımı nasıl tv ye dsmart yayınlarını kayıt yapabiliyormusunuz ileri geri kaydırma yapabiliyormusun sözleşmem bitti bende ona göre geçeyim.

Hocam sanırım yanlış hatırladınız. Bende Dsmart modül ve Dsmart hd alıcı vardı.

Modül aboneliğimi uzatmayıp diğerinde BLU hizmeti almaya başladım.

D-Smart modül aboneliğini acayip fahiş yapmış. Bu işe bir çözüm bulan var mı?
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Dsmart ve DT platformlarının bir fiyat standartı yok. 17.-TL/Ay ödüyorum ( 🔞 kanallar hariç )

• Mrb 40f8000 kulannıyorum tv sıfırladım uydu ayarlarını yapıyorum sınyal yok sanırım kı 4a kanallarını acamıyorum yardımcı olucak varmı
  • BlackRussiaN kullanıcısına yanıt
    Ben de çok uğraşmıştım..Uydu ayarlarunda "Diseq" denilen bir bölüm var. Ordaki değerleri tek tek denerseniz (1/3 vb. gibi değerler) yaparsınız diye düşünüyorum..Zaten doğru değere geldiğinizde hemen anlayacaksınız..
  • urastım 4 saat sonra bı farklı frekans denedım oldu
  • quote:

Dsmart ve DT platformlarının bir fiyat standartı yok. 17.-TL/Ay ödüyorum ( 🔞 kanallar hariç )

Sanırım sizin abonelik eski tarihli. Benimki yeni bitmişti. Fiyat sordum. Giriş paketi için aylık 27 TL yada 2 yıllık 640 TL istediler.
    2 yıl önce aynı paketi Teknosa'dan 240 TL ye almıştım. Bu ne fahiş fiyattır böyle yahu...

Birde FİL Tv nin aboneliği var. O oldukça ucuz ancak karar veremedim.

FİL TV tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Ben de çok uğraşmıştım..Uydu ayarlarunda "Diseq" denilen bir bölüm var. Ordaki değerleri tek tek denerseniz (1/3 vb. gibi değerler) yaparsınız diye düşünüyorum..Zaten doğru değere geldiğinizde hemen anlayacaksınız..

Başı sıkışanlar için buraya yazdım.
    Bilginize

http://forum.donanimhaber.com/m_83010440/tm.htm
  • arkadaşlar merhaba. kardeşimin samsung F6470 var youtube den bir şey izlerken görüntü gidiyormuş ses varmış normal tv yayınında bir şey yokmuş sorun denidr acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: taydin66

quote:

Sanırım sizin abonelik eski tarihli. Benimki yeni bitmişti. Fiyat sordum. Giriş paketi için aylık 27 TL yada 2 yıllık 640 TL istediler.
    2 yıl önce aynı paketi Teknosa'dan 240 TL ye almıştım. Bu ne fahiş fiyattır böyle yahu...

Birde FİL Tv nin aboneliği var. O oldukça ucuz ancak karar veremedim.

FİL TV tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Eski aboneyim ama eski, yeni fark etmiyor. Bunlar kime ne fiyat tutturabilirse şeklinde çalışıyorlar. Onlarda kayıtlı telefondan 2850'ye mesaj atın. Gelen teklifleri değerlendirin. 17.-TL/Ay fiyat alana kadar direnin.

Not: Belgeselden hoşlananlar için 2016 dan itibaren bir kaç belgesel kanal daha eklediler.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir deneyeyim.
  • Arkadaşlar buradan uydu paylaşımıda yapalım yeni kanallar falan. İki haftadır star ve kanal d HD tekrar şifresiz bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Arkadaşlar buradan uydu paylaşımıda yapalım yeni kanallar falan. İki haftadır star ve kanal d HD tekrar şifresiz bilginiz olsun.

Bugün TV HD olarak frekansı nedir?
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef o ve diğer bütün kanalları Türksat tan çıkardılar malum sebepten

• Kablo TV kanallarını Modül ile seyreden var mı? Mesela 4K yayınını?
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.