Şimdi Ara

2013 MTOK TERCİH EDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE MTOK KONTENJANLARI YARI YARIYA DÜŞTÜ. BU NASIL BİR ETKİ YARATIR TERCİH SONUÇLARINDA ? BU SENE Kİ SIRALAMANIZ NEDİR ? HANGİ ÜNİVERSİTE VE BÖLÜMÜ İSTİYORSUNUZ ? BUYRUN BURDA KONUŞALIM , TARTIŞALIM , BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

• Kontenjanlar yaklaşık %50 düştü bu demektir ki geçen yılki taban başarı sıraları değilde tavan başarısırasını baz alarak bir değer tahmin etmek gerekir
    yani TABAN BAŞARI SIRASI + TAVAN BAŞARI SIRASI/2
  • bilişim mezunuyum 126 bin sıralamayla nereler gelebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre159357 -- 2 Temmuz 2013; 1:10:33 >
  • emre159357 E kullanıcısına yanıt
    Sakarya Bilg müh ikinci öğretim olabilir bence ama süleyman demirel bilg müh ee müh garanti gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuffer

Sakarya Bilg müh ikinci öğretim olabilir bence ama süleyman demirel bilg müh ee müh garanti gibi

kontenjanların azalmasıyla sakarya biraz zor gibi bu arada süleman demirel ünide bil.müh yok diye biliyorum ben ee müh.te biraz yüksek gibi geldi bana sanki.
    bende olabilir sakarya ikinci öğretim dedim. Yani tam bilemiyorum ama geçen sene 134bin civarlarında kapattı sakarya. Bu sıralamaların geriye atacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilmem ama onu göz önüne almasak bile 8 bin gerinde ki bir yerin seni geriye atacağını sanmıyorum. Biraz ezbere konuştum süleyman demirel konusunda kardeşim kusuruma bakma evet bilg. müh. yoktu orda. Elektrik elektronik ikinci öğretim bile 150binle kapatmış durumda. yani oranın gelmeme olasılığı yok denebilecek kadar az düşüncesindeyim
  • quote:

bende olabilir sakarya ikinci öğretim dedim. Yani tam bilemiyorum ama geçen sene 134bin civarlarında kapattı sakarya. Bu sıralamaların geriye atacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilmem ama onu göz önüne almasak bile 8 bin gerinde ki bir yerin seni geriye atacağını sanmıyorum. Biraz ezbere konuştum süleyman demirel konusunda kardeşim kusuruma bakma evet bilg. müh. yoktu orda. Elektrik elektronik ikinci öğretim bile 150binle kapatmış durumda. yani oranın gelmeme olasılığı yok denebilecek kadar az düşüncesindeyim

saolasın kardeşim bi çok ikinci öğretim in gelme ihtimali yüksek ama birinci öğretimleri yindede başa yazmakta fayda var birde celall bayar üni. bu sene yazılım müh. açtı yahminen kaç bin ile alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yani bence de önceliğin birinci öğretim de olsun. Bende ikinci öğretimim maddi durumunu bilmiyorum ama yıllık 1buçuk milyar gibi bir harç parası ödeniyor. Yani ben bu durumdan muzdarip durumdayım. Şahsen ben celal bayar yazılımın elazığ ile ısparta arasında kalacağına inanıyorum. Yani sıralama olarak Isparta'dan yüksek Elazığ'dan düşük olur. Ha sana tavsiyem iyi araştır. Tercih yaparken de istediğin okulun önce birinci öğretimini sonra ikinci öğretimini yaz. Yani ikinci öğretim diye iyi bir üniversiteye gitmek varken daha kötüsüne gitme. Hakkında hayırlısı olsun
  • quote:

Yani bence de önceliğin birinci öğretim de olsun. Bende ikinci öğretimim maddi durumunu bilmiyorum ama yıllık 1buçuk milyar gibi bir harç parası ödeniyor. Yani ben bu durumdan muzdarip durumdayım. Şahsen ben celal bayar yazılımın elazığ ile ısparta arasında kalacağına inanıyorum. Yani sıralama olarak Isparta'dan yüksek Elazığ'dan düşük olur. Ha sana tavsiyem iyi araştır. Tercih yaparken de istediğin okulun önce birinci öğretimini sonra ikinci öğretimini yaz. Yani ikinci öğretim diye iyi bir üniversiteye gitmek varken daha kötüsüne gitme. Hakkında hayırlısı olsun

saolasın kardeşim değerlendiricem
  • 169 bindeyim mtoklardan nereler gelir acaba ? Bilişim mezunuyum.
  • lSight kullanıcısına yanıt
    fırat yazılım gelebilir gibi
  • Gençler 141bine Celal Bayar yazılım gelir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.