Şimdi Ara

2013 Model VW Golf 1.6 tdi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bi abimizde 2013 model DSG İçi Bej Highline Golf var.

Araç 55.000'de Sanroof yok.Kahvaltıda öyle konu açıldı gel arabayı sana vereyim dedi.Kendisi sıfır passat alacak.Benim umre arkadaşım parasınıda üç dört ay sonra versende olur dedi.

Golf'den anlayan arkadaşlar sizce aracın ederi ne kadardır?Boya çizik darbe hiç bişey yok.

• Bu süreçte DSG patlayacaktır. Sonra ya arabamı al yada yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    Dsg patlar mı bilemem ancak aracı aldıktan sonra ticaret biter hocam.Adamın artık parası bende olmuş olur.Genelde bu aralıklarda mı çıkıyor problemler?Masrafından bilginiz var mı acaba?

Son olarak size göre aracın ederi en fazla ne kadardır hocam ?
  • Yarar ve hasar teslimle geçer parayı ödeyene kadar dsg patlarsa siz ödersiniz bedelini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manueli ne kadar ise 15 kağıt aşağısına alın. Şimdi bakınca 70 civarı imiş piyasası siz 55 teklif edin. Bir de eş dost ile ticaret yapılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dsg biraz muamma 5 binde de arıza verebilir 150 binde de kullanıcı da önemli aracı durdururken dikkat etmeyen tam durmadan geri vitese filan takan biriyse daha erken arızalanır ama kavrama elinde sonunda değişir yapısı gereği servis bakımlı ise yüksek ihtimalle vw iyi niyet garantisine alır

• 75 80 civarı eder muhtemelen. Dsg riskli fakat, şans faktörü de var arkadaşımın amcasında 120 bine yaklaşan golf 7 tdi dsg mevcut daha şanzımanı inmedi Ben olsam o bütçede Peugeot 308 1.6 Bluehdi Allure EAT6 bakardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsg korkma al burdakıler sehır efsanesi

• Araç servis bakımlıysa DSG'den korkmayın sıkıntı olmaz.
    Kaça veriyor aracı ?
  • 2013 mü?
    dsgnin patır patır patladığı zamanlar. bir de tidiayın gücü de eklenince dsg birgün bozulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 27 Ağustos 2016; 13:53:38 >
  • alinir ama tek sikinti dsgsi, bence fiyat olarak uygun zira yenisinin fullu 100 bin tl ama yinede arkadaslik bozulmasin diye ben olsam yanasmazdim

• Dost ile ticaret yapılmaz. Bizde sıkıntı olmaz deme, olur.

• 65e bıraksın.
  • 65 binden fazlası etmez..
  • 65 bin tl makul rakam. servise bir baktırın sorun çıkmazsa alınır.
  • 2. el araç alınacaksa bu eşden dosttan alınır bilinen araçlar alınmalıdır. eğer aracı hiçbir şeyi yoksa ve geçmişini biliyorsanız her şekilde alabilirsiniz. aracın en az 75 bin ederi var yinede araştırmak gerekir.
  • dsg lerde sıkıntı var tabi ama bu kadar da abartmamak lazım, bu işler şans işi, fiyatta ve ödemede kolaylık sağlıyorsa, bildiğin araçsa alınır tabi
  • @Led Zeppelin Hocam o fiyata vermezki dediğiniz gibi bende baktım 72k civarı

@_MaxPayne_ 70 eder heralde dedi oda tam bilmiyor.Niyetin olursa sorarız bi iki yere dedik öyle kaldı.

@budak_1903 Yarın 67 kurtarıyorsa seni alabilirim diye teklif edecem hocam 65 çok az oluyor.

@KaSaTuRa. Hocam araç servis bakımlı yinede dediğiniz gibi kısmet işi arkadaşımda 2012 skoda oktavia DSG var 4 yıldır ellerinde hiç bir problemle karşılaşmadılar.

@Abstraction Aynen hocam kısmet dediğiniz gibi.308'de güzel araç onada bakıyorum tavsiyeniz üzere

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.