Şimdi Ara

2013 Model cbr 250r

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kawasakinin çıkaracağı ninja 300 modelinin ardından gözlerimi hondaya çevrmeye başladım. 2 senedir aynı kasaları kullanan honda cbr250 modelinde acaba yeniliklere gidecek mi ? internette bulabildiğim tek cevap resmi olmayan fakat 4 tane kasa şekli veren fotolar. bana sanki 3-d yapım gibi geldi. yani hondadan çıkmış görüntüler değil sanki ? bu konuda bilgisi olan duyan var mı acaba ?

• valla dostum kasa aynı kasa sanırım baktımda. sadece renk seçenekleri felan farklı biraz. bi kaç ufak parça oynamış gerisi 2012 ile aynı. zaten 300cc gelirse türkiyeye kesınlıkle 250 cbr alırım hiç düşünmeden
  • şahsen ben muadillerine göre 3.planda tutarım cbr 250 r ı neden dersen,görünüş birinci sebep (hyosung önde bence hepsinden),kalite olarakta kawa bence çok daha iyi ayrıca kawa nın ninja 250 modelinin beyazını alma imkanın varsa tadından yenmez derim.çünkü ninja 300 ün kaç beygir oldugu ve kaç para olacagı belli değil daha

ayrıca kasada çok ufak değişiklikler veya eklemeler olur fazlası olmaz
  • cationdrunk motorun ufak deişikliklerini gördüğün şey 4 modelin tek fotoda olduğu görüntü mü ?

bence hiç değişiklik olmayacak aynı modelleri satmaya devam edecekler gibime geliyor. şahsen çift renk tasarımı çok hoş şu an ki.

görünüş olarak evet hyo çok kaslı ve ilgi çekici duruyor ki şunuda düşünmek lazım bindiğin motora güven bambaşka birşey. honda nın yapacağı hatayla hyo nun yapacağı teknik hatalara olan güvenden bahsediyorum. yolda tereddüt oluşturmamalı altındaki motor.

honda satış stratejisini çok iyi yapmış. muhtemelen bu senede yine cbr250 satışları artacak. kawa 300 cc ile senede en fazla 3 tane satar :P

hyo kawadan daha avantajlı şahsi fikrim ama japondan şaşmamak gerek diye düşünüyorum :)
    A3 sedan 2013 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.