Şimdi Ara

2013 KPSS A GRUBU HAZIRLIK PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yıl bende kpss a ya hazırlanıyorum
    sorularınız varsa cevaplayabilirim
    genel itibariyle sorularınızı cevaplamaya çalışacağım

KİTAP TAVSİYELERİM
    muhasebe:eğer altyapınız varsa direk ferhat yıldız in çıkmış sorular kitabını tavsiye ederim ancak soforım diyosanız yine ferhat yıldızın konu anlatım kitabı tavsiyemdir
    maliye:maliyeden ikinci sayfa 4t kitabı tavsiyemdir(2012' 40 sorudan 27' sini yakladı)
    iktisat:zeynel dinler çözümlü iktisat soru bankası(soru bankası dediğine bakmayın konu anlatımdır) , pegem akademi 2013 kpss iktisat yayınıda hoşuma gitti
    hukuk:çoğu forumda themis hukuk kitabı tavsiye eder ama ben uzak durun diyorum dili çok ağır , savaş yayınları dönüşüm kpss a hukuk kitabı tavsiyemdir.30 soru yaptırır inşallah

ayrıca sizlerdende tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemres -- 6 Aralık 2012; 0:15:55 >

• bende hazırlanacağım inşallah iyi olacak
  • Muhasebe ;

Orhan Sevilengul-Genel Muhasebe

Ercan Bayazatli - Cozumlu Muhasebe Sorulari

Ferhat Yildiz - Konu Anlatimli Muhasebe

Numerus

Cikmis sorular

İlhan Kilic- Kariyer Monografi

İktisat ;

Mikro İktisat- Erdal Unsal

Makro İktisat- Erdal Unsal

Hukuk ;

Murat Hukuk. Ya da hepsinden ayri ayri almak. Kemal Gozler, THEMİS, Metin Gunday, İsmail Ercan, Turgut Akinturk, Safa Reisoglu, Tamer Bozkurt gibi hocalar

Maliye ;

Kamu maliyesi - Abdurrahman Akdogan, İsmail Turk

Maliye Politikasi - Agon, Abuzer Pinar, İsmail Turk

Vergi - Nurettin Bilici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym nin takviminde "2013-kpss a - öğretmenlik" denilen sınava kimler girebilir. 2012 kpss yi kaçırdım askerde olduğum için. mühendisim.
  • merhaba,

28 yaşındayım ve makine mühendisiyim.kpss a grubu sınavına girmeyi düşünüyorum ama doğru düzgün bir açıklama bulamadım nette.uzaman müfettiş vs bu tarz kariyer mesleklerinden birine girebilmek adına bu sınava girilebilirmi bir mühendis olarak.ayrıca hangi derslere ağırlık verilmeli makine mühendisi olarak kpss a da.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bu arada yıllarca özel sektörde paralanmış ve hiçbir halta yaramadığını görmüş durumdayım :)
  • merhaba aşağıdaki başılğı takip edebilirsiniz

forum.memurlar.net
    KPSS A Grubu - Memurlar.Net - Forum
    http://forum.memurlar.net/kategori/kpss/kpss-a-grubu/1.sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 2 Mart 2013; 9:46:34 >
  • Selâmün aleyküm.

İktisat mezunlarının hangi alan derslerine çalışması lâzım? Hepsine girebiliyorlar mı? Askerde olan kardeşime kitap götüreceğim inşallah. Bilmediğim için soruyorum. Şu sayfadaki pazar sabahı oturumuyla öğleden sonraki oturumların arasındaki fark nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS A grubu referans olayı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Selâmün aleyküm.

İktisat mezunlarının hangi alan derslerine çalışması lâzım? Hepsine girebiliyorlar mı? Askerde olan kardeşime kitap götüreceğim inşallah. Bilmediğim için soruyorum. Şu sayfadaki pazar sabahı oturumuyla öğleden sonraki oturumların arasındaki fark nedir?

iktisat maliye hukuk v e muhasebede yoğunlaşmak gerek

• Cevabınız için teşekkür ederim. Murat'ın 45 TL'lik olan kalın Hukuk kitabını aldım. Muhasebe ve iktisat için evde kitaplar var. Onlar için düzgün bir kitap da bulamamıştım zaten. Hukuk kitabının içinde hangi alanda, hangi tür sorular olduğu yazıyor. Birader ona göre çalışır artık. Yalnız yerleşmek için neredeyse derece mi yapmak gerekiyor? Ankara'nın puanları uçuktur ama Kayseri, Niğde, Aksaray, Konya, Eskişehir ve benzer iç anadolu şehirlerinin puanları yaklaşık kaçtır?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Cevabınız için teşekkür ederim. Murat'ın 45 TL'lik olan kalın Hukuk kitabını aldım. Muhasebe ve iktisat için evde kitaplar var. Onlar için düzgün bir kitap da bulamamıştım zaten. Hukuk kitabının içinde hangi alanda, hangi tür sorular olduğu yazıyor. Birader ona göre çalışır artık. Yalnız yerleşmek için neredeyse derece mi yapmak gerekiyor? Ankara'nın puanları uçuktur ama Kayseri, Niğde, Aksaray, Konya, Eskişehir ve benzer iç anadolu şehirlerinin puanları yaklaşık kaçtır?

O bahsettigin B grubu. Kardesin ne istiyor oncelikle ?

• konu anlatım videoları bulunan bildiğiniz bi site var mı acaba..maliye ve iktisat olsa yeterli.tşk ederim bu arada başlık için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marakeş -- 6 Nisan 2013; 18:11:11 >
  • dostum ben de iktisattan a'ya hazırlanacağım 2014 için, bölüm dersleri haricinde gk-gy sorularına çalışma oranı nasıl olmalı? 1 senede bitecek gibi mi acaba bütün konular?
  • Vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavında yapılan değişiklikle eğitim, fen ve edebiyat fakültelerinden mezun olanların da vergi müfettiş yardımcısı olmasına karşı yapılan imza kampanyası başlatılmıştır. Bu mantıksızlığa karşı durmak tüm toplumun sosyal faydasını yükseltecektir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesini terk ederek sizlerde imza kampanyasına katkı gösterirseniz umut verici olur...

imza.la
    Fen Ve Edebiyat Fak. Vergi Müfettişi Olmasına Hayır İmza Kampanyası - imza.la
    http://imza.la/fen-ve-edebiyat-fak-vergi-mufettisi-olmasina-hayir/liste

• themis hukuk sorualrı 2013 7, baskı
    nerden ulaşabilirim?
  • Çağdaş Türk ve Dünya tarihi notlarına wwwhızlikitapcı.comsitesinden ulaşabilirsiniz.
  • A Grubu için hangi yayınları öneriyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.