Şimdi Ara

2013 F30 dan 2007 A8 e Geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Bende yine biraz kaşıntı başladı. A8 ler ilgilimi uzun zamandır çekiyor.

Kendi aracımı satıp üste 15-20 daha koyarak 3.0 TDi 2007 A8 Alabiliyorum.

Ancak araç hakkında pek bilgim yok. Sizce mantıklı bir iş mi yapmış olurum. Yoksa 2013 araba bırakılıp 2007 arabaya geçmek saçma mı olur. Sizlerinde fikrini almak istedim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-erenege-motors-dan-2007-audi-a8-3.0-tdi-quattro-bayi-cikisli-580699357/detay

• kafayı mı yedin dostum? 6 parça boyalı, hem de 200bin km de 11 yaşındaki arabaya binmek için kendi güzel arabanı satmaya değmez. sakın deneme bile.
  • Lüks araçların bakımları ve parçaları oldukça pahalı oluyor.
    Almak hiç sorun değil elbette, mühim olan yürütmek. Ayrıca 11 yaşına rağmen yine yılda 4.000 tl küsür mtv ödeyeceksiniz.
    Bunun haricinde ikinci elde her zaman kaybettirir , bu araçlar 150-200 bin eurolara satılıyor sıfırları , bu fiyatlara düştüğüne göre elbette ikinci el değeri çok yok , zira bu aracı da 100.000 e bağlayabilirsiniz . Bakanı çok alıcısı pek olmayan araçlar kategorisinde bunlar. Zira bunun da üzerinden sanırım 3-4 kasa geçti. Konforu , arka diz mesafesi vs çok iyidir , ama bunun yerine a6 çok daha mantıklı olur.
  • Şimdi ben oturduğum yerden tabii ki geç derdim ama kendim bakımını aksatmadığım garaj arabası olan 2014 model aracımı bile 2013 model benzer performanslarda olan bir araçla değişmem.

11 yaşında ve A8 ya çok keyif verir ya çok üzer. Babam olsa bu riski alır alıyor da mesela milletin satılmaz dediği çok aracı aldı 2-3 haftada sattı ama çoğunun da gideri büyüktü tamircin olması lazım ve de paran.
  • Göreceli kavram tabi ama A8 tasarımı berbat bence. Buzdolabı tasarımında araç. Dümdüz kaportaya far eklemişler o kadar
  • Az çok araba seven biriyseniz değil o segment bir üst segmnete bile geçmeyin.Bu büyüklükteki araçlar sürü için değil yolcu için ideal araçlar.f30 dan f10 a geçmiş biri olarak bunu size söyleyebilirim
  • Sıfır A8 sıfır 3 serisinden 5 tane alıyor.Yani kalitesi konforu muazzam.

Ama model düşürmek pek mantıklı değil.Aracınızla benzer model A6 veya 5 serisine geçmek daha mantıklı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin aradığınız cevap burada

https://forum.donanimhaber.com/audi-a8-d3-4-2l-quattro-alindi-tavsiyeler-kullanici-gorusleri--128317372

Biz de 2006 Volvo s60 dan 2004 range Rover a geçtik

Forumun yarısına göre doğru yarısına göre yanlış yaptık

İçinizden geleni yapın

Bence bu araba için demiyorum ama bu geçişi yapın

Hayat kısa en fazla aldığınız gibi satarsınız

2 sene sonra da sizin araba da eski sayılacak

Dediğim gibi olursa olur ne mutlu

Olmazsa satarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.