Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realgs

ıhhh eklemem.Bu sene antalyadan güneye sınır çektim. Kemer ve aşağısı bir sahilde takılacağım. Güral-Voyage vs.olacak galiba.
    5 gece+uçak yetmedi bu sene, çok çabuk geçti. Hedef 7 gece + araba .Hatta geçen sene 3-4 gün pamukkale + 3-4 gün kuşadası yapmıştık araba ile.
    Benzerini düşünüyorum. İstanbuldan yola çıkıp 2-3 gün pamukkale ,sonrasında 6-7 gün antalya/fethiye gibi biryer düşünüyorum araba ile.

Pamukkale tatil için (veya tatile ön giriş için) nasıldır. Hiç gitmedim ama yol üstü seçenek olabilir gibi, biraz bahsedebilirmisiniz neler yapılabilir, aktiviteler nelerdir, otel tercihi fiyatı nedir.?
  • Kuşadasında çok yakın arkadaşım ve müsait bir evi var. Ev dediysek Triplex. anahtarı veriyor bana,birde şirket arabasını,biz geziyoruz efes harabeleri , meryem ana, yedi uyuyanlar,şirince vs...
    Birkaç defa gittim bu şekilde çoluk çocuk. Bizim için kuşadasının ayrı yeri var.
    Geçen sene ise Anne ve Babamıda tatile götürme planı yaptım. Tabii kültür turizmi şeklinde olacaktı.Aklıma pamukkale geldi,peşine birkaç günde kuşadası yapınca tatil anlam kazanacaktı.
    Pamukkale de travertenleri görmek için gittik.Rastlantı olarak Herakles otelden odalarımızı almıştık.2 katlı ev şeklinde bir otel ve fiyatları uygundu. 3-4 gün kaldık orada.Bizim için sürpriz olan ise Türkiyenin ilk
    İTÜden onaylı termal oteli ,şifalı su havuzu olması .Travertenleri oluşturan su otelin kurulu olduğu araziden de çıkıyor ve yaklaşık30 derecenin hayli üstünde,nerede ise 40 dereceye yakındı diye hatırlıyorum.. adamlar tam çıktığı noktaya kapalı havuz kurmuşlar.
    Günün belli saatlerinde o havuza girip ,10-15 dakikalık kurlar yapılıyor.daha fazla dayanamıyorsunuz sıcaklığına, havuzdan çıkıp,hemen yanındaki şok havuzuna yada jakuziye giriyorsunuz.Bu şekilde 2-3 kur yapılıyor.
    Havuzun dibi çamur kaplı,zira bu şifalı suyun tortusunu havuza bırakıyor ve çamurumsu tortu zemini kaplamıştı.
    Ben çok beğendim bu uygulamayı.Zira hamamında da aynı su kullanılıyor ve bazı saatler kadınlara özel hamam.Annem,eşim ,çocuklar çok eğlenmişler hamamda.
    Gün içinde Travertenleri ziyaret ettik.Her Türk'ün en az 1 kez görmesi gereken yerdir.Dünyada eşi benzeri yoktur.
    Pamukkale de lüks otellerde var,ama onlarda bu şifalı kaynak suyu var mı bilmiyorum. Aile büyüklerini rahatça getirebileceğiniz hem kültür hem sağlık turizmine elverişlidir.
    Travertenlerin hemen bitişiğinde de eski bir şehir kalıntıları var.Bizans yada daha önceki bir dönemin kalıntıları, orayıda gezmek lazım.Zaten Pamukkale travertenlere gişelerden girince önce bu harabelerin içinden geçiyorsunuz.
    Tavsiyemdir, araba ile ttile çıkanların muhakkak uğrayıp 2-3 gün geçirmesi gereken bir yerdir.

ben seneye araba ile gideceğimden anne babayıda tatile götürdüğümden tekrar pamukkale yapmayı düşünüyorum.hem termal havuzlara girip ,sağlı kturizmi yapsınlar,hemde travertenleri tekrar görelim.
    Oradan da artık antalya mı olur, fethiye mi, yoksa tekrar kuşadası mı gideriz bir yerlere ...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: ipekece3317

quote:

Ayrıntılı açıklama için teşekkürler...
    Biz de kısmetse 30/06 da gideceğiz...Size iki sorum olacak...
    Konsere gitmediğiniz akşamlarda otelde akşam animasyonu var mıydı?
    Bir de iki otel arasında tercih yapmanız gerekirse hangisini tercih ederdiniz?

Selam üstad Metinalasya ile birlikte tatil yaptık aynı yerde isterseniz ben cevap vereyim sorularınıza.Konsere gitmediğimiz akşamlarda golf te animasyon vardı ama öyle ahım şahım bişeyler bekleme dışardan grup geliyor yaklaşık 45 dk-1 saat arası program yapıyorlar ama ondan sonra ana binada bişeyler oluyor.Gala gecesi yani her hafta salı günü canlı müzik, mezdeke dansçıları çıkıyor.(Sueno Golf Belek sonuçta konsept olarak eğlence oteli değil).İki otel arasında tercih meselesine gelince bence kesinlikle açık ara Golf.:::)Çünkü Side Beach çok kalabalık ve çok hengame var.Golfte ise aradığın herşey yanıbaşında ve yok diye bişey yok:)Şimdiden iyi tatiller.Aklınıza başka bişey takılırsa yardımcı olabilirim..

Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevap ve iyi dilekleriniz için... Sizlerin yorumlarından sonra içime su serpildi...Kafama takılan bir konu olduğunda rahatsız edeceğim...
    İyi akşamlar...

evet sevgili dostum ıpekece ile birlikte tatil yaptık
    yorumunu okumadan yazmıştım aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz

iyi akşamlar

2 yaşındaki kızımızla çekirdek aile olarak 17-24 Temmuz arası gideceğimiz bu otelle ilgili yukarıdaki yorumları görünce gerçekten doğru bir tercih yaptığımızı anlıyoruz. Ayrıntılı yorumlar için hepinize teşekkürler.

Merak ettiğim denize ulaşım için kullanılan golf arabaları kaç kişilik? Ve kalkması için tamamen dolmasını beklemek gerekiyor mu?

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    iyi tatiller hocam
    golf arabaları 7-8 kişilik falan. dolmasını kesinlikle beklemiyor. geldiğinde kaç kişi varsa alıp götürüyor. denize ulaşım çok kolay hiç bir sıkıntısı yok diyebilirim. yorumumda da söylediğim gibi denize sıfır otellerde bile daha uzun sürede ulaşırsınız denize.

30 ağustos için yeniden rezervasyon yaptırdım az önce. 2 yetişkin 1 çocuk (çocuk %50) 3 gece 1518 tl tuttu. adios puan karşılığı 455. oran 3,33.
  • quote:

iyi tatiller hocam
    golf arabaları 7-8 kişilik falan. dolmasını kesinlikle beklemiyor. geldiğinde kaç kişi varsa alıp götürüyor. denize ulaşım çok kolay hiç bir sıkıntısı yok diyebilirim. yorumumda da söylediğim gibi denize sıfır otellerde bile daha uzun sürede ulaşırsınız denize.

30 ağustos için yeniden rezervasyon yaptırdım az önce. 2 yetişkin 1 çocuk (çocuk %50) 3 gece 1518 tl tuttu. adios puan karşılığı 455. oran 3,33.

En az 5 gece rezarvasyon diyorlar nasıl yaptınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdeminal

quote:

iyi tatiller hocam

En az 5 gece rezarvasyon diyorlar nasıl yaptınız acaba ?

pm
  • sueno hotels beach side ve Orange County Resort kemer arasında kaldım suenayı seçtim. sibel can ebru gündeş ve altay sahne alacakmış daha öne suenada veya orangede kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • AYAKLARIM AGRIDIGINDAN ARAC ILE SEYAHAT YAPAMIYORUM
    FIZIK TEDAVIYE BASLAYACAGIM

EVDEN EVE BIR ORGANIZASYON YOKMUDUR BU ULKEDE

YANI SENI AILENI EVDEN ALACAK
    HAVAALANI
    OTEL
    ORDAN TEKRAR HAVAALANI VE EV
    SEKLINDE

COKMU SEY ISTEDIM ACABA?
  • fakodede kullanıcısına yanıt
    var işte, transfer firmaları aynen dediğin gibi yapıyor.
    Havalanı trasfer yaz google amcaya,bir sürü firma çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade111

sueno hotels beach side ve Orange County Resort kemer arasında kaldım suenayı seçtim. sibel can ebru gündeş ve altay sahne alacakmış daha öne suenada veya orangede kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
    sueno golf otel

17 haziran girişli 5 gece kaldık. konserler bilindiği üzere diğer sueno otelinde.

konserden yaklaşık 1 saat kadar önce servis kalkıyor. akşam konser bittikten 5-10 dk sonra geri dönüş servisi var. servisler kesinlikle beklemiyor.

ve erken konserden sıkıldım dönmek istiyorum diyenler için ekstra servis yok. 2 otel arası mesafe uzun olduğu için taksi tutmak epey masraflı olur. sonuna kadar beklemek mantıklısı :)

benim 5 gecede 3 gece etkinlik vardı. ,

Altay konseri suenoda toplantı salonunda masalar var çok eğlenceliydi.
    Salı gecesi gala yemeği (sanırım her salı oluyor ) . göl kenarı ve iskeleye masalar kuruluyor, canlı müzik + mezdeke.
    Sibel can anfi tiyatroda oldu sueno beachteki. otelin kendi müşterileri sizden önce gittiği için arkalara kalıyorsunuz yada terasa ama konser sırasında çocuklu aileler tek tek kalkmaya başladığı için en ön sıraya kadar inebilirsiniz konserin yarısı gelmeden :)

konserlerde farklı bir otele geçmenize rağmen konsept devam ediyor. konser sırasında ikramlar ve içecekler alkollü/alkolsüz ücretsiz. (servis çok hızlı)

gün içerisinde devamlı sahilde animatörlerin etkinliği var.

dart,okculuk,havalı tüfek...

son 2 senedir voyoge bodrum ve hapimage gitmiştim. onlardan sonra epey hareketli geldi otel.

not: antalya gerçekten sıcakmış. her sene bodruma gidiyordum değişiklik olsun dedim. şimdi anlıyorum antalya sıcak derken insanların ne demek istediğini!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gloom4u -- 29 Haziran 2013; 15:38:13 >

• gloom4u G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için...
  • gloom4u G kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmen için teşekkürler
  • Beyler Uçak biletleri çok ucuzdu 2 kişi gidiş-dönüş (aktarmasız) toplam 250 lira. aldım, ama otel rezervasyonu hala yaptırmadım. balayına gideceğiz 5 gün, 4 otel gözüme kestirdim deneyiminiz ve tavsiyeniz varsa alabilir miyim?

Limak Limra Resort 2400 lira
    http://www.etstur.com/Limak-Limra-Resort

Hotel Asteria Side 2200 lira
    http://www.etstur.com/Hotel-Asteria-Side

Calimera Kaya Side 2400 lira
    http://www.etstur.com/Calimera-Kaya-Side

Alva Donna Beach Resort Comfort 2450 lira
    http://www.etstur.com/Alva-Donna-Beach-Resort-Comfort#self

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

başlık amacından sapmış, burada fırsatları paylaşmanız lazım. deneyimleri değil.

Tamam...

Bir kaç gündür takip edemiyordum. Bir cevapda ben vermek istedim. TAMAM.

Suenoyu görünce anılarım depreşti Balayında ordaydım 2 sene önce. Umarım giden arkadaşlarımda memnun kalmıştır. Kefil olduk tavsiye ettik. Dostlar bu bookingde son dakika otelleri oluyordu. Onu nerden listeliyorduk.
  • kız arkadaşımla 2 gecelik bir tatile çıkmak istiyoruz, İstanbul'a yakın olarak Agvayi düşündük yalnız yabaciyiz önerdiğiniz güzel konaklama yerleri varsa paylaşır misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Beyler Uçak biletleri çok ucuzdu 2 kişi gidiş-dönüş (aktarmasız) toplam 250 lira. aldım, ama otel rezervasyonu hala yaptırmadım. balayına gideceğiz 5 gün, 4 otel gözüme kestirdim deneyiminiz ve tavsiyeniz varsa alabilir miyim?

Limak Limra Resort 2400 lira
    http://www.etstur.com/Limak-Limra-Resort

Hotel Asteria Side 2200 lira
    http://www.etstur.com/Hotel-Asteria-Side

Calimera Kaya Side 2400 lira
    http://www.etstur.com/Calimera-Kaya-Side

Alva Donna Beach Resort Comfort 2450 lira
    http://www.etstur.com/Alva-Donna-Beach-Resort-Comfort#self

limak 1.nci sırayı alır , calimera kaya side ile hotel asteria side 2.nci olur sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Haziran 2013; 1:50:52 >

• Ben Limakta kalmadım ama yan otelinde kalırken girip gezmiştim.otel olarak fena değildi ama bina çok havasız kasvetli ve yemek kokusu içersindeydi..özellikle kapalı havuzu vs inanılmaz havasız ve boğucuydu.Hatta eşimle ozaman iyiki bu oteli seçmemişiz diye konuşmuştuk aramızda..bu söylediğim 3 sezon öncesi..ama belkide bunlar dışında çok iyidir bileniyorum
  • alanya mc park resort otele aile olarak asla gitmeyin.erkek grupları sık sık görebilirsiniz otelde.2 gün anca kalabildik. apachi team işbaşındaydı sabah akşam.gece discoda kız kavgalarımı arasın neler neler.otele 5 yıldız vermişler nasıl vermişler anlayamadım.gece animasyon diye basit basit şeyleri çıkarıyorlar insanlara.bu otelde kıytırık karaoke yapmaya çalışırken yan otel saphir otelde beach köpük partisi vardı.adamlar daha sakin sakin kareoke yapmaya çalısıyodu.biraz çevrelerine baksalarda örnek alsınlar.yemekler 4 yıldızlı otelin üzerinde ama 5 yıldızlı oteldeki yemekler gibi değil.yeni bina yapmışlar.yeni binadaki odalar gayet büyük ve iyi.eski binanın odaları leş aile ile gidilecek yer olarak görmüyorum.otelde çalışan sayısı çok çok az 5 yıldızlı bir otel için.bir kaç çalışanla konuştum niye geldiniz buraya başka yermi yoktu ölü burası dediler.anı tur un rehberi olarak lise öğrencisi sanırım bir bayan vardı.doğru düzgün ne konuştu ne birşey yaptı bol bol geyik muhabbetleri vardı.mc park mc mahberi mc arancia bu 3 otele bu arkadaşı vermişler ordan oraya gidip duruyordu.kesin bir bilgisi yok oteller hakkında birşey soruyosun bilmiyorum diyor.anı turla ilk defa bir rez yaptırdım.anı turda bitmiştir benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 30 Haziran 2013; 9:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

başlık amacından sapmış, burada fırsatları paylaşmanız lazım. deneyimleri değil.

Tamam...

Bir kaç gündür takip edemiyordum. Bir cevapda ben vermek istedim. TAMAM.

Suenoyu görünce anılarım depreşti Balayında ordaydım 2 sene önce. Umarım giden arkadaşlarımda memnun kalmıştır. Kefil olduk tavsiye ettik. Dostlar bu bookingde son dakika otelleri oluyordu. Onu nerden listeliyorduk.

Hocam booking hic kullanmadim o yuzden bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 19-24 haziran arası like rivers side hotel & spa isimli otelde eşim ve 3 yaşında ki oğlumla konakladım. Otelin + ve - lerinini gitmek isteyenlere bir rehber olması için yazıyorum

+ Otel yeni ve odalar geniş.
    + Havuzları yeterli.
    + Yemek çeşitleri bol ve lezzetli.
    + Fiyatı uygun.
    + Manavgat , side ve şalelere yakın.
    + Temizlik yeterli.
    + Karşılanma ve odaya yerleştirilme süresi makul.
    + Çalışanlarda ilgi ortalama üstü.

- Gece dışardaki sivrisinekler.
    - Denizin birden derinleşmesi.
    - Yemek sırasında boş masa arama çabaları.
    - Personel sayısındaki yetersizlik.
    - Otel müşterilerinin yarısının türk olduğu halde çoğunlukla , çocuk discosunda bile yabancı şarkılar çalınması.
    - Yabancı tursitlere ilginin daha fazla olması.

Not: Otel denize 750 m ama her 20 dk bir servis otobüsü var ve çam ağaçlaı içinden 3 dk lık bir sürede sahile gidiyorsunuz. Bu otel denize sıfır değil diye tercih etmemezlik yapmayın. Ben sivrisinekleri bilsem itmezdim.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.