Şimdi Ara

2013 DOBLO PREMİO MU 2013 FLUENCE Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 senesinde doblo premio 1.6 model araç aldım şimdiki düşüncem şu bu aracı 2013 fluence ile takas etmek bana lazım olan tek şey bagaj fluenceye baktım benimkinden geniş sizce ne yapmalıyım fluence almak mantıklımı yoksa bu araç kalsınmı benim araç kamyonet geçiyor o yüzden benim arabaya yüklediğim yüklere ceza veriyorlar k2 istiyorlar bende k2 alamam almakta istemiyorum o yüzden fluencede aklım almalımıyım sizce mantıklı olan ne sebebleriyle söylerseniz sevinirim

iyi günler...

• Kesinlikle almalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamign M kullanıcısına yanıt
    Eğer ki öyle bir imkanınız varsa yazmayı bırakıp direk Notere gidin :)

• Doblo güzel bir ticari araç ama ticari araç sonuçta binekle kıyaslanamaz fluence joy mu touch mu icon mu eğer boş bir arabaysa ve km si yüksek ise doblo ile devam et derim
  • acaba sebep ne açıklarmısınız ve cevaplar için teşekkürler daha cevap bekliyorum
  • Yuklere ceza mi yazıyorlar ?
    Araç hususi hiçbir şey yapamazlar ji bana da yıllardır bir şey dicen olmadı Connect ile

• icon modeline bakıyorum tam belli değil ama aklımda o var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüksek yazıolar bende ondan fluence bakıyorum yoksa asla doblomu değişmem hiçbir arabaya ama ceza insanı korkutuyor her cezaya para yatırsam yandım ben bizdede connect var 2007 model ondada öyle bir sorun olmadı ama kamyonet işte neyleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamign

icon modeline bakıyorum tam belli değil ama aklımda o var
    .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 4 Kasım 2014; 17:18:04 >
  • K2 898 lira hocam aracınızı seviyorsanız değiştirmeyin .

• Icon iyi en üst donanım, ama bazı şeyler(elk. park freni, katlanır ayna, bi-xenon far, sunroof vb) icon'da hala opsiyonel, bence normal bir kullanıcı için Touch yeterli, sıfırları 66 bin civarı ama 10 15bin kmdeki 2.el araçlar 51-52bin TL'den gidiyor maksimum, bu piyasada fiyatlar gayet iyi Touch 1.5 dCi'ler için, 2.el'lere bakmanızı tavsiye ederim.
  • Teşekkürler cevap bekliyoorum yine buraya bakıp karar vericem çünkü sizlere sorarak...

• araki fiyat farkı ne kadar? aracınızı sattıktan sonra kaç para vereceksiniz üstüne?

ayrıca İstanbul'da mı oturuyorsunuz?
  • üstüne para vermeyeceğim istanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamign

üstüne para vermeyeceğim istanbuldayım

Üstüne para vermiyecekseniz ve istanbulda iseniz bir dakika bile düşünmeyin hemen fluence'i alın. Bagaj lazım ise Megane Sport tourer daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 4 Kasım 2014; 20:29:24 >
  • Kesinlikle Fluence ya da başka bir binek otomobil
  • herkes fluence diyor ama neden bunu açıklarmısınız sebebini merak ediyorum
  • mamign M kullanıcısına yanıt
    Fulıuyans kendini kanıtlamış 1.5 deyceyi motoruyla hem yakıt ekonomisi sunar hem de tam bir viraj canavarıdır.200 le girdiğiniz virajlardan ambulans ile çıkarsınız.Şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.