Şimdi Ara

2013 BMW 520 HAKKINDA SORULARIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün önce 520i m paket aracımı borusan'dan teslim aldım. Aklımı kurcalayan bazı sorularım var, cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

1- Autohold ilk çalıştırmada devrede olacak şekilde ayarlanabilir mi? Sürekli devrede olsun istiyorum, her ilk çalıştırmada off pozisyonunda oluyor.

2- Araç her ilk çalıştırmada havalandırmayı açıyor. Kapattığım halde araç her start ettiğinde havalandırmayı açmasını nasıl engelleriz?

3- Uzaktan kumanda ile dış dikiz aynalarını katlarken, sunroof perdesi de kapanıyor. Sadece aynalar katlansın, sunroof perdesi kapanmasın istiyorum, ne yapabiliriz?

4- Sürücü koltuğu bel desteği en dandik araçlarda en azından manuel bile olabiliyorken, bu araçta ayarlanır bel desteği yok. Bu hayalkırıklığı benim için. Son derece yüksek paralar verilen bir araçta böylesine basit bir özellik en full aracı bile alsanız olmuyormuş, ayrıca istenip parayla satılıyormuş, yazıklar olsun..

5- Ön cam filmi yaptıran oldu mu acaba? Ben komple film düşünüyorum ve ön cama uygulanması güneşli havalarda çok fayda sağlar diye düşünüyorum.

6- Vites göstergesi yok mu bu araçlarda? Seyir halinde kaçıncı viteste olduğumu göremiyorum.

7- İç ambiyans aydınlatması ışık seviyesi çok zayıf, varlığı belli olmuyor. Şiddeti menüden ve sol taraftaki düğmeden sona getirdiğim halde zayıf, daha da güçlenmesi için ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infectedvoice -- 30 Ekim 2013; 12:47:56 >

• Sorularinizin tüm cevaplarini bilmiyorum..bazilarina yorum yapabilirim.
    Vites gostergesi görulmuyor.otomatik vitesli alman arabalarinin cogunda gorulmez zaten.
    ön cam filmi bence azda olsa tehlike arz ediyor.hem polis gordumu direk ceza yaziyor.hemde görüşü kisitlaniyor.bence ön cama film yaptirmayin.
    bide rica etsem arac ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim? Bende almayi dusunuyorum yakin zamanda.araci test ettim gerci ama,kacışı falan iyimi sizce?yani arac belli bi zaman kullanildiginda performans eksikligi hissediyormusunuz?(biraz sacma bi soru olabilir mazur görün) Yakit tuketimi nasil? Ben bu araci alip chip yaptirmayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E segmenti bir bmw alip chip yaptirmak nedir yahu? Hakkatten aklim sirrim ermiyor. Mantigi nedir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E segmenti arac kullanacagiz diye performans olmasinmi? Bal gibide olur.devletimiz sagolsun,1.6 üstü motordan bi dunya vergi aliyor.gönul ister 525d,,,,5.35d ye binmek,o zaman chip yapmam.ama mevcut sartlarda ortalama performans bu arac icin şart bence.
  • E segmenti arac kullanacagiz diye performans olmasinmi? Bal gibide olur.devletimiz sagolsun,1.6 üstü motordan bi dunya vergi aliyor.gönul ister 525d,,,,5.35d ye binmek,o zaman chip yapmam.ama mevcut sartlarda ortalama performans bu arac icin şart bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir3463

Sorularinizin tüm cevaplarini bilmiyorum..bazilarina yorum yapabilirim.
    Vites gostergesi görulmuyor.otomatik vitesli alman arabalarinin cogunda gorulmez zaten.
    ön cam filmi bence azda olsa tehlike arz ediyor.hem polis gordumu direk ceza yaziyor.hemde görüşü kisitlaniyor.bence ön cama film yaptirmayin.
    bide rica etsem arac ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim? Bende almayi dusunuyorum yakin zamanda.araci test ettim gerci ama,kacışı falan iyimi sizce?yani arac belli bi zaman kullanildiginda performans eksikligi hissediyormusunuz?(biraz sacma bi soru olabilir mazur görün) Yakit tuketimi nasil? Ben bu araci alip chip yaptirmayi dusunuyorum.

bende şu an audi a3 2009 model ve vw cc 2013 model araçlar var, ikiside otomatik, ikisinde de kaçıncı viteste olduğu görülüyor.

aracın performansı cüsse ve motor orantısına göre fena değil, sport modunda zaten sıkıntı yok,araç en atak haliyle, devirli yürüyor. sadece eco pro modu biraz hantal, zaten en ekonomik kullanım için düşünülmüş, acelesi olmayanlar için esasında yine de sıkıntısız gidiyor. comfort modu dengelenmiş bir mod yine sıkıntısız ve konforlu. hangi modda olunursa olunsun ağır ve cüsseli bir araç kullandığınızı her daim hissediyorsunuz. fakat performanslı olsun diye sport modunda kullanmak aracın ağırlığı yüzünden yakıt tüketimini çok olumsuz etkiliyor.
    bu araç ile son hız denemesi olarak 220 yaptım, yol müsait olmadığından devamı gelemedi, sanırım 230 civarını gösterir. vw cc ile 240 yapmıştım o da 260 gösterir diye tahmin ediyorum. 160ps cc hafifliği yüzünden biraz daha atik bir araç bmw ye göre.
    bir de performans değerlendirmesi hangi araçtan bu araca geçtiğinize göre değişir. düşük hacimli dizel veya atmosferik 1.6 bir araç kullanıyorsanız bmw 520i ye geçtiğinizde hiçbir sıkıntı duymaz bilakis memnun olursunuz. güçlü bir arabadan geçerseniz size çok şey veremez açıkçası.

henüz araç 220 km'de. yakıt tüketim verilerini en sağlıklı alabilmek için 5,000km nin devrilmesi gerek, o yüzden yakıt tüketimi hakkında yorum yapmak istemiyorum şimdilik.

netice olarak bu araç, performanstan önce konfor,güvenlik ve prestij amaçlı alınır diyorum.

• Cok tesekkurler yaptiginiz yorumlar icin.bende arac alma arifesindeyim bu aralar. 1.5 sene E90 3.20d kullandim.performansi cok iyi gelmisti.ama konforundan cok sikayetciydim.sonra mercedes c coupe 1.6 cgi 156 ps kullandim.o da bana cok hantal geldi.daha sonra kardesime verdim mercedesi.o da chip+sprintbooster yaptirdi araca.aracin ivmelenmesi falan cok iyi oldu.bende böyle tecrubeler edindikten sonra,chipe karsi ön yargim degisti...5.20i yi 2 kez test ettim.sport modda fena degil..kendi kendime bunu alir chiplerim dedim.konforuna cok hayran kalmistim bu aracin..istedigim arac 178 bin tlye falan geliyor.bu fiyata 1.6 benzinli+cok yakit tuketimi ne kadar mantikli bilemiyorum.
    Öte yandan kafamda bi arac daha var. 3.20ied 170 ps olan sportline,premium,techno plus,birkacta extra donanimla 140 bin tlye geliyor.bunuda alip disaridan 3500 tl civarina m paket yaptiririm diyorum.arac m paketle gelmiyor cunku.istedigim arac olur.bide ustune yazilim yaparsam 200 beygire cikar.performans ve göruntu iyi olur.bu bana 145 e patlar.520i de m paketli,premium,comfort v.s. göruntu,kalite ve konfor olur.buda 180 e patlar...cook kararsizim o yuzden:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada yasim 29.evliyim 1 cocugum var. Bazen 5 serisi erkenmi diiye dusunuyorum:)
  • cevaplar için teşekkürler
  • slm.. aracım bilgisayara girdi.. dış sıcaklık göstergesi fahrenayt gösteriyor. nereden tekrar santigrat a çeviririm. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.