Şimdi Ara

2013 AUDI QUATTRO KONSEPT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 yılında tanıtılan konsept revize edilerek yeniden ortaya çıkarıldı. Muhtemelen üretmeye karar verdiler.

285/30 R21 lastikler ve karbon seramik fren diskleri var. Çamurluklar, kaput ve tavan karbon takviyeli aluminyumdan.

Ağırlık 1.850 kg ve bagaj kapasitesi 300 litre.

Araçta 560 bg güç, 700 Nm tork üreten 4.0 litre twinturbo V8 TFSI benzinli motor ve 150 bg güç, 400 Nm tork üreten elektrik motoru var. Elektrik motoru 14.1 kWh kapasiteli, arkaya monte edilmiş sıvı soğutmalı lityum-iyon aküden enerji alıyor. Toplamda 700 bg güç ve 800 Nm tork sunuluyor. 8 ileri tiptronik vites kutusu gücü tekerleklere aktarıyor.

Araç 0-100 km hıza 3.7 saniyede ulaşıyor ve maksimum hızı 305 km/s. Sadece elektrik motoruyla 50 km menzili var.

Yakıt tüketimi 2.5 litre/100km ve 59 g/km CO2 emisyonu sunuyor.

kaynak: Worldcarfans
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dış görünüşde çok beğendim.. özellikle arka tarafını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 4 Eylül 2013; 13:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

dış görünüşde çok beğendim.. özellikle arka tarafını

aynen. ilk defa arka farda değişiklik yapmışlar.gerçi konsept ama olsn
  • Audi çizgileri taşıyor o nedenle yakışır bi konsept olmuş Yalnız bana Japon araçlarını andırdı nedense
  • Gerçi konsept ama tasarımı beğendim. Audi'nin monotonluğunu üzerinden atmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka dizayn spor tasarımından biraz uzak gibi geldi bana. Alışık olduğumuz ince çizgiler daha güzel bence
  • Çok şık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 AUDI A5 Sportback Geldi
    8 yıl önce açıldı
    Audi A6 Allroad Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kabutun üzerindeki hava girişleri tek taraflı sanırım....
  • Bu otomobil 1980'li yılların ruhu ile üretildiği için çok özel !! 2016'da Audi kesilikle üreteceğini ve sınırlı sayıda pazara sunacağını açıkladı Audi Sport Quattro Concept aracını...

https://www.pistonkafalar.com/iaa-2013-frankfurtda-audi-sport-quattro-concept-konusulacak-383#.UidFDI3gT14
  • şık, güzel ama ön arka bildiğin audi. değişik bir şey yine yok.
  • bu tasarımı alt sınıf araçlarda da görmek isteriz bi a3 a4 e uygulasa bildiğin çağ atlar güncel kasalar

konsept olmasına rağmen çok ütopik bi tasarım olmamış tam yerinde olmuş
  • Yan aynalardan sonrasını çöpe at, oda RS ön ızgara ve arkadan stoptan ön farlara taşınmış kare led tasarımı hatrına...
  • yakıt tüketimi müthiş tiptronik nedşr cvt mi dsg neden kullanmamışlar gelecekte dsgden vazmı geçmişler yani?
  • Kaynak : Worldcarfans.com yazmak çok mu zor ?
    Haberi baştan aşağı siz yazdınız, fotoğrafları siz çektiniz sanki.

Bu yaptığınız adli olarak suçtur. Worldcarfans'a bildirilmesi halinde sıkıntılı günler sizi bekler. Haberiniz ola.

Bir de yönetici gelmiş konuya, alttakini yazıp gitmiş. Helal olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Çok şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 4 Eylül 2013; 19:48:56 >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    worldcarfansın kurucusu olmadığına göre bu mesajı yazman tamamen reklam oluyor. Git beni adliyeye şikayet et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.