Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
249.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni kasa Manuel gelecegini sanmiyorun Satamadilar fazla..Otomatik gelir direk manuel gelmez hocam..

Bu tasarimla da uygun fiyatta satarlarsa otomatik olarak deli satar yalniz..2018'de belli olacak CVT sanzimanla gelecek %90..
    [/quo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surmenaj3 -- 2 Nisan 2017; 13:44:15 >
  • Backstreet; bildiğin gibi 2017 hb benzinli araç zaten iç dış kaliteli. navi falan bir çok elektronik donanım mevcut. Hem dizel hem de otomotik olursa vergilendirilmiş fiyatı Türkiye' de uçar. Nasıl bizimkiler xenonsuz navisiz sunroof suz geldi ülkeye. Amaç bir şeylerden kısarak fiyatı düşürmek, satışı arttırmaktı. Bu yeni 2017 hb dizelde ya ülkeye hiç girmiyecek, çünkü bayiler satamayız diye getirmeyecek, ya da belki yine navisiz, manuel, bazı özellikleri iptal olmuş (2013 hb dizeller gibi) 2017 hb dizeller gönderilecek. Çünkü şu an showroom larda gördüğümüz 2017 hb benzinliye dizel motor takar otomatik vitesle sunarsan satışa. bu fiyata bu alınmaz denir başka markalar düşünülür, rekabet edemez.
  • surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik dizel yoktu HB'te hic bir zaman...Otomatik olacagi kesin simdi..2017 sonunda gelecek..

Donanimi kisik gelir otomatik olur...Bizim Dizel kasalar da Xenon yoktu zaten yurt disinda benzinli de vardi..

Yurt disinda ki dizellerle hemen hemen ayni donanimlarla geldi bize sensing haric..Benzinlisi yurt disinda full donanimdi,cok dusuk donanimla geldi bize..Deri koltuk,ses sistemi,sensing kor nokta uyari sistemi vs..

Honda Turkiye ile yazisiyorum surekli 2018 yilinda Otomatik Dizel gelecegi kesin..Ancak hangi donanimla..Led far olacak mi, koltuk isitma,elektrikli bel destegi vs..

Bence led far falan hepsi olacak sadece sensing gelmeyecek..Fiyatini da yazayim sahsi fikrim, 112.000 Tl olacak..110-115.000 Tl araliginda olacak..2 ya da 3 donanimla satilacak..3 paket mesela 100.000-107-112.000 Gibi...

100.000 Tl' den baslar otomatik..

Manuel gelecegini sanmiyorum...Direk otomatik satilacak..

Ne kadar olursa olsun,su kasaya dizel gelsin alirim..Genis bagaji genis,sportif,sorunsuz vs..

Sadece bakim maliyetleri pahali,10.000 Km'de bir oldugu icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 2 Nisan 2017; 18:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyiymiş. O zaman bekleyelim bakalım. 100 den assagi keyif verecek arac piyasada yok zaten. Ucurmazlarsa fiyati ki sanmiyorum rekabet falan, kısmetse alırız. Hepimize hayırlısı.

• Manuel tercih etsemde otomatiginde rahatligi baska. Gerci otomatik olursa arada hanım da heveslenir.

• surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Aynen benim Hanimda Ogreneyim kullanirim diyor da..Acemiler kardesim kiyamam araci vermeye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Aynen benim Hanimda Ogreneyim kullanirim diyor da..Acemiler kardesim kiyamam araci vermeye :)

Backstreet kardeşim. Yeni evlisin heralde ki vermeme gibi bir seçeneği düşünebiliyorsun. Valla mecbur vereceksin hanıma. Kıyacaksın vereceksin. Yoksa bunu yazar bir kenera ömrübillah hatırlatır, unutmaz her fırsat bulduğunda inim inim inletir seni.Ömrünü vermişin arabayı mı vermeyecen. Olduya kıyamadın vermedin, öyle şeyler,kurnazlıklar yapar ki! alıpta sürsün bu cehennem azabı bitsin diye oturur dua edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Backstreet kardeşim. Yeni evlisin heralde ki vermeme gibi bir seçeneği düşünebiliyorsun. Valla mecbur vereceksin hanıma. Kıyacaksın vereceksin. Yoksa bunu yazar bir kenera ömrübillah hatırlatır, unutmaz her fırsat bulduğunda inim inim inletir seni.Ömrünü vermişin arabayı mı vermeyecen. Olduya kıyamadın vermedin, öyle şeyler,kurnazlıklar yapar ki! alıpta sürsün bu cehennem azabı bitsin diye oturur dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakozk

Dostum araclarimiz inanilmaz ucuz. Piyasadaki o berbat dizellere o fahis fiyatlar bicilirken, bizimkilerin boyle olmasi ilginc. Bence insanlar yeterince bilmiyorlar bu modeli.

Sedan benzinli civicle bizim dizel hb ayni fiyat ikinci elde

Üstat fiyatı ucuz, ama bu 2. el alıcısı için bir fırsat. Ben 2. el olarak aldım aracımı. 36.000'deydi aldığımda. Şu an bakıyorum 2. el fiyatlarına, o paralara veya biraz daha üstüne halen bu araca rakip bir dizel göremiyorum. Az yakıyor, performanslı, iyi yol tutuyor, çok yakışıklı.

Sıfır araç fiyatları zaten trajikomik bir durumda. Böyle giderse 100.000 km'e kadar binerim gibi geliyor bana. Belki ondan sonrada satmam. babama devrederim aracı.

O fiyatlara kıyamamam ben satmaya.
  • 2017civic hb manuel vites gelecekmi bilgisi olan varmı?

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Calismalar yapiliyormus,yazin gelir buyuk ihtimalle..

• Aracı uzun yola sürerken sol kolumun dirsegini kapı kenarına koyup, direksiyonu sürekli saat 19 - 20 civarından tutuyorum. Direksiyonun o kısmı renk atmış. Garantiden direksiyon değişir mi?

• Bakalım honda ne yapacak. Bunca garanti ölmesin diye ödediğimiz servis paraları boşa gidiyor mu göreceğiz. Kullanıcı hatası diyip geçerlerse yazıklar olsun.

• quote:

Bakalım honda ne yapacak. Bunca garanti ölmesin diye ödediğimiz servis paraları boşa gidiyor mu göreceğiz. Kullanıcı hatası diyip geçerlerse yazıklar olsun.

Kullanici hatasi diye soyleyebilirler..Ornegi cok malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: simteo

Arabam gelmiş arkadaşlar. İşlerin yoğunluğundan yarın alamayacağım. İnşallah Çarşamba alıp sizlerle izlenimlerimi paylaşırım. Biraz heyecanlıyım bakalım.

Satılık Honda Civic HB Sport 1.6 i-DTec - 2013 Model

2013 Model ve trafike çıkış tarihi 25.09.2013. Aracı sıfır olarak Honda Terakki İzmir 'den satın aldım. İlk sahibi benim. 6 yıl 150.000 km Honda Türkiye garantisi devam etmektedir (25.09.2019 'tarihine kadar).

Arkadaşlar detayları facebook sayfamda mevcut. Arabaya gözüm gibi baktım. İnşallah iyi birisine gider.

https://www.facebook.com/murat.koseoglu.com.tr/media_set?set=a.10211082659896484.1073741879.1655634859&type=3

• hocam kaça satıyorsunuz. kaç binde?
  • quote:

hocam kaça satıyorsunuz. kaç binde?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-hatchback-1.6-i-dtec-sport-honda-garantisi-devam-ediyor-421123672/detay

İlanda telefonum var. Daha detay istersen arayabilirsin.

• Bende 2013 modelini almaya karar verdim. Volkswagen golf, polo kullanıcısıyım. Piyasada bu fiyatlara doğru düzgün dizel yok. 1-2 haftadır araştırma içerisindeyim ve Honda cazip geldi. Kullanıcı yorumları falanda baya olumlu. Araba yakışıklı ve polodan sonra genişliği nerdeyse 2-3 katı beni çok rahatlatıcak. Çocuk olma olayı falanda var genişliği baya tatmin etti. Yaşım itibariyle kendime sedan arabalarıda yakıştırmıyorum. Honda civic hb baya içime sindi. Arabayı test etme görme imkanım olmadı bayilerde hem 2.el hem sıfır malesef yok. Bütçem 55- maksimum 58 civarında arıyorum. Bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum. Varsa tavsiyeniz söylücekleriniz dikkat etmem gereken konular tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.
    Bu arada İzmirde yaşıyorum.
  • Me08 kullanıcısına yanıt
    Arabayı gelip görebilirsiniz, expertiz yaptırabilirsiniz
    Detaylar bilahare görüşülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simteo kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiniz Hocam Satabildiniz mi araci?

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.