Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
35
Favori
248.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mu ee zzz

    Mesela bu araç içi ters firekans sistemi sport modellerin hepsinde de var mı yani benzin ve dizel olarak. dizelde olduğunu biliyorum ama aynı şekil benzinlide de varmı ? veya şöyle sorayım benzinli sportla dizel sport arasında motor farkından başka bi fark varmı 2013 ve 2014 modellerde.

    Arada bir fark yok benzinli ve Dizel arasinda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mu ee zzz M kullanıcısına yanıt
    Suspansiyonlar evet sert ancak konforu da fena degil..Ancak genel anlam da sert bir arac,bu size yol tutus olarak geri donuyor,yol tutus da iyi lastiklerle cok iyi geri donusler yapiyor size..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oruc1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda Turkiye sartlarin da 10.000 Km, hava kirliligi,yakit kalitesizligi nedeniyle 10.000 Km ideal..

    Mesela Renault 20.000 Bakim ama adamlar kendi istegiyle 10.000 km'de bir yag degistiriyor cok arkadasim var oyle..

    Senin motorun bakimli olsun 500.000 Km goturur rahat sekilde..10.000 Km'de bir bakim yaptirirsan..

    Ama misal 20.000 Km'de yaparsan 300.000 km anca yaparsin..

    Tabi o Km'lere kadar kullanacagimiz anlamina gelmiyor yazdiklarim, sadece arada ki farki belirtmek icin yazdim..

    Bakimlari pahali malesef...10.000 km'de bir bakim yaptirayim ancak fren balatalari degistiginde bakimla beraber 1200 Tl tutmamali..Ederi Bakimla beraber 700-800 Tl en krali..

    Servis pahali 10.000 Km sorun degil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için tşkler peki hangi modelini almalıyım ben mecburen benzinli alıcam çünki en fazla yapsam yapsam 6000 km felan yaparım yıllık performansta okadar önemli değil % 99 şehir içi kullanıyorum ben aslında 2014 modelle 2015 model arasında kalıyorum araçların tipi konusunda zevkler ve renkler tartışılamaz olduğu için her aracın beğeneni de olur beğenmeyeni de.ben o konuya takılmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için aracın özellikleri en ön de gelir kaldıki tipi de bence güzel forumun % 99 unu okudum baştan sona. yakıtta okadar takmam kaldıki onu da fazla yakmıyor genel olarak km ye ne yaktığıyla ilgilenmiyorum. aylık nekadar yakıyor onunla ilgileniyorum.2014 ler biraz daha makyajlı ve içi bej olduğu için beni cezbediyor 2015 ler de süspansiyon da değiiiklik olduğu söyleniyor o yönden beni cezbadiyor ama 2015 e geçincede özellik olarak iş değiliyor kapanan aynalar felan olmayınca birinde var birinde yok. Yani elegansta olanlar sportta yok. orası aslında daha kafamda netleşmedi.sport en üstüyse madem elegansta olanlar ve artı başka özelliklerin de sportta olması lazım diye düşünüyorum.elegansla sport arasıdaki farklar nedir? Biraz baktım ikisindeki özelliklerinde olmasını istiyorum. Bunlar için heralde tek seçenek iki arabayıda birden almak başka şekilde olmuyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mu ee zzz M kullanıcısına yanıt
    ikinci el 2015 benzinlilerin fiyatı 60 civarında gözüküyor. ön ve arka ledler değişik bi hava veriyor. ama ama motor ve performans olarak kullandığınız city ile aynı olacaktır. sport ve elegans farkı sitesinde vardı. bence beğendiğinize yönelin. aynalara sanırım motor takılıyor olması gerek. diğer eksiklerde bu şekilde kapatılabilir ama önce bi servise danışmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin gerçeği ben herşeyin orjinalinden yanayım sonradan yaptırmak pek sağlıklı olmuyor çoğunlukla.bazı aksesuarlar olabilir mesela ön honda logosunu değiştirmek güzel olur örnekleri var. galiba 2014 model düşük km de beyaz renkte özellikle baştan sona full orjinal bir araç arayacağım ama önce biraz havaların ısınması,sonra da benim aracımı satmam lazım sonrada istediğim şekilde bi aracın satışa çıkması lazım.aslında bir tane vardı da mevsimin kış olmasından dolayı girişim de bulunamadım.artık hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek eksiği bu spoiler.
  • Görselindeki eksikleri tam olarak tamamlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar araci 1 haftadir kullanjyorum yakit degerini sifirladim su an 100 km civari kullandim sehir ici 6.8 tuketim gosteriyor kullanma olarak da fazla da basmadim normal kullandim ve eco mod da ,bi sikinti varmidir sizce bakimdanda yeni cikti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krippel -- 24 Aralık 2016; 10:01:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bence. havadan ve lastiklerden benim de 6 nın üzerine çıkıyor arada artık.

    servisten her çıktığında benim de değerlerin düşeceği konusunda bi beklentim hep oldu ama ne hikmetse benim de tüketim verilerim zamanla şehiriçi 4.5 lerden 5.5 lere yükseldi. hatta bi ara Backstreet kardeşimiz "benim 5.6, sizin nasıl?" diye sorduğunda garibime gitmişti, nasıl bu kadar yüksek yakabiliyorlar diye. Sanırım bende arabaya alıştıkça biraz daha fazla gaza yüklenir oldum. ama az yakmak istediğimde pek düşemiyorum. düşük değerlerle başlıyorum sonra farketmeden sürüş alışkanlıklarından dolayı eski haline dönüyor. mesela bi seferinde 200 kmlik uzun yol için 90 hız ile 3.0 yakalamıştım. aynı yolu arada gidip geliyorum. ama aynı değerleri yakalayamıyorum. biraz çabalıyorum sonra sıkılıp standart yasal limitlere dönüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krippel

    Arkadaslar araci 1 haftadir kullanjyorum yakit degerini sifirladim su an 100 km civari kullandim sehir ici 6.8 tuketim gosteriyor kullanma olarak da fazla da basmadim normal kullandim ve eco mod da ,bi sikinti varmidir sizce bakimdanda yeni cikti

    Uzun yolda daha da duser..Kis aylarinda her arac fazla yakar bu aylarda vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yuksek geldi 6.8 ,dediginiz gibi kis ve hava sartlariyla alakali,umarim normal seviyelere gelir,tesekkur ederim arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar tekrar arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum aracı yaklaşık 500 km kullandım çoğunlukla şehir içi yakıt değerim hala 7 civarı o beni psikolojik olarak yoruyor:) onun dışında lastiklerden çok memnun değilim gibi en ufak çukur sesini hissediyorum üzerinde michelin hp var uygun olduğumda değiştirmeyi düşünüyorum 30 bin km kullanılmış,bir de aracıma siyah jant arıyorum haberiniz olsun önerileriniz varsa bekliyorum,onun dışında araçı eco modda kullanıyorum ama böyle ani hızlanmalarda bazen gazı tetikliyormuş gibi geliyor ,normal modda basınca gidiyor rahatça araç,daha uzun yol tecrübem olmadı bahar ve yazı bekliyorum,farklı bir araç gerçekten çevrede fazla olmadığı çok için dikkat çekiyor.
  • Malum site de 400.000 Km yapmis Taksi var satista arkadaslar :) Masallah :)



    37.500 Tl...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda bizim araçlardan satmıyor artık. Honda civic hb dizel 2017 bulamadım. Bizim kasanın type-R ' ı mevcut sadece. Honda dizel olarak sadece 2 farklı SUV u satıyor. Yeni honda civic hb dizel var mı Türkiye'ye gelir mi acaba?
  • Forum ölmüş maalesef.Tabi arabalar eskidi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surmenaj3 -- 8 Mart 2017; 12:48:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surmenaj3

    honda bizim araçlardan satmıyor artık. Honda civic hb dizel 2017 bulamadım. Bizim kasanın type-R ' ı mevcut sadece. Honda dizel olarak sadece 2 farklı SUV u satıyor. Yeni honda civic hb dizel var mı Türkiye'ye gelir mi acaba?

    Yeni Kasa geldi bayilerde benzinli..Bunun dışında aracı inceledim..Alakası yok bizim araçla bayağı iyi duruyor..

    Ben düşünüyorum açıkcası bakalım...

    Dizeli 2018 Diye konuşuluyor..Sedan için 2018 Şubat tarihi verildi de..HB için ses seda yok henüz...Ancak aracı gidin görün efsane olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.