Şimdi Ara

2013-2016 Honda Civic HB Ana Konu (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.348
Cevap
35
Favori
248.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Bugün HB test deneyimimi paylaşmak istiyorum..

    Öncelikle Aracın genel kalitesinden bahsetmem gerekirse, Sedan RS versiyonundan daha kaliteli ve özenmiş işçiliğe sahip..Sedan RS ile Atmosferik Sedan arasında zaten bir işçilik farkı yok...

    Gerek birleşim yerleri, gerek Kapı fitilleri daha Kaliteli..Bunun dışında kaporta kalitesi ve boyası da oldukça kaliteli bunu belirtmem gerek...Ancak Genel anlamda Sedan ile Çok çok bariz bir fark yok, ince detaylar belirliyor işçilik olarak..

    Aracın sürüş pozisyonu oldukça başarılı, 9. Nesil yani bir önceki HB ile alakası yok sürüş pozisyonu ve Görüş açıları bakımından...Görüş açıları yeni kasada oldukça iyi..Eskisine nazaran çok çok iyi..


    Aracın boyutları HB'i bırakın Normal bir sedana boyutuna yaklaşmış..Arka diz mesafesi sıkıntısı ancak tavan eğilimi yüzünden tavanla baş mesafesi kısıtlı...

    Koltuklar ise oldukça rahat, Arka koltuklar yüksek konumlandırılmış, önde ki sürücü ve yolcu daha aşağıda kalıyor..Arka koltukların geriye doğru yaslanmış şekilde olması, uzun yollarda yolcuları daha rahat seyahat ettirmek için oldukça yeterli..

    Koltukların kumaş kalitesi fena değil, daha iyi olabilirdi ancak yine de ortalama üstü rahat ve geniş...
    Sert plastik malzemeler bile kaliteli, ucuz hissiyat vermiyor, Sırıtmıyor kesinlikle..

    Arka kapı plastikleri sert..Önceki nesilde yumuşaktı,Torpido da kadife kaplama yok, önceki nesilde vardı, bu konuda geriye gitmişler..Ancak sert malzemelerin kalitesini yükseltmişler..

    Aracın iç hacim genişliği oldukça iyi bir HB olarak..Ön omuz mesafeleri çok iyi..

    Gelelim motora..Aracı aldığımda motor ısınmıştı..Yani birisi indi ben bindim şeklinde..

    Öncelikle güzergah boyunca dip gaz şeklinde kullanmaya gayret ettim performans adına..Gelelim Performansa ;

    Aracın motoru oldukça istekli, yalnız bazı arkadaşların dediği gibi dip gaz yapmamla beraber bir LAG yaşıyorsunuz 1 Sn civarı..1 saniye sonra araç o spor egzoz sesiyle beraber atağa kalkıyor..Bunu 3 defa denedim,3 defa da Lag yaşadı..Devir ne olursa olsun farketmedi..Bu oldukça eksi bir durum kendi adıma..

    Dizel HB manuel vites, dip gaz yaptığınızda LAG ile karşılaşmazsınız..Ancak alt devirler biraz cansızdır 2000 Devir de uçmaya başlar..

    Sport HB' de ise 1 saniye bekliyor her durumda..Yani 3000 Devirde de denedim bunu, 2000 Devirde de..Farketmedi..Yavaş yavaş hızlandığımda sorun yok ivlenmede, ancak ani hızlanma isteği olumsuz..İlk dipgaz yaptığınızda yani..

    Aracın en çok Viraj kabiliyeti ve Fren sistemine bayıldım, konforu da oldukça iyi..Şaşırttı beni..Hem konforlu,hem Yol tutuşu iyi,hemde frenler çok kuvvetli ve dengeli..

    Ancak hayal kırıklığına uğradığım bir konu varki Yol sesi,yani lastik sesi..Aracın 60-70 Km/s de yol sesi almıyorsunuz ancak 70 Km/s üstü beklediğimden daha fazla yol sesi alıyor araç..Rüzgar sesinde sıkıntı yok ancak yol sesi net şekilde var..

    Aracın yakıt tüketimi,sıcak bir motor, Hafif yokuş ,dönüşte daha sakin kullandım yokuş aşağıya..17 LT gösteriyordu, benden önceki sürüş 14 LT..

    Tabi kısa testler,abanmalar,ani frenler derken normal şartlarda sakinde kullanılsa 10 LT altına pek düşmez gibi..Perfomans karışık kullanıldığında 12 LT garanti diyebilirim..

    Ancak Hiç basmadan, konforlu şekilde tın tın gidilirse,8-9 LT arası..Hiç gaza abanmazsanız yani..

    Araca bakan bir daha bakıyor, Ön far bakışları, Özellikle Çift egzoz çıkışı,yandan görünüşü C segmentinin en sportif aracı diyebilirsiniz..

    Diğer beğenmedim konu ise aracın İç hacmi neredeyse simsiyah..Koltuklar siyah, Tavan döşemesi siyah,Arka camlar karartılmış, tam boğuk bir hava, sunroof şart aslında..Ancak sportif bir araç için normal sayılabilir..

    Kapı içindeki kumaş malzemeyi hiç beğenmedim..Sürekli kir yapacak ve aşınacak bir kumaş kalitesi var..Sedanda o kısım deri mesela 10 numara..

    Aracın ses sitemi sedana oranla bariz daha iyi..Çok kaliteli ve 8 hoparlör..4 Tweeter ve 4 Hoparlör..
    320i ED ile performans karşılaştırması yapan arkadaşlar ; Her iddiayı kaybedersiniz benden söylemesi

    Yakıt tüketimini araştırıp bu araca bakacağım...Biraz uzun oldu kusura bakmayın...Saygılarımla..




  • Yanıtınız için teşekkür ederim. Benzinliyede binilmez ki. senede 25000-30000 km yapıyorum.
  • Vallahi şu honda ya yuh diyorum.Türkiye de satmamak icin elinden geleni yapıyor. Ben bu araci bekliyordum ve buyuk olasilikla alacaktik. Ama dizel yok. Tavan siyah. Benzinli arabaya 100000 tl fiyat. Yuh vallahi yuh. Sıcak iklimde oturup ailesi olan cok gezen adam bu arabayı ne yapsın. Honda isi bitti maalesef. Baska markalara bakacaz mecburen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surmenaj3

    Vallahi şu honda ya yuh diyorum.Türkiye de satmamak icin elinden geleni yapıyor. Ben bu araci bekliyordum ve buyuk olasilikla alacaktik. Ama dizel yok. Tavan siyah. Benzinli arabaya 100000 tl fiyat. Yuh vallahi yuh. Sıcak iklimde oturup ailesi olan cok gezen adam bu arabayı ne yapsın. Honda isi bitti maalesef. Baska markalara bakacaz mecburen.

    Sehir ici ortalama 8 - 9 yaksin raziydim ama..10 Lt ve ustunu gorur CVT sanziman ile..Ancak dizeli olsa alirdim isterse 120 .000 Tl olsun..Arac cok sportif ve Lux hissettiriyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet


    quote:

    Orijinalden alıntı: surmenaj3

    honda bizim araçlardan satmıyor artık. Honda civic hb dizel 2017 bulamadım. Bizim kasanın type-R ' ı mevcut sadece. Honda dizel olarak sadece 2 farklı SUV u satıyor. Yeni honda civic hb dizel var mı Türkiye'ye gelir mi acaba?

    Yeni Kasa geldi bayilerde benzinli..Bunun dışında aracı inceledim..Alakası yok bizim araçla bayağı iyi duruyor..

    Ben düşünüyorum açıkcası bakalım...

    Dizeli 2018 Diye konuşuluyor..Sedan için 2018 Şubat tarihi verildi de..HB için ses seda yok henüz...Ancak aracı gidin görün efsane olmuş..

    Aracı gördüm. Araçla ilgili tüm incelemenize katılıyorum. Siyah tavan da cok kötü durmuyor. Benimkine takasta 50000 tl verdiler. Ancak su yakit durumu maalesef sıkıntı. Benzinli bana hic olmaz. Bide benzinlinin dizele göre daha az atak oldugunu dusunuyorum. Yine 90000 rutin bakıma 780 tl istediler. Patrondan indirim talep ettim. Hayirlisi. Keske elimdeki araci hic almasaymisim. Honda hayrani oldum. Ancak hondanin satis gaminda ihtiyaclarimi karsilayacak arac yok. 2016 civic hb dizel 0km yada az kullanilmis guvendigim bir arac bulsam alacam. O da zor görünüyor. İncele ve emeginiz icin tesekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek..Ben bir de manuel bekliyorum bu aracın..Eskisi kadar KM yapmadığım için yeterli manuel ancak Otomatik vites ile manuel arasında yakıt farkı çok az..Manuel de yakıyor ...Gelecekmiş %90 rağbet fazlaymış bekleyelim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Rica ederim hocam ne demek..Ben bir de manuel bekliyorum bu aracın..Eskisi kadar KM yapmadığım için yeterli manuel ancak Otomatik vites ile manuel arasında yakıt farkı çok az..Manuel de yakıyor ...Gelecekmiş %90 rağbet fazlaymış bekleyelim..

    Valla Backstreet kardeşim. Dün bende Honda'ya gittim. Oğlanla araçları inceledik. 2017 civic hb yi benim oğlan (16 yaşında) gördü, çıldırdı içinden çıkmak istemedi. ancak biz hanımla sedan tüplü 2017 lere de baktık. 100000 tl fiyat verdiler. şehir içi 26 krş yakıyormuş, sunroof, deri koltuklar, herşey var. büyük ekran multimedya navigasyon, yani yok yok. Ayrıca 125 hp imiş. Vallahi düşünmüyorum desem yalan olur. Çünkü evet dizel motor seçeneğide gelecekmiş ama sedanlar için. HB için dizelin gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Ayrıca 2017 hb ye tüp te takılmıyormuş. Motor uyumlu değilmiş. Benim aracada 50000 tl takas fiyatı biçtiler.Heralde biraz daha bekleyip fulünden sedan tüplü alacağım. Ne dersiniz? Forumda da ikimiz kaldık heralde. Aklıma gelmişken Honda da bir başka sorunda 10000 km bakımları. Dün diğer markalarıda gezdik. örneğin Volvoda rutin servis 30000 km de bir,renoda 20000km de bir. honda satış kısmına özellikle sordum, sedanlarda da 10000km bir servise gelmem gerekiyormuş. Vallahi çok çok kararsızım.Siz ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surmenaj3 -- 20 Mart 2017; 10:57:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: surmenaj3


    quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Rica ederim hocam ne demek..Ben bir de manuel bekliyorum bu aracın..Eskisi kadar KM yapmadığım için yeterli manuel ancak Otomatik vites ile manuel arasında yakıt farkı çok az..Manuel de yakıyor ...Gelecekmiş %90 rağbet fazlaymış bekleyelim..

    Valla Backstreet kardeşim. Dün bende Honda'ya gittim. Oğlanla araçları inceledik. 2017 civic hb yi benim oğlan (16 yaşında) gördü, çıldırdı içinden çıkmak istemedi. ancak biz hanımla sedan tüplü 2017 lere de baktık. 100000 tl fiyat verdiler. şehir içi 26 krş yakıyormuş, sunroof, deri koltuklar, herşey var. büyük ekran multimedya navigasyon, yani yok yok. Ayrıca 125 hp imiş. Vallahi düşünmüyorum desem yalan olur. Çünkü evet dizel motor seçeneğide gelecekmiş ama sedanlar için. HB için dizelin gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Ayrıca 2017 hb ye tüp te takılmıyormuş. Motor uyumlu değilmiş. Benim aracada 50000 tl takas fiyatı biçtiler.Heralde biraz daha bekleyip fulünden sedan tüplü alacağım. Ne dersiniz? Forumda da ikimiz kaldık heralde. Aklıma gelmişken Honda da bir başka sorunda 10000 km bakımları. Dün diğer markalarıda gezdik. örneğin Volvoda rutin servis 30000 km de bir,renoda 20000km de bir. honda satış kısmına özellikle sordum, sedanlarda da 10000km bir servise gelmem gerekiyormuş. Vallahi çok çok kararsızım.Siz ne dersiniz?

    Hocam Sedan LPG guzel arac lakin HB daha kaliteli iscilik bakimindan..Ozellikle Yalitim..



    Bunun disinda nerde yasiyorsunuz Sehir ici cok trafik varmi, cok Km yapiyormusunuz vs..



    Bunun disinda LPG Avm'lere almiyorlar Istanbul'da..yani yakalarsa..Muaneyesi baska dert..2 ayri bakimi var hem aracin hemde LPG..Ayri Ayri masraf..Perfomans desen Bizim Dizel HB ararsin..



    Ben HB baktim benim aracim 86.000 Km kazasiz vs..57.000 Tl takas fiyati aldim...



    50.000 cok az hocam sizin Km kac,boya var mi aracta vs..





    Sedan bir de cok uzun bir arac,hani park sikintisi da cikartiyor..Manevralar da sorun yokta,uzun arac..



    Ben olsam LPG yerine dizelini beklerim...115.000 Tl olur en fazla ona gore de 1 sene var butce ayarlarsin...LPG aracin kimyasini da bozuyor orjinalligi gidiyor..Hani titresim, gsz yememe,perfomans duşüşü vs..



    HB benzinli ile sehir ici sakin kullanimda 9 Lt ile gezersin..Ama bastin mi,dipgaz fren dipgaz fren 12-13 Lt..



    9 Lt bana uygun dersen HB al..Arac bizim aractan genis ve bagaji da yeterli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Aynen. Araçlarımız az çok aynı km.de. Rs i ve hb 1.5 i bende heyecanla bekliyordum ama aynen şu an bindiğimiz aracın çıkışında olduğu gibi hüsranlı oldu. Yine motor ve paket eksik geldi araçlar. Hiçbir zaman avrupadaki paketler gelmiyor. Üstüne üstük avrupanın aksine 20 binde değil 10 bin km de bir 800-1000 lira servis ücreti ödüyoruz. Bu çok canımı yakıyo. Ama bu üzüntümü sürerken aldığım zevk kapatıyor. Ayrıca arada üst segmentteki araçlara niyetlensemde yinede ihtiyacımı karşılayamayacaklarını görünce hala doğru yerde olduğumu anlıyorum. Bu sebeple nasip olursa 1-2 yıl daha burlardayım. 160 lık otomatik gelir diye umutla bekleyeceğim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet


    quote:

    Orijinalden alıntı: surmenaj3


    quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Rica ederim hocam ne demek..Ben bir de manuel bekliyorum bu aracın..Eskisi kadar KM yapmadığım için yeterli manuel ancak Otomatik vites ile manuel arasında yakıt farkı çok az..Manuel de yakıyor ...Gelecekmiş %90 rağbet fazlaymış bekleyelim..

    Valla Backstreet kardeşim. Dün bende Honda'ya gittim. Oğlanla araçları inceledik. 2017 civic hb yi benim oğlan (16 yaşında) gördü, çıldırdı içinden çıkmak istemedi. ancak biz hanımla sedan tüplü 2017 lere de baktık. 100000 tl fiyat verdiler. şehir içi 26 krş yakıyormuş, sunroof, deri koltuklar, herşey var. büyük ekran multimedya navigasyon, yani yok yok. Ayrıca 125 hp imiş. Vallahi düşünmüyorum desem yalan olur. Çünkü evet dizel motor seçeneğide gelecekmiş ama sedanlar için. HB için dizelin gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Ayrıca 2017 hb ye tüp te takılmıyormuş. Motor uyumlu değilmiş. Benim aracada 50000 tl takas fiyatı biçtiler.Heralde biraz daha bekleyip fulünden sedan tüplü alacağım. Ne dersiniz? Forumda da ikimiz kaldık heralde. Aklıma gelmişken Honda da bir başka sorunda 10000 km bakımları. Dün diğer markalarıda gezdik. örneğin Volvoda rutin servis 30000 km de bir,renoda 20000km de bir. honda satış kısmına özellikle sordum, sedanlarda da 10000km bir servise gelmem gerekiyormuş. Vallahi çok çok kararsızım.Siz ne dersiniz?

    Hocam Sedan LPG guzel arac lakin HB daha kaliteli iscilik bakimindan..Ozellikle Yalitim..



    Bunun disinda nerde yasiyorsunuz Sehir ici cok trafik varmi, cok Km yapiyormusunuz vs..



    Bunun disinda LPG Avm'lere almiyorlar Istanbul'da..yani yakalarsa..Muaneyesi baska dert..2 ayri bakimi var hem aracin hemde LPG..Ayri Ayri masraf..Perfomans desen Bizim Dizel HB ararsin..



    Ben HB baktim benim aracim 86.000 Km kazasiz vs..57.000 Tl takas fiyati aldim...



    50.000 cok az hocam sizin Km kac,boya var mi aracta vs..





    Sedan bir de cok uzun bir arac,hani park sikintisi da cikartiyor..Manevralar da sorun yokta,uzun arac..



    Ben olsam LPG yerine dizelini beklerim...115.000 Tl olur en fazla ona gore de 1 sene var butce ayarlarsin...LPG aracin kimyasini da bozuyor orjinalligi gidiyor..Hani titresim, gsz yememe,perfomans duşüşü vs..



    HB benzinli ile sehir ici sakin kullanimda 9 Lt ile gezersin..Ama bastin mi,dipgaz fren dipgaz fren 12-13 Lt..



    9 Lt bana uygun dersen HB al..Arac bizim aractan genis ve bagaji da yeterli..

    Evet haklısın. HB ler ingilterede sedanlar Türkiye' de yapılıyormuş.Benim araç 93000 de ve maalesef şaşkının biri sağım solum boş kırmızı ışıkta beklerken geldi arkadan vurdu. Arka çamurluk falan değişti.Valla şaka gibi, adama para versen git vur desen yapamaz.Mersindeyim trafik öyle çok yoğun değil.Ama senede 25000 civarı yapıyorum.Sonuçta yazdıklarında sen haklısın tüplü ayrı dert,kesin hondadan soğutur beni. en iyisi beklemek. Çare yok.




  • surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam size bir sey olmasin, can sagligi..



    Bizim yeni kasanin dizeli 2018'de..Direk alirim gozu kapali, sedan boyutlarina yaklasmis arac bir o kadar da konforlu..Bizim araclarla alakasi yok yani cok begendim..Bekleyelim hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu şu hb ye anahtarsız çalıştırma sunroofda getirsinler.manuele sevindim şimdi bak ama bunlarıda getirseler keşke.
  • surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Surmenaj selam, gecmis olsun.

    Senin arac dizel degilmi? 50.000tl takas fiyati vermisler, benzinli 1.4 olmasi gerekiyor o fiyat. Akbayrak dimi?

    Backstreet senin icin de 57.000 az degilmi?



    Arkadaslar bende inceledim araclari, kesinlikle dizel manuel araci beklicem. Sedan hb farketmez. Cunku motorlarimiz harika, bence bu motorun keyfide manuelle cikar.



    Bakalim ne kadar fiyar bicecekler dizellere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakozk

    Surmenaj selam, gecmis olsun.

    Senin arac dizel degilmi? 50.000tl takas fiyati vermisler, benzinli 1.4 olmasi gerekiyor o fiyat. Akbayrak dimi?

    Backstreet senin icin de 57.000 az degilmi?



    Arkadaslar bende inceledim araclari, kesinlikle dizel manuel araci beklicem. Sedan hb farketmez. Cunku motorlarimiz harika, bence bu motorun keyfide manuelle cikar.



    Bakalim ne kadar fiyar bicecekler dizellere

    Honda 57.000 Tl benden alacak 61-62.000 Tl'ye satacagini varsayarsak normal hocam..



    Ancak dizel sedana da gelse almam..Yerli uretimden kacarim direk..Bunu ithal HB' i inceledigimde daha iyi anladim...



    Ben Sahibindene koysam ilani en fazla 61.000 Tl satarim..



    Manuel 2. Eli dizelde ölü HB icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Sahibindene bakiyorum, 65 70 arasi ilanlar var hep. Boya varmi aracta km kac bide.

    Ben dizel beklicem ama allah bilir ne fiyatla gelecek. Artik sifir araba almak cok zorlasti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakozk B kullanıcısına yanıt
    65-70 arasi bizim araclarin bir ust makyajlisi genelde..70 ustu ise en son makyaj...Bizim araclar 60.000-64.000 araliginda...Mesela 50.000 Km anca yapmis 65.000 diyor..dusuk Km'li icin normal fiyat ancak 80.000 Km ustu 60-62 arasi..

    Benim aracta boya vs yok 86.000 Km full servis bakimli..Ilanda 62.000 rahat satarim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Mart 2017; 18:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum araclarimiz inanilmaz ucuz. Piyasadaki o berbat dizellere o fahis fiyatlar bicilirken, bizimkilerin boyle olmasi ilginc. Bence insanlar yeterince bilmiyorlar bu modeli.

    Sedan benzinli civicle bizim dizel hb ayni fiyat ikinci elde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakozk B kullanıcısına yanıt
    Bizim araclarin en buyuk handikapi otomatik olmamasi..Diger konu tasarimi..Cunku cok sportif ve ic mekani Yuksek kokpit...Yani bu araci alan kitle genelde gencler..Sedanlarin %90'i LPG'li...Genis sedan tam aile araci cok satar...



    Bunun disinda aracin 2. Eli Honda piyasasi dusuk..Hb' ler hep boyleydi..



    Megane al yarin satarsin,Golf mesela, Astra yine iyi, İ30 demem o ki 2. El piyasasi en dusuk HB Mazda ile Honda sanirim...Auris'ler bile 1 hafta da satilirken 3 aydir ilandaki araclara bakiyorum duruyor hala Civic Hb' ler..



    Turk Milleti genelde Sedan sever..Onun disinda HB olarak Golf Ve Megane 2. Eli cok guclu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakozk

    Surmenaj selam, gecmis olsun.

    Senin arac dizel degilmi? 50.000tl takas fiyati vermisler, benzinli 1.4 olmasi gerekiyor o fiyat. Akbayrak dimi?

    Backstreet senin icin de 57.000 az degilmi?



    Arkadaslar bende inceledim araclari, kesinlikle dizel manuel araci beklicem. Sedan hb farketmez. Cunku motorlarimiz harika, bence bu motorun keyfide manuelle cikar.



    Bakalim ne kadar fiyar bicecekler dizellere

    burakozk merhabalar. teşekkür ederim. Benim araç comfort dizel.Evet akbayrak. Ama oturup ciddi ciddi konuşmadık.Pazarlık yapmadık. Ben kendim biraz daha iyi bir fiyata satarım diye düşünüyorum.Bende aynı fikirdeyim bu arabayla bekliyeceğim manuel dizeli.
  • surmenaj3 S kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa Manuel gelecegini sanmiyorun Satamadilar fazla..Otomatik gelir direk manuel gelmez hocam..



    Bu tasarimla da uygun fiyatta satarlarsa otomatik olarak deli satar yalniz..2018'de belli olacak CVT sanzimanla gelecek %90..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.