Şimdi Ara

2013/2014 Sezonu Ara Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sezonun kapanmasına pek bir şey kalmadı, bu sezon ara transfer için çok büyük transferler konuşulmuyor. Bakalım bizleri neler bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pogba 40-50 m euro civarı PSG gidecek diyorlar
  • ManU Marco Reus'u istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

ManU Marco Reus'u istiyor.

Leon Osman'ı alırlar. ManU sağ gösterip sol vurmayı sever. Yazında Reus'u isteyip Fellainiyi almışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Hoffmann

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

ManU Marco Reus'u istiyor.

Leon Osman'ı alırlar. ManU sağ gösterip sol vurmayı sever. Yazında Reus'u isteyip Fellainiyi almışlardı

Bu devre büyük oynamamız lazım gibi görünüyor. Reus zor bir transfer ama olmaz da değil tabii öncelik orta saha olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osman'ı alın, dalga geçmiyorum. Cleverleyide Jonesuda cebinden çıkartır. Yaşı var biraz ama olsun, tecrübeli
  • Reus umarım hiç bir yere gitmez.

Real'den Suarez atağı bekliyorum her ne kadar Live ve Suarez kabul etmesede. Malum ligin tozunu attırıyor Liverpool.

Suarez
    Ronaldo Bale

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Reus umarım hiç bir yere gitmez.

Real'den Suarez atağı bekliyorum her ne kadar Live ve Suarez kabul etmesede. Malum ligin tozunu attırıyor Liverpool.

Suarez
    Ronaldo Bale

Suarez sozlesme imzaladi liverpolla

• Real'ın bir forvet alacağını düşünüyorum.Özellikle falcao ve suarez isimleri geçiyor.Ancelotti falcao'yu istememis.Ama kesinlikle bir forvet alacaklar.Barcelona'da Thiago silva ve David luiz ikilisinden birini almak istiyor

• http://www.football-italia.net/43000/english-duo-fight-marchisio

Marchisio icin Arsenal ve Man U yarista. Bence aradigimiz oyuncu tipi olabilir onun icin Arsenal'dan cok daha fazla ihtiyacimiz oldugu dusunuyorum.

Diger bir haber de Man U'nun Alonso icin nabiz yokladigini soyluyor

Haberler istedigim yonde

Suarez ise sozlesme yeniledi ve Liverpool yillar sonra ilk kez sampiyonluga bu kadar yaklasti ben Suarez transferine bu devre zor gozuyle bakiyorum.

Reus icin ise her an her sey olabilir Man U adina.

Barcelona stoper icin paraya kiyacak gibi.

• Liverpool, Mohamed Salah ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Gelme ihtimali %60. Ofansif yönü, son vuruşları iyi. Yaşı genç. Sağ açık oynayabiliyor.

Benim gönlümde yatan iki isim var. Shaqiri ve ya Di Maria. Liverpool şu ikiliden birisini alırsa tam nokta transfer olur.
  • Arsenalin schalkenin gen yildizi Draxler ile anlastigini duydum ama ne derecede dogru bilmiyorum. bekleyip görecegiz.

Wenger ve ekibi yildiz yerine genc yetenekleri tercih ediyor, bu cok iyi oluyor. Takimda agabeylik yapabilir mesut.

Arsenalin bu sene hedefleri daha iyi... Wenger bu isi er ya da gec basaracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arsenalin schalkenin gen yildizi Draxler ile anlastigini duydum ama ne derecede dogru bilmiyorum. bekleyip görecegiz.

Wenger ve ekibi yildiz yerine genc yetenekleri tercih ediyor, bu cok iyi oluyor. Takimda agabeylik yapabilir mesut.

Daha Mesut icin cok erken hocam. Cok tecrubeli oyunculari da var Arsenal'in.

• quote:

Arsenalin schalkenin gen yildizi Draxler ile anlastigini duydum ama ne derecede dogru bilmiyorum. bekleyip görecegiz.

Wenger ve ekibi yıllardır yıldız yerine genç yetenekleri tercih ettiği için, takımdaki yıldızlar birer birer farklı klüplere gidiyor. Çok iyi oluyor hakkaten bizler için

• quote:

Orijinalden alıntı: David Hoffmann

quote:

Wenger ve ekibi yıllardır yıldız yerine genç yetenekleri tercih ettiği için, takımdaki yıldızlar birer birer farklı klüplere gidiyor. Çok iyi oluyor hakkaten bizler için

• Juan Mata, Manchester United'da!

• Salah ı da biz aldık üzüldüm mata ya

• Essien Milana.gidiyor ... Su monaconun traore konusunu anlayamadim neden traore Monacoda kalamiyor

• Chedjou22 C kullanıcısına yanıt
    Falcao da sakatken niye kiraladilar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Falcao da sakatken niye kiraladilar acaba?

Sanırım yıldız forvet alacaklar yine, en azından o yönde haberler vardı. Vucinic ve Hulk isimleri geçiyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.