Şimdi Ara

2013 1.4 Atmosferik Chrome edition Polo mu yoksa 2014 1.2 TSI comfortline Polo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araçların ikisi de otomatik
    2014 Model 1.2 TSI DSG şanzıman comfortline polo ve 2013 model 1.4 DSG Chrome edition polo arasında kaldım
    Chrome edition dolu paket.Dijital klima, hız sabitleyici sensörler, start-stop, kararan ayna var. Ayrıca tüple de uyumlu
    Comfortline ise bir yıl daha yeni. Ama bu donanımlar yok ve tüple uyumlu değil. Direksiyonu daha fonksiyonel. (Tabi benim baktığım fiyat aralığında 50bin -60bin bandı)
    Sizce bir yıl eski de olsa donanımlı olanı mı almalıyım yoksa yeni yenidir deyip 2014 olanı mı? Neticede 2017 bitti sayılır. 2013 model 4 ay sonra 5 yaşında olacak. Fikri olan bilgisi olan Poloyu bilen arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computercrazy -- 19 Ağustos 2017; 23:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıl yeni olduğundan değil de tsi olduğu için al bence boşver lüksü motor daha önemli

• Başkan ilginç teşekkür ederim. Performans açısından 1.2 TSI çok daha mı iyi? Performans farkını bilmiyorum. Kimi Turbo olduğu için 1.2 TSI 90 beygir daha iyidir diyor kimisi de 1.4 büyük motor daha güçlü diyor.

• 1.4 85bg olan motor ise Tsi motor tork ve bg olarak daha güçlü tercih edilmelidir,

2014 makyajlı kasa tsi motor olduğu için piyasası çok daha iyidir bence donanım yerine motora yatırım yapmak daha iyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • computercrazy C kullanıcısına yanıt
    1.4 motor daha büyük güçlüdür diyen o kimilerinden uzak durunuz. 1.2 tsi çok daha ataktır ve en önemlisi modern motordur eski 1.4 mpi motora göre, tüketimi de ciddi biçimde aşağılara çekilebilir. 1.2 tsi alın geçin, çok yol yaparım lpg düşünüyorum diyorsanız ancak 1.4 olabilir.
  • 2015 1.2 tsi manuel kullanıcısıyım, donanım sizi aldatmasın, bence makyajlı olanı tercih edin. Yeni olması büyük avabtaj, piyasası daha hareketli. Ayrıca motorun turbo olması ciddi bir avantaj. 1.2 TSI Motorun performansı 1.4 atmosfetikten daha yüksek ve tüketimi 80-90 ile giderseniz 4.5 litrenin altına kadar düşürebiliyorsunuz. Karma kullanımda 6 6.5 civarı yakıyor. 150-160a kadar çoğu c segment dizel araçlarla yürüyor, 1.5 dCi megane coupe ile denk geldim geçenlerde o hızlara kadar hep arkamda

Araçta tek aradığım eksiklik hız sabitleyici.

• Lounge donanım almaya çalışın. Yan hava yastığı mevcut en önemlisi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aciil-satlik-hatasiz-boyasiz-polo-lounge-472068521/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu noktada tercihinizi belirleyecek olan etken tamamen LPG durumudur. LPG taktırırım derseniz 1.4 taktırmam derseniz 1.2 TSI alın.

• 1.4 atmosferik alır lpg ile keyfime bakardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2sinide tercih etmem.

• 1.4 olanı alır, LPG ile bedavaya gezerim. Ayrıca polo boş donanım ile çekilecek araç değil.

• Dikkat etkeniz gereken bir nokta bu 2 araç arasında sadece motor farkı yoktur

Makyajlı kasa polo nün farklarını sayayim kararını ver

1. Makyajlı kasada esp ve yokuş kalkış desteği standart olarak gelmekte

2. Makyajlı kasanin süspansiyonları ve direksiyon kutusu yenilenmiştir süspansiyon konforu daha iyidir ve daha iyi bir direksiyon kutusu gelmiştir

3. Makyajlı kasayla makyaj öncesi kasadaki kronik ufak tefek problemler çözülmüştür .

4. Makyajlı kasada yalıtımda iyileştirme var .

5.Makyajlı kasada ortada standart ekran gelmekte

6. Hatta makyajlı kasanin elektrik aksam i bile değişiktir golf7 ile ortak olmuş .

Bildiğim yenilikler bunlar daha da vardır büyük ihtimalle

1.4 un ise lpg harici bi esprisi olmayan bir araç

• Tabiki de 1.2 Tsi.
  • Arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ederim. @beratgazi iç ekran olarak 1.4 Chrome ekranı çok daha büyük. Açıkçası performansla pek işim yok. Ama ben ikisi arasındaki kasa farkına hiç dikkat etmemiştim. Tamamen aynı olduğunu sanıyordum. Biraz daha inceleyip hafta sonuna kadar halledeceğim Allah'ın izniyle. Tekrar herkese teşekkür ederim.

• 2014 1.2 tsi manuel kullanıyorum.Performanslı güzel bir motor. Naçizane tavsiyem alabilirseniz 2015 1.2 tsi alın.2015te comfortlınelarda Çekok jant standart oldu, 2014kapak jantlı

• computercrazy C kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda sadece boyutla değerlendirmeyin o büyük ekran malesef cağ dışı işlevsiz yenilerde çok iyi sayılmaz ama bir seviye daha ustun diyebilirim rahatlıkla

• neden 4-5 senelik DSG araç alıyorsunuz ki.dsg sıfır araç alanlar içindir.
  • Usta illa ki polo olacak takıntın yoksa ibiza da bakabilirsiniz Poloya göre ayni paraya daha genc az kmli ve full bir araciniz olurb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.