Şimdi Ara

2012 yılı felaket senaryosu ( video )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
7.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır gündemde konu olan 2012 de yaşayacağımız bu felaketin senaryosu bize herdefasında aktarılmaktadır!
    tabiki ileri tarihlerde böyle bir tehlike varmı yokmu yaşanacakmı yoksa uydurmamı buna inanmak yada inanmamak insanlara özgüdür

açıkcası ben biraz tırsıyorum! sonuçta ateş yanıyor ve bu ateşinde dumanı biryerlerden çıkıyor

bir gök taşının Dünyamı'za neler yapabileceğini çok iyi gösteren bu temsili bir videoyu sonuna kadar izlemenizi isterim

şayet bu gerçekleşirse koskoca güzelim Dünyamızda rahatlığı batan bazı İnsanlar sadece kendi ettikleriyle kalarak pişman olmaya fırsat bile kalamadan hayatları bitecektir.

gündemde olan bu meteor tehlikesinin aslı var ise şuan ve ilerde dünyamızda yaşanan bir çok olay , terör , savaş , işgalleri , kısacası kötü adamları durduracak tek güç diye yorum yapmadan geçemiyorum.
    dinazorların başına gelen felaketin, dünyada yaşayan tüm iyi ve kötü olan insanlığında kapısında olabilir ve ben bunu dünyamızda rahat duramayan insanlarımıza bir uyarı bir ders olarak hissediyorum. sonuçta hiçbirşey tesadüf olamaz değilmi_?

konu: lütfen özellikle dine ve siyasiye çarpıtılmadan yorumlayalım

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

direk video linkini verirmisin firefox işte video gözükmüyor

buyur

http://www.youtube.com/watch?v=elKG4yJi_aU&feature=related
  • 2012 de dünyaya çarpacak göktaşını kuyruklu yıldızı 15-20 sene öncesinden belki daha fazla zamanda anlıyorlarhatta bırakın çarpmayı 5-10 milyon kilometre yakınından geçmesini bile hesaplıyorlar.2012 de göktaşı çarpacak olsaydı bilirdik kısacası.son anda falso alacağını falan mı düşünüyor bunları yazanlar bunu bi çözemedim ben.
  • offf harbi felaket resmen cehenneme dönüyor ortalık hiç bir şeyin değeri kalmıyor :S bunu durduramazlarda
    Apophis dünyaya çarparsa oluşacak felaket senaryosu şöyle: Hiroşimaya atılan atom bombasından 100 bin kat fazla zarar verecek, dev bir krater oluşturacak, tarım alanları zarar görecek, denize düşerse oluşacak tsunami kıyılarda çok büyük yıkım yaratacak, oluşan toz bulutları bir yıl boyunca güneş ışınlarını engelleyecek.
    NASA'nın yeryüzünü bekleyen en büyük tehlike diye nitelediği 20 milyon tonluk göktaşı Apophis, hızla dünyaya yaklaşırken, bilimadamları da olası bir çarpışmayı engellemek için çalışıyor. Adı Yunanca yok edici anlamına gelen, 400 kilometre çapındaki bu göktaşını durdurmak için Armageddon ve Derin Darbe filmlerini anımsatan planlar yapılıyor. Bu planlar arasında göktaşına füze fırlatmak, çekim etkisi yaratarak yörüngeyi değiştirmek ya da nükleer bomba kullanmak var. İngiliz uzay şirketi Astrium göndereceği uyduyla, göktaşı hakkında daha net bilgiler elde edeceklerini açıkladı.
    Uluslararası Uzay Enstitüsü de en iyi planı yaratan şirkete 50 bin dolar ödül vaat etti. Apophis'in 2029'da dünyaya 36 bin kilometre uzaklıktan geçmesi bekleniyor. Bu mesafe iletişim uydularının yörüngelerinden bile yakın. Ancak göktaşının dünyanın çekiminden etkilenerek yön değiştirmesi ihtimali var. Bu olasılık 45 binde bir olarak hesaplansa da yine de büyük bir risk olduğu belirtiliyor.

videoda bahsi geçen 2012 felaketin aslı astarı olmadığını var sayarsak veya olsa bile dünyamıza çarpmayacağına inansak rahatlasak bile,

Apophis adlı Göktaşı gezegenimizi çok tehtid edeceğini ve dünyaya çarpma ihtimalinin en yüksek olduğu gün 13 Nisan 2036 tarihi diye belirtiyorlar
    ve bilim adamları bu uyarılarındada çok ısrarlı

• oglm korktum lan ateş su toprak tahta olayına donse keske olay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015'te Beklenen Filmler !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw amma büyüttünüz çarparsa çarpar çarpmazsa çarpmaz bgi 2012 muhabbeti aldı başını gidiyor olurda Allah o günleri gösterirse bize 1 ocak 2013 te başlık çacam dh ye nerdesiniz 2012 ciler diye

Orjinalden alıntı: reçel_yapan_arı

oglm korktum lan ateş su toprak tahta olayına donse keske olay

istediğin bunlarmıydı
     2012 yılı felaket senaryosu ( video )

ya ilerde çok sağlam bir 3. dünya savaşı çıkar uzun yıllar sürer sonucundada insan ırkı yarıya iner..

yada uzaydan gelen bir tehlike ile yüz yüze kalırız!

haa , birde şu meşhur Cern deneyimiz var oda çok sakat bir şeye benziyor ya hadi hayırlısı diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 7 Ocak 2009; 2:37:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

yaw amma büyüttünüz çarparsa çarpar çarpmazsa çarpmaz bgi 2012 muhabbeti aldı başını gidiyor olurda Allah o günleri gösterirse bize 1 ocak 2013 te başlık çacam dh ye nerdesiniz 2012 ciler diye

İki senelik sapmada olabilirmiş.O değil de ben bu olayı 7 8 sene önce okumuştum.Bi de o aralar normalde yıldızlar birbirinden uzaklaşır ya ama iki yıldız birbirine yaklaşıyordu falan diye yazı okumuştum.İnternette bi şey bulamadım Hiç duyan var mı?

http://www.ntvmsnbc.com/news/433689.asp#storyContinues

ayrıca:
    yukarıda bahsettiğim 2012 tehlikesini es geçtiğimiz farz edersek, Apophis göktaşının 2036 çarpma ihtimalinin ne derece yüksek olduğunu veya yanlış olduğunu
    ve böyle bir olası tehlikenin önüne geçmek için bilim adamlarının neler yapacağına bir göz atın isterseniz

1 milyar tonluk bir göktaşının, 2036'da dünyaya çarpması bekleniyor. NASA, saatte 48 bin kilometre hızla yol alan göktaşına inecek astronot arıyor.
    ABD, 18 Kasım 2006 16:06 ,,,

devamı linkte

http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=10e8c2e7-ccb9-4d7b-bba7-14a93452d758

• quote:

Orjinalden alıntı: musty578

offf harbi felaket resmen cehenneme dönüyor ortalık hiç bir şeyin değeri kalmıyor :S bunu durduramazlarda

Durdururlar tabiki..En azından dünyaya çarpmadan parçalarlar..Ufak parçalar halinde dünyaya düşer işte,pek bi tehlikesi de kalmamış olur..

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

offf harbi felaket resmen cehenneme dönüyor ortalık hiç bir şeyin değeri kalmıyor :S bunu durduramazlarda

Durdururlar tabiki..En azından dünyaya çarpmadan parçalarlar..Ufak parçalar halinde dünyaya düşer işte,pek bi tehlikesi de kalmamış olur..

saatte 45 bin km hızla yol alan devasa kütleyi yakalamaları ve üzerine inmeleri için bir mucize gerek sanırım
    ayrıcada, nükleer bombayı yerleştirmeleri için gök taşının yapısında bulunan demir katmanı aşarak metrelerce delmeleri gerekecek
    çok zorlu olacağa benziyor bu çalışma!

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

saatte 45 bin km hızla yol alan devasa kütleyi yakalamaları ve üzerine inmeleri için bir mucize gerek sanırım
    ayrıcada, nükleer bombayı yerleştirmeleri için gök taşının yapısında bulunan demir katmanı aşarak metrelerce delmeleri gerekecek
    çok zorlu olacağa benziyor bu çalışma!

Bir yanda dünyanın en zor işi,diğer yanda insanlığın sonu..Bence bu karar çok basit..

Ayrıca yakalayıp üzerlerine inmelerine gerek yok,aynı anda tüm ülkeler en güçlü bombalarla bu işi gerçekleştirebilir diye düşünüyorum..

• Video başlangıcında göktaşı çarpmadan önce çalan parçanın ismini, linkini bilen var mı?
    Bu tür gerilim müzikleri lazım bana.
  • Bu kadar büyük bi çarpışmadan sonra Dünyanın yörüngesi değişir , iklimler bozulur , insanoğlu yok olur.. Ama discovery'de izlediğim belgeselde çarpışma olasılığın 2012 de değil de @SkYNeT-06 arkadaşımızın dediği gibi 2036 yılında olduğu söylendi. 2036 yılındaki çarpmayı önlemek içinse bu cismin yörüngesini değiştirmekten başka çare olmadığı belirtildi. Meteora gönderilecek ve uzun yıllar meteorun yanında duracak ve çok az da olsa itme uygulayacak uydumsu bi cisim ile meteorun yörüngesi değiştirilecek ve 2036 yılındaki düşük çarpışma olasılığı ortadan kaldırılabilecek dendi. Tabi bu sadece bi çözüm senaryosu. Şu teknolojiyle bile bu meteorun çarpmasına insanoğlu izin vermez gibime geliyor..
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Video başlangıcında göktaşı çarpmadan önce çalan parçanın ismini, linkini bilen var mı?
    Bu tür gerilim müzikleri lazım bana.

Terminatörün orjinal müziği Ben de müziklere dikkat ettim painkiller oyununundan bile kesilmiş müzikler var. Ayrıca videoya ülkelerin nükleer denemelerinden falan ne kadar görüntü varsa eklemiş adam

• güya 2000 yılındada kopuyordu.hatta pcler çökecek dediler, sora 2004 dediler şimdide sıra 2012 de demek hmm.ne diyim o zaman kıyamet gelsede kopsak

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Bu kadar büyük bi çarpışmadan sonra Dünyanın yörüngesi değişir , iklimler bozulur , insanoğlu yok olur.. Ama discovery'de izlediğim belgeselde çarpışma olasılığın 2012 de değil de @SkYNeT-06 arkadaşımızın dediği gibi 2036 yılında olduğu söylendi. 2036 yılındaki çarpmayı önlemek içinse bu cismin yörüngesini değiştirmekten başka çare olmadığı belirtildi. Meteora gönderilecek ve uzun yıllar meteorun yanında duracak ve çok az da olsa itme uygulayacak uydumsu bi cisim ile meteorun yörüngesi değiştirilecek ve 2036 yılındaki düşük çarpışma olasılığı ortadan kaldırılabilecek dendi. Tabi bu sadece bi çözüm senaryosu. Şu teknolojiyle bile bu meteorun çarpmasına insanoğlu izin vermez gibime geliyor..

işin garip tarafıda şu,
    nasanın ’dünyayı bekleyen en büyük ciddi tehlike diye nitelediği 20 milyon tonluk 300 metre çapındaki göktaşı Apophis ilk olarak 2029’da dünyanın 32 bin kilometre yakınından geçecekmiş ve sonra 2036 ylında yeniden dünyaya yaklaşacakmış.!
    bu yaklaşma çok büyük tehlike diye belirtilerek çarpışma tarihi kesin ve net veriyorlar....
    sonuç olarak 13 Nisan 2036'da bu çarpışma şayet engelllenemezse ingiltere büyüklüğünde bir ülkenin yok olabileceğini belirterek yan etkilerinin yıllar boyu süreceğini ve güneş ışığının bir zerresi atmosferden 1 yıl boyunca tozdan dumandan yeryüzüne ulaşamayacağını sonucundada tüm bitki ve bakterilerin yok olacağını, iklimlerinde değişeceğini belirtiyorlar.

uzman gözlemci kişilerin tespit ettiği dünyamızın göktaşı ile yörünge kesişmesi!

izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 8 Ocak 2009; 0:05:27 >

• Umarım 2012 den önce çarparda biter şu hayat hatta yarın bile çarpsa keşke
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.