Şimdi Ara

2015'te Beklenen Filmler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2014'ü geride bıraktık ve bu yıl birçok film gördük ama bu sene çıkan haberlerden ve resmi duyurulardan sonra 2015′in inanılmaz bir sene olacağı yönünde herkes hemfikirdir sanırım. Gişesi bol devam filmleri, oyun ve çizgri roman uyarlamaları, efsanelerin tekrar çekimleri derken 2015′den itibaren inanılmaz bir dönem bizi bekliyor. 2015'te vizyona girecek filmlerin gösterim tarihlerini toparladım ve acayip bir liste çıktı ortaya. Henüz kesin tarihleri belli olmayanları da ekledik mi cebimizdeki son kuruşu değil, popomuzdaki donu alacaklar gibi duruyor…


    Taken 3 ( Takip 3 : Son Karşılaşma ) - 9 Ocak 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Aksiyon ve gerilim sinemasının usta aktörü Liam Neeson'ın başrolü üstlendiği Taken üçlemesinin son halkası olan filmin yönetmenliğini Olivier Megaton sürdürürken, senaristler ise Luc Besson ve Robert Mark Kamen. Filmde Nelson'a eşlik eden isimlerse Forest Whitaker, Sam Spruell, Dougray Scott, Dylan Bruno, Maggie Grace ve Judi Beecher...


    Jupiter Ascending (Jupiter Yükseliyor) - 6 Şubat 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Öyle bir evren düşünün ki insanoğlu besin zincirinin en alt basamağını oluşturuyor. Hizmetçilik yapan sıradan genç bir kadın ise büyük bir suikastın hedefinde. Zira evrenin tek hakimi olan ölümsüz Kraliçe, çıkartılan genetik haritalar göre bu genç kadının kendi hükümdarlığının sonunu getireceğini düşünüyor...
    Son filmleri Bulut Atlası (Cloud Atlas) ile sıra dışı bilim-kurgu filmlerine imza atmaya devam eden Wachowski Kardeşler'in senaristliği ve yönetmenliğe soyundukları bu son filmin kadrosunda şimdiye kadar belli olan isimler ise Mila Kunis, Channing Tatum ve Eddie Redmayne.


    Fifty Shades of Grey ( Grinin Elli Tonu ) 13 Şubat 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?
    E.L. James'in çok satanlar listesinden inmeyen aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstlenirken, başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson paylaşıyor.


    Cinderella - 13 Mart 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Ella’nın tüccar babası, annesinin trajik ölümü üzerine başka bir kadınla evlenir. Çok sevdiği babasına destek olmak için Ella yeni üvey annesi Tremaine’i ve üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella’yı kabul eder. Fakat Ella'nın babası da aniden ölünce, genç kız bu zalim üvey anne ve kız kardeş ile baş başa kalacaktır. Kısa zaman içinde kendi evinde bu üç kadının hizmetçisi durumuna düşer. Umutsuzluğa kapışan genç kadının tek kurtuluşu, kentte düzenlenen ve tüm genç kızların katılacağı o balodur…
    Klasik Cinderella hikayesi bu modern uyarlamasında Cinderallayı Lily James oynarken, kadroda kendisine Cate Blanchett (Tremaine), Helena Bonham Carter (Koruyucu Peri), ve Richard Madden (Prens) eşlik ediyor. Yönetmenliğini Kenneth Branagh’ın üstlendiği filmin senaristleri ise Aline Brosh McKenna ve Chris Weitz.


    Insurgent ( Isyankâr ) 20 Mart 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yap üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti.
    Devam filminde Tris'in tercihinin sonuçlarının yanı sıra, çzülmeye başlayan düzenin dünbyayı ne hale getirdiğine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, Robert Schwentke olacak.


    Fast and Furious 7 – 3 Nisan 2015




    Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ekibi Hızlı ve Öfkeli 6′da Owen Shaw’ı bitirmeye yardım etmişti. Owen’ın kardeşi Ian Shaw (Jason Statham) şimdi intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. Tüm hızıyla devam eden Fast & Furious serisinin son filminde yeni isimlerle karşılaşıyoruz. Serinin altıncı filminde yaşanan olayların ardından devam eden filmde Jason Statham tarafından canlandırılan Ian Shaw karakterinin intikam mücadelesine tanık oluyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak James Wan bulunuyor. Genç yönetmen daha önce Saw, The Conjuring ve Insidious gibi önemli filmlere imza atmıştı.



    The Avengers: Age of Ultron – 1 Mayıs 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Captain America: Winter Soldier ve Guardians of the Galaxy ile başlayan yeni Marvel filmleri döneminin ilk ürünü The Avengers: Age of Ultron olacak. Dünyayı tehlikelerden kurtaran kahramanlarımız, barışın tadını sürerken Tony Stark (Robert Downey JR.)'ın olası tehditlere karşı geliştirdiği Ultron adlı yapay zeka insanlara savaş açacak. Age of Ultron'da, Quick Silver (Aaron Taylor-Johnson) ve Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) karakterleri ilk seriye dahil olacak. James Spader'ın seslendirdiği Ultron ve robot ordusu insanlığı yok etmek isterken onlara karşı Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye ve Black Widow'dan oluşan Avengers grubu karşı koyacak. Marvel'ın en karanlık filmi olarak lanse edilen Age of Ultron ayrıca 2019 yılına kadar devam edecek yeni bir film serisinin de ilk halkası olacak. 1 Mayıs 2015 tarihinde film izleyicisi ile buluşacak.


    Mad Max: Fury Road – 15 Mayıs 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Charlize Theron ve Tom Hardy'nin rol aldığı film, serinin dördüncü bölümü. Geleceğin dünyasında futuristik çizgisiyle dikkat çeken film özellikle set tasarımı ile göz dolduracak.


    Yarinin Sehri (Tomorrowland) 22 Mayıs 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Ortak bir kaderle bağlanan zeki ve iyimser bir genç (Britt Robertson, filmin kahramanı Casey Newton olarak), bilimsel merak ile yanıp tutuşmaktadır, eski bir zeki genç keşifçinin (George Clooney, Frank Walker olarak) ise gözü açılmıştır ve zamanda esrarengiz bir yerin ve “Tomorrowland” olarak toplayıcı hafızalarında var olan bir mekanın gizlerini ortaya çıkarmak için tehlike dolu bir göreve girer.


    Insidious: Chapter 3 - 29 Mayıs 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Yeni jenerasyon isimler içerisinde en çalışkan yönetmenler arasında yer alan James Wan'ın yarattığı serinin üçüncü halkasında kamera arkasına Leigh Whannell geçiyor. Daha önce Testere dahil olmak üzere James Wan filmlerinde de izlediğimiz, oyunculuk geleneğinden gelen Whannell'in ilk yönetmenlik denemesi olacak olan Ruhlar Bölgesi 3, yine Elisie Reinier adındaki paranormal vakalar uzmanının katkılarıyla bir başka astral seyahat mefhumunu masaya serecek. Ne yazık ki serinin üçüncü halkasında Lambert ailesini göremeyeceğiz.


    Terminator: Yaradilis 26 Haziran 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Yeni Terminator için heyecanlıyız ve bunun için gerçekten iyi bir sebebimiz var: Willian Wisher! İlk iki filmin senaristliğini yapan Wisher, muhteşem bir kurguyla 90'lar dönemine damga vurmuştu. Arnold Schwarzenegger'in T-800 olarak seriye dönüş yapacağı ve Emilla Clarke (Game of Thrones), Matt Smith (Doctor Who) gibi isimlerle güçlenen kadro, bakalım bize eskiyi yeniden yaşatabilecek mi?

    Jurassic World - 12 Haziran 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Günümüz Nublar Adası’nda geçen Jurassic Park 4, ilk filmde John Hammond’ın istediği gibi, artık gerçek bir eğlence parkı. Her sene 10 milyon ziyaretçinin geldiği bu ada tamamen güvenli. Park Deniz Dünyası’na benzer olarak tanımlanıyor ve parka Nublar Adası Lagunu isimli bir alan da dahil bulunmakta. Bu deniz altında yaşayan dinozorları göreceğiz demek oluyor. Ne tür olduğu belli değil ama suda yaşayan dinozorları gösteren çizimler var. Hatta bu dinozorların lagundan atlayıp büyük beyaz kopek balığı yemesi de şov sayılıyor


    The Fantastic Four - 18 Haziran 2015 (İngiltere) (Türkiye vizyon tarihi belli değil)


    Fantastik dörtlünün yepyeni maceralarından oluşacak olan filmin yönetmenliğini Josh Trank yapıyor , senaryo ise Jeremy Slater'ın elinden çıkmış .


     2015'te Beklenen Filmler !


    Ted 2 - 26 Haziran 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Minions -10 Temmuz 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Gru’nun yeni bir görevi vardır: Dünyayı ele geçirmek için plan yapan süper - kötü Scarlet Overkill ve onun mucit kocası Herb’ü durdurmak..


    Ant-Man - 17 Temmuz 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Marvel'ın en küçük kahramanı, yanlışlıkla kendisini karınca kadar küçülten bir zehir yaratan bilim adamı Hank Pym'dir. Karıncalarla konuşmasını sağlayan bir başlık da icat eden Pym genetik değişiklikler sayesinde küçülebilen karısı Wasp'le beraber suçla savaşır..


    Pan - 17 Temmuz 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Kefaret ile Aşk ve Gurur filmleriyle tanınan ve Hanna filmiyle de aksiyon arenasında maharetlerini sergileyen Joe Wright'ın kamera arkasına geçtiği bu yeni Peter Pan filmi, ağırlıklı olarak Blackbeard'ın gemisinde çalışan Hook ve Peter Pan’ın arkadaşlıklarının başlangıcını temel alınacak.


    Assassin’s Creed ( 2015 )


     2015'te Beklenen Filmler !



    Goosebumps - 7 Ağustos 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Ünlü korku yazarı R.L. Stine’ın kitaplardaki yaratıkların gerçek olduğunun ve sadece haklarında yazılar yazıldığı sürece insanlardan uzak kaldıklarının keşfedilmesinin ardından yaşanan küçük bir kaza sonucu tüm canavarlar serbest kalır! Canavarları durdurma işiyse, yazarın kızı Hanna ve kasabaya yeni taşınan genç Zach'e düşer
    !


    Hitman: Agent 47 - 28 Ağustos 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Yönetmenliğini Aleksander Bach'ın üstlendiği yapım, 2007'de çekilen “Hitman” filminin ‘reboot’u olarak hayata geçirilecek. 20th Century Fox’un yapımcılığında çekilecek filmin senaryosu ise Michael Finch ve Skip Woods'a ait.


    Maze Runner: Scorch Trials (Labirent: Kavurucu Calismalar) 18 Eylül 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir...


    Bond 24 - 23 Ekim 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    James Bond rolünde yeniden Daniel Craig'i izleyeceğiz.


    The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - 20 Kasım 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Yükselen bu isyan dalgasının içerisinde yer alamamasının nedenlerinden en önemlisi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır.
    Büyük bir ilgiyle karşılanan Susan Collins imzalı Açlık Oyunları serisinin üçüncü halkası olan filmin yönetmenliğini, ikinci filmi de yönetmiş olan Francis Lawrence üstlenirken; başrollerde bir kez daha Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson ikilisi yer alıyor.


    Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (Güç Uyanıyor ) 18 Aralık - 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    Serinin altıncı filmi olan Star Wars VI'da Luke Skywalker ve arkadaşlarının Han Solo'yu kurtarmak için Tatooine'e yaptıkları yolculuğu ve mücadeleyi izlemiştik. Bu bölümde oğul Luke Skywalker babası Darth Vader ile karşı karşıya gelmişti. Seyirci olarak hikayenin bittiğine inanmıştık. Ama Star Wars/Yıldız Savaşları efsanesi herkesi şaşırtacak biçimde geri dönüyor. Bu yeni bölümde, Harrison Ford'un Han Solo'yu canlandırması hariç, seyirciyi neler beklediği ise başlı başına bir muamma! Yönetmen koltuğu ise yakın dönem bilimkurgu-aksiyon sinemasının yükselen ismi J.J. Abrams'a emanet.


    Görevimiz Tehlike 5 - 25 Aralık 2015


     2015'te Beklenen Filmler !


    The Hateful Eight (2015)


     2015'te Beklenen Filmler !


    Bir grup kelle avcısı, şiddetli bir kar fırtınasında bir yere sığınırlar; böylece kendilerini ihanet ve hile dolu bir hikayenin ortasında bulurlar... Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun son projesi olan 'The Hateful Eight' senaryosunun internete sızması sonrasında Tarantino tarafından iptal edimişti. Cannes Film Festivali'nde ise çekimlerin Kasım ayında başlayabileceği duyuruldu. Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik Zoë Bell, Denis Ménochet ve James Parks gibi isimler bulunuyor.


    Evet arkadaşlar çeşitli yerlerden derleme yaptım .. umarım beğenmişsinizdir herhangi bir eksik varsa söyleyin tamamlayalım yada eklemek istediğiniz bir film varsa ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret2132 -- 1 Aralık 2014; 8:56:58 >







  • bitirim ikili çıkacaktı 2015 de bi bilginiz varmı
  • O film hakkında bir bilgim yok ;)
  • Hepsi klasik Hollywood filmleri. Yeni bir şey göremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    O film hakkında bir bilgim yok ;)
    Vay be.. Süperkahraman filmleri, remake yapımlar ve devam filmleri.. Bir tane özgün yapım yok. Hollywood nerden nereye geldi..
  • Age of Ultron ve kendi beklediğim bir iki yapım dışında da fazla bir şey yok 2015'te.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Age of Ultron ve kendi beklediğim bir iki yapım dışında da fazla bir şey yok 2015'te.
    Remake yapımlar abd senaryo bulamıyor eee bitti artık senaryolar, şimdiki senaryo tamamen görsel efekt açık venet

    ama yienede görsel şölenleri seven biri olarak benim açımdan çok sorun yok,, zati hit olan filmler bize yeterde artar diye düşünüyorum .
  • 2016 daha iyi.
  • Vay be gorevimiz tehlike 5 dogum gunumde cikicakmis.
  • hobbit i flimden görmiyonuzmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    2016 daha iyi.
    2015'te bayağı izlenecek film var ama heyecanla beklediğim filmlerin sayısı düşük.
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hobbitin son filmi 17 aralık 2014 te vizyona giricek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    Merhaba Hobbitin son filmi 17 aralık 2014 te vizyona giricek.
    Hepsine de gitcem büyük ihtimalle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukcuce

    Hepsine de gitcem büyük ihtimalle

    Alıntıları Göster
    fast 7 izlenir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GrandeCupid

    fast 7 izlenir

    Alıntıları Göster
    Kingsman: The Secret Service ve The Gunman'in kadroları çok iyi , ayrıca Grinin 50 tonu'da birçok kişi tarafından bekleniyor. Insidious 3 de beklediğim filmlerden. Tabi bunları yukarıdakilere ek olarak yazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -_OnuR_-

    Kingsman: The Secret Service ve The Gunman'in kadroları çok iyi , ayrıca Grinin 50 tonu'da birçok kişi tarafından bekleniyor. Insidious 3 de beklediğim filmlerden. Tabi bunları yukarıdakilere ek olarak yazdım.

    Alıntıları Göster
    Yeni Filmler Eklendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    Yeni Filmler Eklendi.

    Alıntıları Göster
    Labirent filmini dün gece izledim 2.'sinin tarihinin belli olmasına sevindim. 2015 senesinde filme doyacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    Labirent filmini dün gece izledim 2.'sinin tarihinin belli olmasına sevindim. 2015 senesinde filme doyacağız.

    Alıntıları Göster
    Avengers ve The Hateful Eight hariç pek ilgilendirmedi beni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anche

    Avengers ve The Hateful Eight hariç pek ilgilendirmedi beni

    Alıntıları Göster
    Resident evil yinemi yok
  • Filmlerin konuları da eklenirse daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.