Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.694
Cevap
81
Favori
997.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el tercihen yeni i30 style otomatik mi yoksa yeni elantra prime plus otomatik mi tercih edersiniz
    i30 mu elantra mı (benzinli otomatik) serilik açısından daha iyi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: asandra

2. el tercihen yeni i30 style otomatik mi yoksa yeni elantra prime plus otomatik mi tercih edersiniz
    i30 mu elantra mı (benzinli otomatik) serilik açısından daha iyi sizce

her iki modelde de 2. el piyasası henüz oluşmamıştır. Bulduysanız i30 style otm sahibi olarak tavsiye ederim. arada yaklaşık 6000TL lık bir fark var sedan olsun dersenizelantraya değer mi bilemem. her halükarda i30 daha seridir. 0-100 hızlanmasına bakabilirsiniz.
  • sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 23 Ağustos 2013; 14:23:45 >
  • yeni nesil dct şanzıman hyundai i30 dizle gelcekmi bilen varmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik
    Cam filmi uygulması öncesi ve sonrası.

çok yakışmış maşallah :) ve kesinlik style ön panjur elitten daha güzel ! renkte ayrı bir yakıyor yani:)
  • merhabalar benik aracim yeni i30 cw dizel otomatik yaklasik 2000 km deyim ve sehir ici ortalama 5.7 vitesi yag gibi hicbir hissetme yok hem yakit hem konfor konusunda tek kelime ile harika soracaklariniz varsa yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende i30 cw var yeni kasa su an 2000 km deyim ve sehir ici ortalamam 5.7 lt ayrica vites gecisleri harika cok konforlu bunu bir eski jetta kullanici olarak soyluyorum

• merhabalar benik aracim yeni i30 cw dizel otomatik yaklasik 2000 km deyim ve sehir ici ortalama 5.7 vitesi yag gibi hicbir hissetme yok hem yakit hem konfor konusunda tek kelime ile harika soracaklariniz varsa yardimci olabilirim
  • Yolda hic kalaniniz oldumu yoksa ben ilkmiy :s simdi yolda kaldim yol yardimi aradim bekliyorum marsa basiyorum tik tik ediyor calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: halilbasturk

Yolda hic kalaniniz oldumu yoksa ben ilkmiy :s simdi yolda kaldim yol yardimi aradim bekliyorum marsa basiyorum tik tik ediyor calismiyor

Hocam sayenizde kalan birini görmüş olduk. Umarım son kişi siz olursunuz, en azından forum diyarından...
  • quote:

Yolda hic kalaniniz oldumu yoksa ben ilkmiy :s simdi yolda kaldim yol yardimi aradim bekliyorum marsa basiyorum tik tik ediyor calismiyor

Geçmiş olsun umarım mühim bir şey yoktur...

Yol yardımı ve servisin sorun çözümü hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Çok yakışmış gerçektende . Filmler kaç numara birde nerde ve ne kadara yaptırdınız ?
  • quote:

Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

şu rengi niye getirmezker bize muhteşem görünüyor

http://www.youtube.com/watch?v=7bTH9pVMQiY&feature=related&noredirect=1

Otomatik park da var ve stoplar led heralde. Jant burda aynı mı bilmiyorum. Ha ayrıca hyundai yabancı sitesine baktım i30larda hep akıllı start stop var. Burdakiler duraklamalarda motoru durdurmuyor ama onlarda durduruyor yani. Gerçi arabamda o özellik olsa kesin iptal ederdim.

orda bastıgı düğme ne işe yarıyor en baştaki? ben bi türlü çözemedim onu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Otomatik viteste manuelin degerlerini yakalayamazsin.Sanzimanin yapisiyla alakali bir durum.Vites arttirma-azaltma ozelligi arti olarak konulmus birsey.Ornegin i30 da boyle mi bilmiyorum ama buyuk ihtimal boyle, siz araci tiptironik modda 1e alin gaza basin belli bir yuksek devirden sonra siz mudahale etmeden vites 2 ye atar.Yani size tiptironik ozelligi belli devirler arasinda verir.Bunun nedenide sanzimani korumaktir.

Bu söylediğiniz husus konusunda bilgim var fakat araç tiptronik konumdayken devir ancak çok yükselince kendiliğinden vites atıyor, yani otomatik modda attığından daha da üst devirlerde vites yükseltiyor. Dolayısıyla o devirlere ulaşmadan manuel olarak vites yükseltirsek, manuel gibi sonuçlar alabilir miyiz, benim asıl merak ettiğim bu. En azından yaklaşılabilir mi?

Manuel gibi sonuclar almak zor sanziman yapisindan dolayi.Hem yapi farkli ki otomatik sanzimanda tekerlere iletilen guc,manuele gore daha az hemde sanziman oranlari farkli.Otomatik olarak kullanildiginda en uygun devir bandinda gecis yapar zaten.Manuelde bile 2000 devir civari vites digistirerek ekonomik oluyor

Ama eger otomatik viteste kararsizlik varsa sizin dediginiz gibi tiptironik modda kullanarak normal otomatik moddan daha az yaktirilabilir.Lakin i30 un otomatiginde kararsizlik oldugunu sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevez

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

şu rengi niye getirmezker bize muhteşem görünüyor

http://www.youtube.com/watch?v=7bTH9pVMQiY&feature=related&noredirect=1

Otomatik park da var ve stoplar led heralde. Jant burda aynı mı bilmiyorum. Ha ayrıca hyundai yabancı sitesine baktım i30larda hep akıllı start stop var. Burdakiler duraklamalarda motoru durdurmuyor ama onlarda durduruyor yani. Gerçi arabamda o özellik olsa kesin iptal ederdim.

orda bastıgı düğme ne işe yarıyor en baştaki? ben bi türlü çözemedim onu :)

Otomatik park tuşu olması lazım, millet görsün diye çekmiş orayı ve o yönden, solda da oluyor o tuş. O zaman görüntüyü sol taraftan çekerlerdi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

quote:

Çok yakışmış gerçektende . Filmler kaç numara birde nerde ve ne kadara yaptırdınız ?

Teşekkürler. filmler Llumar 3 numara 250TL. Eğer aracınızın döşemesi bej ise 3 numara, siyah gri ise 2 numara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 2 Kasım 2012; 23:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Geçmiş olsun umarım mühim bir şey yoktur...

Yol yardımı ve servisin sorun çözümü hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Hocam servis geldi akuye bakti sarz yapti servise davet etti birazdan goturcem sabah yine calismadi bu arada varta aku kullaniyor servis hizliydi 15 dakikada geldi bu konu canimi sıkıyor umarim problem yoktur

• kış lastiği alan varmı? ben ankaradayım googyear ug 8 düşünüyorum ama 250 diyorlar daha ucuza alabileceğimiz bir yer varmı acaba yada daha uyguna iyi bi lastik önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

kış lastiği alan varmı? ben ankaradayım googyear ug 8 düşünüyorum ama 250 diyorlar daha ucuza alabileceğimiz bir yer varmı acaba yada daha uyguna iyi bi lastik önerisi olan varmı?

http://www.lastikjantdunyasi.com/Goodyear-Kis-Lastigi-2055516-Ultra-Grip-8,PR-1051.html

Ankara'da burasi.200tl ye verirler sanirim.

Edit:http://www.lastik06.com/productDetail.asp?id=331&kat_id=5

195lira burda da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 3 Kasım 2012; 12:20:55 >

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.