Şimdi Ara

2012 Yazinda Ko'nun Durumu Ne Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda herkes ko nun durumu hakkinda tahminini yazsin 8 ay sonra hortlatacagim bakalim kim en dogru tahmini yapacak
    Ben oyunun son demlerini yasadigi dusuncesindeyim eger oyun seneyede devam ederse koxp yuzunden ardream ve base char diye bisey kalmayacak koxperlar ardream ve basede adam yok diye cz ye kasacaklar ve kalan 1 avuc legalinde oyunu birakmasina veya koxp acmasina sebep olacak oyuna ilgi azalacagindan gb ve piyasa cok dusecek in ib pazarda surunecek bu sure zarfinda k2 oyuncularin gazini almak icin sacma sapan patchler, apr gibi 1 haftada coken sistemler getirecek 1 sene once 1000 lira verip dizdiginiz chari 200 liraya zor saticaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 3 Ekim 2011; 18:32:07 >

• Her yeni çıkan şeyi bir süre sonra fixliyorlar.Mesela geçmişten örnek vereyim.

-Seri power shot ve cs skili

-Ölümsüzlük

-Sc silme

-Warriorlardaki R bug

-Köpek ile boss kesme

...

Daha fixlenen bir çok şey var.Fakat bunlar hemen değilde uzun bir süre sonra fixleniyor.Şuan ki speed hack ve 8 char açıp birbirini takip ettirme olayının da üstesinden geleceklerine eminim.Ama ne zaman o konuda bir fikrim yok.
  • Gmler gunde 2 saat on olsa fixe mixe gerek kalmayacak ama nerdee :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K2 mumkun oldugunca mgame'e para vermeden oyundan kazanmaya calisiyor. cok onemli birsey olmadikca patch gelmiyor (mezarliktaki exp bugu, delos para bugu gibi). Mgame'de bu oyunun buyuk bir gelir kaynagi oldugunun farkinda bu yuzden koxpa musade ediyor. ve oyunun player durumu ortada. bir nevi k2den oyunu kapmak icin oyunun icine ediyor. k2 yakinda oyunu devredecek cunku anlasmalari bitiyor mgame ile. iste o zaman umarimki oyunu gercekten onemseyen bir firma ile karsilasiriz. gb'ciler nptciler hepsi cezasini bulur insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: INyChris

K2 mumkun oldugunca mgame'e para vermeden oyundan kazanmaya calisiyor. cok onemli birsey olmadikca patch gelmiyor (mezarliktaki exp bugu, delos para bugu gibi). Mgame'de bu oyunun buyuk bir gelir kaynagi oldugunun farkinda bu yuzden koxpa musade ediyor. ve oyunun player durumu ortada. bir nevi k2den oyunu kapmak icin oyunun icine ediyor. k2 yakinda oyunu devredecek cunku anlasmalari bitiyor mgame ile. iste o zaman umarimki oyunu gercekten onemseyen bir firma ile karsilasiriz. gb'ciler nptciler hepsi cezasini bulur insallah

Bu arada ekleme yapayim. bizim koyun ve kamil milletimiz cash pre almaya devam ettikce bu k2 duzelmez. moradonda rastgele adam tiklasan ya valkry ya dragon kanat var. ve k2 nin item sattiginida biliyor herkes. mesela bir konuda duymustum japkoda +10 elixir falan pazardaymis neden. legal olarak coin kasmak cok zor(cardinal gorevi kalkarsa hele pazarda para sorunu cikar millet yine eskisi gibi goblin gider.).Yazdigim gibi suc bizlerde. bir oyunada turklerin girip hakkiyla oynadigini nadir gordum. google'a empires&allies yaz en basta hilesi yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

K2 mumkun oldugunca mgame'e para vermeden oyundan kazanmaya calisiyor. cok onemli birsey olmadikca patch gelmiyor (mezarliktaki exp bugu, delos para bugu gibi). Mgame'de bu oyunun buyuk bir gelir kaynagi oldugunun farkinda bu yuzden koxpa musade ediyor. ve oyunun player durumu ortada. bir nevi k2den oyunu kapmak icin oyunun icine ediyor. k2 yakinda oyunu devredecek cunku anlasmalari bitiyor mgame ile. iste o zaman umarimki oyunu gercekten onemseyen bir firma ile karsilasiriz. gb'ciler nptciler hepsi cezasini bulur insallah

Bu arada ekleme yapayim. bizim koyun ve kamil milletimiz cash pre almaya devam ettikce bu k2 duzelmez. moradonda rastgele adam tiklasan ya valkry ya dragon kanat var. ve k2 nin item sattiginida biliyor herkes. mesela bir konuda duymustum japkoda +10 elixir falan pazardaymis neden. legal olarak coin kasmak cok zor(cardinal gorevi kalkarsa hele pazarda para sorunu cikar millet yine eskisi gibi goblin gider.).Yazdigim gibi suc bizlerde. bir oyunada turklerin girip hakkiyla oynadigini nadir gordum. google'a empires&allies yaz en basta hilesi yaziyor.

+10 işin abartısı tabi. Ama Iron neck pazardaymış en azından onu biliyorum arkadaşlar abartarak anlatıyordu. Ske belt fiyatına Iron belt alıyoruz falan diye.

Konuya gelicek olursak. Er yada geç Speed Hack fixlenir ama gene bir şekilde yenisi çıkar. Çoğunuzun bildiğini tahmin ediyorum; SH çok uzun zamandır olan birşey. Çok eskiden koxplarda Q ile uçma vardı. Fakat sürekli DC verirdi çünkü GM'ler için olan bir özellikti. Ardından TBL'ler daha server based olmadığı sıralar tbl ile SH geldi. TBL'de Sprint,Swift vs. ne ise artık o skilldeki hız oranı %100 ise onu %200-300 tarzı değiştirip çok basit bir işlemle hızlı gidebiliyorduk. Ardından son olarak gene aslında en başta olan Q ile uçma tarzındaki SH'ye dönüş yaptık. Eskiden DC veren bu sistem şimdi bir şekilde DC vermiyor. SH uzun süredir olan ve fixlenmesi zor birşey. Ama ilk zamanlarda olduğu gibi en ufak hızlanmada DC vermesini sağlarsa K2, millet aman DC oluyorum olmayayım diye SH kullanmaktan cayacaktır.

PK alanları konusuna gelirsek. Zaten şu an ardreamda legal oyuncu kalmamış durumda(C-east adına konuşuyorum) Hatta legal biri gelince koxp kullanan ufak arkadaşlar kendilerini birşey sanıp "Sen niye koxpsuz buraya geliyorsunki?" diye soruyorlar. Tabi burda yazamıcağım şekilde cevaplıyorum sorularını. Base zaten pek ilgi görmeyen bir pk alanı. Koxp olsun olmasın insanlar gerek harita olarak gerek atmosfer olarak beğenmediğinden base oynamıyor. Gelelim en son pk alanı olan "Ronark Land"a. Bu alanda koxp açan pek oyuncu olmuyor. Çünkü 80'e kadar kasıpta ban yemekten korkan çok(Gene c-east için konuşuyorum) Legal ortam arayanlar genelde RL oynuyor zaten. Ama itemi olmayanı yaşatmıyorlar orda tabi.

İşin özetine gelicek olursak: PK alanları koxpun fonksiyonları azaltılmadıkça veya koxp ile oynayan kitle azalmadıkça(Ki her sene 9-10 yaşına yeni basan arkadaşlar bu oyuna başladığından bu imkansız.) PK alanlarında en ufak bir değişiklik olmaz.

Birde şu Mgame mevzusu var tabi. Oyun tekrar MGame'e dönücek falan diyorlar fakat bunu neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum. Benim bildiklerim yanlış olabilir ama benim bildiğim şudur:

Mgame 2003 yılında kurulmuş bir yapımcı firma. Knight Online'ın yapımcı firmasıda bu firma.
    K2 Network ise 2001 yılında kurulmuş ve şu an Knight Online'ın yayıncı firması tarzı birşey.

MGame ile K2 arasındaki anlaşma bitecekse Mgame yayıncılığı kendimi yapacak? Başka bir firma ile anlaşır tekrar diye düşünüyorum. Haliyle anlaşma yapılırsa gene uzun yapılır. Gene dandik bir firmaya çatarsak işimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 3 Ekim 2011; 20:16:22 >

• biz 2008 yaz sonu bıraktık. tam bıraktık 1 hafta sonra yeni patchler ustune geldi shield mı nedir o gitti koxp buglar ve minor COOOOOOOOOOOLDOWN geldi oyun bitti. tam zamanında bırakmanın gururunu yaşamaktayım. elbette bir özlem bir istek. sanki o bir sigara ben 3 sene içmişim hala elimin altında fakat bir turlu ulasamıyorum. canım istiyor. fakat imkan el vermiyor. o durum yani. ama iyioldu bırakmanız dilegiyle. dahada iyi gitmez . kac senedir duzelemediyse. bu durum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sezonluk kazlar yine geldi dediğimiz bir halde olur.
  • daha beter olur. +9 İtemler pazara düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 4 Ekim 2011; 11:03:58 >
  • Her sene olduğu gibi yaz dönemi çoluk çocuk dolacak, piyasayı takip edenler vurgun yapacak. Kış dönemi rahatlayacağız. (Playerler olarak)
  • bu sene knight online eğer türk serverları kapatılmazsa devam ederse K2 den cıkacak ve başka bir firma alacak ilk 2-3 ay illegal olmasada sonra paranın tadını alan firma aynı bu şekil dönecek oyun arkadaşlar boş düşüncelere kapılmagın efe ustadım demissin fixlenio hikaye o işler adamlar istese günlük 4 gm 1 er saat girse anasını ağlatırlar bu konun ama onu yaptıracak daha dorusu yiyecek bir admin yok firma değissede aynı şeyin lacivertini yicek anlıcanız ben bir gelecek bulamıyorum.. legal 67 ye kastım wrıor şuan hf mı aldım ve paramunda 69 da yaklasık 1.5 gunde kastım ohh be dedim bende karar verdım ayak uydurcam artık modernleşen knighta budur arkadaş cz ye cıkacağım 1 tane koxp göreğim koxp denen şeydende 50 tane olsun 50 sınıde acacam artık tak etti ben elle okadar pk attım absede rougeyle 3 ayda 110k np kastım oto nun teki gelio priest + mage daha mınor yapmadan hp dusuor 700 - 800 gelde dondur ordan...

Anlıçağınız artık adam olmaz bu oyun !

• Yakında Gm Tools çıkıcakmış, herkes buda fasa fiso olucak dedi fakat resmi sitede ki moderatorler ve üst yetkililer Gm Tools'un koxper'lara çok büyük darbe vurcağını söylüyor (bu sefer gerçekten ciddiler gibi). Bende hile kullanıyordum ama artık bende kullanmayı düşünmüyorum gerçekten oyundan zevk almadan oynuyorum onlar koxper sa ben legalim arkadaş bundan sonra bu kadar. İnşallah Gm Tools bir işe yarar
  • 2012'de Usko'nun pvpden farkı kalmıycak pvp daha üstün olacak en azından pvplerde koxp için exe geliştirilmiş usko'da ise en ezik adam bile koxp kullanıyor :S
  • eskiden de koxp vardı hele logos açıldığı zamanlar resmen oyun bitme derecesine gelmişti 5li 8li ok atma vardı o dönemlerde sonra onu fixlediler bir ara yılbaşı eventinden millet gb anasını ağlattı gb 25 kuruşa kadar düştü o zamanlar da geçti gitti yani her açık zamanla bir şekilde kapandı yenisi çıktı vs ama oyunun şu anki durumu çok karışık hem koxper doldu hem ytl babashoplar çıktı piyasaya yani eskiden koxpta açsa dupe de yapılsa yapılacak itemler en üst seviye +8 çok nadir +9 du yani yapanda yapmayanda eşit gibi bir şeydi şimdi +10 setler var oyunda bu ciddi bi fark yani bence yeni itemler gelecekse bu +10 setleri çöp olarak bırakması lazım ki bir düzelme olsun oda çok zor gerçi oyunun yaş seviyesi düşük bir kere adama soruyorum neden koxp kullanıyorsun normal oyna daha zevkli değil mi diye işim gücüm yok onla mı uğraşacam diyo böyle daha niye oyun oynadığını bile bilmeyenler mallar oldukça ko 2012 göremeden gümler bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Yakında Gm Tools çıkıcakmış, herkes buda fasa fiso olucak dedi fakat resmi sitede ki moderatorler ve üst yetkililer Gm Tools'un koxper'lara çok büyük darbe vurcağını söylüyor (bu sefer gerçekten ciddiler gibi). Bende hile kullanıyordum ama artık bende kullanmayı düşünmüyorum gerçekten oyundan zevk almadan oynuyorum onlar koxper sa ben legalim arkadaş bundan sonra bu kadar. İnşallah Gm Tools bir işe yarar

Resmi forumda hiçbir yerde böyle birşey göremedim ben. Link varsa verebilirmisin?
  • Arkadaslar gercekten GM tools tam randıman çalışmaya baslayınca hilecilere buyuk bir darbe vuracakmış, bugun okudum. Yeni cihazlarda NPT ve kxperler açısından guzel gelişmeler var. Ayrıca SH için mgame'in bitmesi beklenen projesi var İnaşallah en kısa zamanda hepsi tamamlanır, yasal oyuncular biraz rahat nefes alır.
    Beklemeye deger gerçekten.

Bu Moderatorun postu.

Buda link :http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=218880

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Ekim 2011; 23:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Arkadaslar gercekten GM tools tam randıman çalışmaya baslayınca hilecilere buyuk bir darbe vuracakmış, bugun okudum. Yeni cihazlarda NPT ve kxperler açısından guzel gelişmeler var. Ayrıca SH için mgame'in bitmesi beklenen projesi var İnaşallah en kısa zamanda hepsi tamamlanır, yasal oyuncular biraz rahat nefes alır.
    Beklemeye deger gerçekten.

Bu Moderatorun postu.

Buda link :http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=218880

Sağol kaynak için SH için ne proje düşündüler onu merak ettim. İnşallah kısa sürede tamamlarlarda en geç bu yaz görürüz hepsini.

• eğer komplo teorisi doğruysa siz bu ko ya dua edeceksiniz .... usko tr+peru +north america ip leri dışındaki bütün ülkeleri ip ban edecek ... tayvan bazlı bir server açılıyor ... usko yöneticeleri çaktırmadan uskoyu
    kaderine terk edecek.. altyapı hazırlanıyor.... bir arkadaşım söyledi .. doğrudur veya yanlıştır.. kendisine güvenirim. her dediği genelde doğru çıkıyor .... araştırmanızı öneririm ama yeni server tr ip sine kapalı olacak dedi... bütün moku Türkler yiyor diye.. bakalım nolacak ...
  • eğer komplo teorisi doğruysa siz bu ko ya dua edeceksiniz .... usko tr+peru +north america ip leri dışındaki bütün ülkeleri ip ban edecek ... tayvan bazlı bir server açılıyor ... usko yöneticeleri çaktırmadan uskoyu
    kaderine terk edecek.. altyapı hazırlanıyor.... bir arkadaşım söyledi .. doğrudur veya yanlıştır.. kendisine güvenirim. her dediği genelde doğru çıkıyor .... araştırmanızı öneririm ama yeni server tr ip sine kapalı olacak dedi... bütün moku Türkler yiyor diye.. bakalım nolacak ...
  • Ko 2008 den sonra iyice sıkıcı bir hal almaya başladı bende bıraktım 3 4 yıl önce şuan ki durumu ne bilmiyorum ama gittikçe oyuncu kaybettiği kesin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.