Şimdi Ara

2012 ÜNİVERSİTE VE BÖLÜM HEDEFLERİMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar isteyen herkes burda istediği üniversiteyi ve bölümü yazabilir not atmasyon olarak net yazan arkadaşlarda atmasyon olarak bi yer yazabilir

• Akdeniz ünv.- İnş. Müh.
  • İtü - Elektronik ve Haberleşme.
  • mülkiye kamu-marmara hukuk
  • Marmara - zihin engelliler öğretmenliği
  • koç-eem
  • Bu konu 9999999999999.kez açıldı heralde her hafta böyle bi konu görüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Bu konu 9999999999999.kez açıldı heralde her hafta böyle bi konu görüyorum..

Ben görmedim açtım ve istiyen olursa yazar dedim sorun yok değil mi :) Marmara düşünen arkadaşlar pm atarsanız sevinirim umarım üniversite ortamında da görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 11 Şubat 2012; 0:40:54 >
  • benim ilk hedef siyasal. marma hukuk için pek hoş şeyler duymadım
  • dokuz eylül makine mühendisliği
  • olursa boğaziçi iktisat olmazsa koç ekonomi(%50 burslu)
  • Marmara üni - Mütercim Tercümanlık(Almanca) inşallah hedefime ulaşırım ve ulaşırız.
  • İstanbul Üniv - Matematik ya da İstanbulda bulunan devlet okullarında birinde İstatistik Bölümü okumak istiyorum.

İnşallah hepimiz için en iyisi olur.
  • Hedefler çok iyi başarılar arkadaşlar iyice çalışalım ve hedeflerime ulaşalım
  • Ege Üniversitesi-İktisat
  • Gazi Üni--Bil. Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valhallarian

İstanbul Üniv - Matematik ya da İstanbulda bulunan devlet okullarında birinde İstatistik Bölümü okumak istiyorum.

Merhaba ben şuanda gazide matematik okuyorum kesinlikle tavsiye etmem heleki istanbul üniversitesini asla seçmemelisin (dost tavsiyesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

quote:

İstanbul Üniv - Matematik ya da İstanbulda bulunan devlet okullarında birinde İstatistik Bölümü okumak istiyorum.

Merhaba ben şuanda gazide matematik okuyorum kesinlikle tavsiye etmem heleki istanbul üniversitesini asla seçmemelisin (dost tavsiyesi)

gazi üni. bilgisayar müh nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

quote:

quote:

gazi üni. bilgisayar müh nasıldır

valla ben fen-edebiyat fakültesindeym ama gazi ünv. adı yetiyor yani ama ankara berbat bir şehir !

• quote:

quote:

Neden peki hocam. Biraz açabilir misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.