Şimdi Ara

2012 senesinin 2. MTV taksidini ödediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel aracımın geçmiş dönem vergi borçlarını sıfırladım. Şimdi aşağıda fotoğrafını vereceğim

31/07/2012 tarihinin borcunu da tahsil etmek istiyorlar. Bunu ödemeden muayene yapılabilir mi acaba?

• Hayır ödemen gerekmiyor.
  • ben ilk taksid sırasında gaza gelip ikisini de 5 taksit yatırdım.Şimdi haziranda kasko ve trafik sigortası var hepsi bir arada yüklenmesin diye.Bir türlü bitmedi ödemesi arabanın.Ulan kara delik olsa böyle yutmaz paraları
  • son ödeme tarihine daha var. o yüzden ödemeden de muayene yaptırabilirsin.
  • biz de 2. taksidi ödemedik ve 120.000 bakım, muayene, ruhsat yenilenmesi (ruhsat muayene sayfası dolmuş)....vs hepsi bu yıla geldi

kasko+trafik sigortası+akar yakıt giderleri de cabası.... hala lpg'siz kullanan sayılı megané I sahiplerindeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

ben ilk taksid sırasında gaza gelip ikisini de 5 taksit yatırdım.Şimdi haziranda kasko ve trafik sigortası var hepsi bir arada yüklenmesin diye.Bir türlü bitmedi ödemesi arabanın.Ulan kara delik olsa böyle yutmaz paraları

Az once 4032 tl MTV borcu ve 208 lira trafik para cezasi odedim. Bu gece zor uyurum ben :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

ben ilk taksid sırasında gaza gelip ikisini de 5 taksit yatırdım.Şimdi haziranda kasko ve trafik sigortası var hepsi bir arada yüklenmesin diye.Bir türlü bitmedi ödemesi arabanın.Ulan kara delik olsa böyle yutmaz paraları

Az once 4032 tl MTV borcu ve 208 lira trafik para cezasi odedim. Bu gece zor uyurum ben :D

Büyük geçmiş olsun üstat,üzerinizden ve cebinizden ciddi bir yük kalkmıştır.Bir kaç aracınız mı var,yoksa uzun süredir mi ödemediniz daha da yoksa yüksek hacimli tek bir aracınız mı var?

Uyku konusunda ise unisom önermişti bir arkadaş sonra kendi kendine düzeldi uykum, ihtiyaç kalmadı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam imzamdaki arac. Uzun suredir odenmemis mtv borcuydu bu 5/1 oraninda faiz odedim zaten uzerimden ciddi anlamda yuk kalkti diyebilirim. Muayenesini de yaptirsem yakinlarimdan birine satisini vermeden satmayi dusunuyorum :) araba amcamin uzerine ve rehinli.. Valla akraba hata yapinca ve bu amca olunca gık diyemiyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Az evvel aracımın geçmiş dönem vergi borçlarını sıfırladım. Şimdi aşağıda fotoğrafını vereceğim

31/07/2012 tarihinin borcunu da tahsil etmek istiyorlar. Bunu ödemeden muayene yapılabilir mi acaba?

muayene yapılır. ödemenize gerek yok.

tarihi geldiğinde ödeme yaparsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.