Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ClinicalSC

birkaç uygulama silip öyle deneyeyim o zaman

olmazsa uygulamanın üstüne gel toolsdan tekrar kur de bir daha kursun
  • Arkadaşlar merhaba, birkaç hafta önce merkezi uydu yayını bulunan bir siteye taşındık ve yeni bir Samsung 32ES6710 tv aldık. Ancak televizyonda merkezi uydudan bir türlü faydalanamadık. İlgili anten kablosunu farklı bir televizyonda kullanıyoruz şu an, yani yayında ya da kabloda bir problem yok. Servisi çağırdığımızda samsung televizyonlarda merkezi uydu yayınları için bir koruma olduğundan ve bunun için farklı bir cihaz alınması gerektiğinden bahsetti. Sizce ne yapabilirim?
  • ES serisinin altyazı reset sorununun çözülüp çözülmediğini öğrenebilir miyim? Çözüldüyse yazılım güncellemesiyle mi oldu?
  •  2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]
  • Bizdeki 55es7000 modeme bağlanmıyor ve hata veriyor neden acaba?
  • Arkadaşlar merhaba,

Elimde Samsung led tv UE40ES6340S modeli var,fakat en son güncellemesi olan 1040 'ı indirip flashtan kurdum,fakat kurduğuma kuracağıma bin pişmanım.ATV HD yi açıyorum görüntüde resmen karelenme olmuş 240p kalitesinde oldu kanallar,eskiden hd olan kanallar harbiden 1080 i olarak sunuyordu şimdi güncellemeden sonra görüntü resmen çamurlaştı,bu sorunu yaşayan var mı ? Allah kahretsin kanallarımında alayı gitti zaten formatladım gene geçmedi,bunun çözümü nedir ? Kablolu yayın kullanıyorum ama kesinlikle yayın ile alakası yok daha 1 saat evvel taş gibiydi salak gibi güncelleyince böyle oldu,yardımcı olursanız çok sevinirim.

edit:görüntü sanırım düzeldi,şimdi tek sorun tv internete girmiyor. (güncellemeden öncede girmiyordu. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 20 Ekim 2013; 5:45:58 >
  • arkadaşlar 6340 için bis şifre olmuyormu. bu işi nasıl çözebiliriz. Tv yi aldık maç izleyemiyoruz ya
  • Merhaba benim sorum;
    LG LG GP50NB40 8X HARİCİ SLİM DVD YAZICI
    Bu cihazın usb çıkışını tv nin usb girişine takarsak dvd filim gibi medyaları seyredebiliyoruz bu konu hakkında bilgisi olan varsa benim tv samsung 7000 serisi fakat ben çalıştıramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu bilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es7000 i conax modül ile kullanan var mı.
  • djoz kullanıcısına yanıt
    selam..benim de tv 32eh5200..sizde ekran içinde kirlenme oluyor mu..aldıktan 6 ay sonra servise vermek istedim..açık renkli görüntülerde siyahlık görünüyordu..ekranın bi köşesinde..gri bulut gibi..serviste bi ustayla görüştüm en sonunda..anlattığınız sorun eh serisinde oluyor genelde dedi..zamanla içerden isleniyormuş..duman isi gibi..gönderin söküp ekranın arkasını silelim dedi..gönderdim.. temizleyip göndermişler..yaklaşık bi sene oldu..yine o bölgede kirlilikler oluşmaya başladı..çok sinir bozucu sizde de böyle bi sorun var mı..
  • Merhaba,

Samsung Evolution Kit alan var mı arkadaşlar?
  • 40es8000 kullanıcısıyım fakat şöyle bir sorun var televizyonun kendi usb harddiskten film izlerken altyazıları bir türlü düzeltemedim.(ş,i)ler gibi bunun bir yolu varmıdır.illaki medya player mi almak lazım.şimdiden teşekkürler.şimdiye kadar güncelleme de yapmadım yaparsam düzelir mi acaba...
  • 2014.04.15 tarihli T-MST10PDEUC-2000.2 yazılımını deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkkmesih

40es8000 kullanıcısıyım fakat şöyle bir sorun var televizyonun kendi usb harddiskten film izlerken altyazıları bir türlü düzeltemedim.(ş,i)ler gibi bunun bir yolu varmıdır.illaki medya player mi almak lazım.şimdiden teşekkürler.şimdiye kadar güncelleme de yapmadım yaparsam düzelir mi acaba...

Alt yazıyı notepad ile açın.
    Tümünü seçip word e kopyalayın.
    Tüm harfleri küçüğe çevirin. Notepaddekilerle degistirin. Kaydedip cikin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    sizin çözüm için yol bu adreshttp://www.turkcekarakter.com/ burada altyazıyı istediğiniz gibi dieğiştirebilirsiniz.
  • darkkmesih D kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu yazdığınızdan itibaren uzun zaman geçmiş ama şunu denediniz mi Altyazı Ayarlarındaki Şifreleme seçeneğinden Türkçe seçeneğini seçerseniz sorununuz düzelecektir.
  • Arkadaşlar, 46ES8000 sahibiyim.
    mkv uzantılı filmleri sorunsuz olarak altyazı ekleyerek izleyebiliyorum.
    Fakat, aynı memnuniyeti bluray iso dosyalar için söyleyemeceğim.
    Acaba Türkçe altyazılı olarak bluray isolar 3D izlenebilir duruma geldi mi?
    Bir güncelleme oldu mu?
    Yardımlarınız için teşekkür eder, keyifli seyirler dilerim.
  • Samsung ES8000 serisi televizyonumuzda Teledunya yayinlarini izlemek icin Neotition conax modul kullaniyorum. Ilk baslarda sorunsuzca tum yayinlari izliyordum. Sonradan televizyon acildiginda takili kart yok uyarisi almaya basladim.
    Bunun uzerine Teledunya servisini aradik kontrol ettiler hersey normal tv kaynakli problem olabilir dediler. Conax modulu baska bir tvde denedim duzgunce calisti.
    Samsung servisi arayip sorunumu belirttim. Gelen servis conax modul aparatini degisti. Fakat yine olmadi. Bir hafta sonra yine geldiler bu sefer anakarti degistiler. Anakart degistikten sonra duzeldi.
    Aradan bir yil gecti yine ayni sorun basladi. Televizyonun garantisi devam etmekte. Sizce ne yapmaliyim? Bu tur sorunla karsilasan olduysa yardimini rica ediyorum.

Saygilar
  • @serta2
    ES7000 kullanıcısıyım. Bende de son 3 aydır sinyal zayıf veya yok uyarısı çıkmakta. Kanal üzerinde 10-15 saniye durduktan sonra kanal açılmakta.(Kendi uydu alıcısını kullanıyorum).
    Aynı sıkıntıyı yaşayan bir kullanıcının da anakartını değiştirdiler.
    Bu da kronik bir soruna benziyor gibi. (diğeri yazılım güncelleyince wireless ten internete bağlanamama)
    Tekrar gelip değiştirseler ilerde yine tekrarlarsa garanti bitmiş olacak.
    İade etmeye çalışın desem, ona hiç yanaşmayacaklar (tabi ellerinde yedek anakart yoksa, iade yoluna gidebilirler)

Bende servisi çağırmayı düşünüyorum ama önce bina antenine baktırmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.