Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
74.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Limit nedir tam olarak??
    D64 OK dir ama bu panelde ciddi bir Buzzing sorunu var!!! VT lerde bu sorun çok daha az!
    Ebat tam ne olacak??

Ebat olarak 60/ 65 inc arası dusunuyorum.

Fiyat acısından 64D benim icin de ok aslında ama adam akıllı test etme sansım olmadı henuz, buzzing sorununu sizden de arkadaslardan da duydum ama yine is biraz sansa kalıyor gibi geldi.

artı eksi kıyaslaması yaptıgımda pana sadece fiyat olarak ekside kalıyor ve o fiyatlara da cok da cıkasım yok isin gercegi.

vt ye gelince henuz zatı sahaneleri ile karsılasamadık, forumda 9500 e extra garanti ile alan arkadas var, bende mediamarkt ı bir zorlicam bakalım ne kadar inecekler.

aklımda onumuzdeki hafta sonu dogubank a gidip ordaki fiyatlara da bakmak var, tr garantili olarak neresi daha makul e verirse ordan almayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Limit nedir tam olarak??
    D64 OK dir ama bu panelde ciddi bir Buzzing sorunu var!!! VT lerde bu sorun çok daha az!
    Ebat tam ne olacak??
    çöppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 5 Ağustos 2012; 23:57:27 >
  • Herkese İyi Akşamlar, Hayırlı Ramazanlar,
    Dün sabah 10:45 itibariyle 65VT50 geldi, duvara kuruldu ve çalışmaya başladıKesinlikle çok güzel bir cihaz, kapalıyken bile duvara asılı bir tablo gibiDün 3D Avatar'ı izledik, izleme mesafesi 2,5 m, çok iyiydi. Saatlerce de Ps3de oyun oynadım, hiçbir sıkıntı yok. İmkan olsa, Trde de satılsa, para biriktirilip 80" bile alınırmış. Henüz hiçbir ayar yapmadım, fabrika ayarlarıyla kullanıyorum, forumlarda tavsiye edilen ayarları bulursam yakında denerim. İlk fırsatta foto çekip onları da ekleyeceğim. 55 mi-65mi diye arada kalanlara kesinlikle ve kesinlikle alabildikleri en büyük ekranı alsınlar. Ne kadar büyük, o kadar güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vayyy göz-göz lü seni bir an unutmuştım DH den

Panelin hayırlı olsun,çok güzel bir paneli doğru bir ebatta aldın

Sorun veya sıkıntın v.s varsa Pany ana başlığından veya DRF den bana sorabilirsin Ok+
  • Yarın hayırlısı ile 42" et5 servis tarafından kurulacak. Umarım memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Yarın hayırlısı ile 42" et5 servis tarafından kurulacak. Umarım memnun eder.

Hayırlı olsun ,izlenimlerinizi bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Yarın hayırlısı ile 42" et5 servis tarafından kurulacak. Umarım memnun eder.

Hayırlı olsun ,izlenimlerinizi bekleriz.

Teşekkürler,

öyle testten falan pek anlamam ama en azından normal kullanıcı açısından izlenimleri elbette paylaşırım.
  • Arkadaşlar selamlar, tam yeri burası değil ama marka tercihimden ötürü buraya sorayım dedim. Bayramdan sonra mevcut 42" plazma (ilk çıkan dış ünitesi olanlardan :D )yı emekliye ayırıp yerine yeni bir tv almayı düşünüyorum (2000 tl'yi geçmezse sevinirim.) 3d hiç önemli değil, dahili uydu alıcıda öyle. Yeterki güzel görüntü versin, yansıma yapmasın (oda aydınlık sayılır ancak daha çok akşamları tv izleniyor günde ortalama 5-6 saat) led ve plazma arasında kalıp enerji konusunda birbirinden çok farkı olmadığını düşündüğümden plazma düşünüyorum (umarım doğrudur :) ) sonuç olarak yukarıda saydığım kriterlere göre şu ürüne bak veya şu ürünün fiyatı düşer bekle vb. tavsiyeleriniz var mıdır? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

50vt50 alsaydım st50 yerine yine buzzing olabilir miydi?
    2007 model panasonic 42pv70 plazmamda hiç buzzing yokmuş meğer.
    2012 model panasonic de var . şansa bak

gece 12 den sonra tv izlerken sorun oluyor
    Mesela arkadasım kendlsini rahatsız etmediğini soyledi.kisiden kisiye degisiyor sanırım

kulağım mı farketmeye başladı baştan beri mi vardı bilmiyorum benim vt30 dada bi ses var 3mt den ses açıkken bile bariz duyuluyor.sesi kısınca zaten ben bhuaradayım diyor.Şimdi bu buzzing mi? O ise tanışmış olduk.Servis mi çağırmalıyım? 1 ay olmadı daha değişme ya da tamir olayı var mı bunun? teknosa garantisi de var. 14 ağustosda dolacak. bilenler varsa bi acil rica edeyim tavsiyeleri daha doğrusu tecrübeleri dinlemek isterim
  • buzzing o
    bende de vardı. ses açık da olsa
    gündz de olsa duyuyordum
    bozuldu da kurtuldum
  • Bugun Teknosa turuncu indirimde VT50. 4499 lira.web ten satin alabilme secenegi de mevcut.
    Acaba media marKt ta fiyat ne olur,fiyatlar dusermi?
    Alip almama konusunda karar asamasindayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 11 Ağustos 2012; 22:59:09 >
  • Merhabalar..
    Panasonic 42'' neo plazma almak istiyorum.. Evde tüplü tv kullanıyorum bina uydusu ile, ve plazmayı aldıktan sonra da uydu kullanıcam..
    Açıkçası hiç anlamıyorum tv teknolojisinden ve yardımlarınıza ihtiyacım var..
    3D olup olmaması onemli değil benim için.. Bütce 1600-1700 e kadar filan diyelim, tabi daha düşük olursa daha iyi olur..
    Tavsiye ettiğiniz modeller nelerdir..Yardımcı olursanız cok sevinirim, tsk ediyorum..
  • Selamlar,

Electroworld'de panellere bakarken 47EW5 diye bir model gördüm ( link ).
    Belki ayar farki vardir ama diger ledlere gore görüntü bana daha keskin ve dogal gibi geldi. Kasa da fena degil.

Birkaç Alman sitesi dışında bilgi yok web'de.

Bu model hakkinda bilgi sahibi olan var mi acaba?
  • Benim 50st50 kendiliginden acilip kapama sorunuyla geri gitti, yerine 50vt50 siparis ettim. Neden derseniz cok teknik bir aciklamam yok, almisken en iyisi olsun dedim. Hayirlisi olmustur umarim. Tabi esimin alim surecine dahil olmasi nedeniyle estetik kaygilarla da bu secimi yaptik biraz :) size birsey danismak istiyorum bu arada, izleme mesafem 4.5 metre, 55" daha iyi bir secim mi olurdu? Hala degistirme sansim var.
  • 2 adet fazladan da 2012 gözlüğüm olmuş oldu. İlgilenenler PM atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adosero -- 12 Ağustos 2012; 14:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adosero

Benim 50st50 kendiliginden acilip kapama sorunuyla geri gitti, yerine 50vt50 siparis ettim. Neden derseniz cok teknik bir aciklamam yok, almisken en iyisi olsun dedim. Hayirlisi olmustur umarim. Tabi esimin alim surecine dahil olmasi nedeniyle estetik kaygilarla da bu secimi yaptik biraz :) size birsey danismak istiyorum bu arada, izleme mesafem 4.5 metre, 55" daha iyi bir secim mi olurdu? Hala degistirme sansim var.

Merhaba,
    Ben 2,5 metreden, 65" izliyorum. Bence mümkünse en azından 55" ile değiştir. 65" de al derdim ama tabi bütçe meselesi. Şu anda teknosada 65Vt50 9000 TL. Gözlükler 2012 model için sanırım. Mesaj atarım, uygun olursa düşünebilirim. Şu anda ben de 4 adet gözlük var, ama fazla gözlük göz çıkarmaz

• arkadaslar sonunda 42st50 aldım kliksa dan bonusu cıkardığımızda 1649 lira tuttu ne zaman yollarlar bilmiyorum ama plazma kervanına katıldım bende umarım sorunsuz bi birliktelik olur.önceki tvim philips pfl7433 dü umarım bu yeni tvim onu aratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjay85 -- 18 Ağustos 2012; 0:03:39 >
  • Image retention'a, burn - in e dikkat. 42st50'mden olimpiyat logosu 1 hafta sonra zar zor yok oldu. Ustadlarin uyarilarini dikkate alalim.
  • VT50 serisi sahibi arkadaşlar, hangi kalibrasyon ayarlarını kullanıyorsunuz?

Amerika modelleri için birçok ayar listesi mevcut fakat Avrupa modelleri için (50E/50B) herhangi birşey bulamadım (evet malesef farklı :)
  • buraya da yazıyım. 55dt50 led tv aldık. içinde youtube-dailymotion falan var videoları sorunsuz acıyor.fakat web browserdan girip hürriyetden falan bir video izlemek istersem acılmıyor.adobe flash player eklenti seysi cıkıyor.indirmek isteyince de desteklenmeyen içerik yazıyor.acaba bir şey yapmak mı lazım yoksa izlenmiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.