Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ediyorum, uzun zamandır araştırıyorum artık bir modelde karar kılıp almayı istiyorum. Ya bu model ya da GT modellerinden uygun bir şey bulabilirsem artık
  • ve tv kapalı hali

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  • birkaç foto daha

•  2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  •  2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  • son resim.... ortalama 228 Watt çektiğini gösteren kağıt parçası, stickeri... 55 inch plasma için baya iyi, yani az çekiyor

• Arkadaşlar 42e5e kullanıyorum muhtemelen 2012 model diğer tv lerdede medya oynatıcısının işleyişi aynıdır.

1 TB WD hdd ile sorunsuz bağlanıp muzik-film açabiliyorum. Ama benim problemim listeleme ile. Bilgisayar mantığı ile hdd i klasör klasör görüp dosyayı seçmek mümkünmü acaba. Yani tv kendisi görüntü formatlarını bulup küçük simgeler halinde sıralıyor. Ama bu şekilde filmlerim-dizilerim-eğitim videolarım hepsi iç içe geçmiş oluyor ve karışıyor.

Dosyaları Pc mantığı ile klasör klasör görmek mümkünmü acaba.

Ayrıca altyazının boyutunu-kalınlığını değiştirebiliyormuyuz ben bulamadım. Hem küçük hemde ince geliyor altyazı.
  • 55VT50 ilk turuncu indirime girdiğinde 6.099 TL ye düşmüştü. Fakat sanırım sonraki turuncu indirimlerde bu düşüş olmadı. Fiyatı sabit kaldı. 7.019 TL En azından teknosa.com da böyle gözüküyor.

Acaba mağazalarda giriyor mudur indirime tekrar 6.099 TL lik fiyattan turuncu indirim günlerinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

55VT50 ilk turuncu indirime girdiğinde 6.099 TL ye düşmüştü. Fakat sanırım sonraki turuncu indirimlerde bu düşüş olmadı. Fiyatı sabit kaldı. 7.019 TL En azından teknosa.com da böyle gözüküyor.

Acaba mağazalarda giriyor mudur indirime tekrar 6.099 TL lik fiyattan turuncu indirim günlerinde?

bence girer, sabırlı olmak lazım.... 7000 tl bu tv için biraz fazla... 6.000 tl ise makul
  • Arkadaşlar St 50 plazmam ile wireless bağlantı kurdum fakat youtube a giremiyorum. Aynı problemi yaşayan arkadaş var mı?=
  • teknosadan aldığım 50st50 meşhur plazma tv hikayesini hatırlarsınız...

23 mayıs da satın aldığım ve 21 hazirada servis tarafından alınıp götürülen panasonic 50 st50 plazma tv mi halen teslim etmedi teknosa. ve daha ilginç gelişmeler olmaya başladı.

panasonic servisin verdiği ürünün bayi tarafından değişimi uygundur raporuna rağmen karşı ödemeli anlaşmalı kargo firmalarınca gönderdiğim tv yi teknosa almamış.
    "ürün hiçbir şekilde kabul edilmiyor,kurye geri getirdi" diyor ups takip sayfasında..

arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bi tarif etseniz. Teknosa , tefeci gibi bişey çıktı.
    avrupa kupası izleyeyim diye aldığım tv yle ne avrupa kupasını izleyebildim ne normal tv izleyebiliyorum
    nerelere nasıl şikayet edecem. şikayetvar.com a şikayet ettim. şikayet sonrası geri dönüş yaptılar. ama gelişme yok
    her aradıımda kızlar çıkıyor. işlemleriniz hızlandıracaz diyorlar ama bşey olduğu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 22 Temmuz 2012; 20:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

teknosadan aldığım 50st50 meşhur plazma tv hikayesini hatırlarsınız...

23 mayıs da satın aldığım ve 21 hazirada servis tarafından alınıp götürülen panasonic 50 st50 plazma tv mi halen teslim etmedi teknosa. ve daha ilginç gelişmeler olmaya başladı.

panasonic servisin verdiği ürünün bayi tarafından değişimi uygundur raporuna rağmen karşı ödemeli anlaşmalı kargo firmalarınca gönderdiğim tv yi teknosa almamış.
    "ürün hiçbir şekilde kabul edilmiyor,kurye geri getirdi" diyor ups takip sayfasında..

arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bi tarif etseniz. Teknosa , tefeci gibi bişey çıktı.
    avrupa kupası izleyeyim diye aldığım tv yle ne avrupa kupasını izleyebildim ne normal tv izleyebiliyorum
    nerelere nasıl şikayet edecem. şikayetvar.com a şikayet ettim. şikayet sonrası geri dönüş yaptılar. ama gelişme yok
    her aradıımda kızlar çıkıyor. işlemleriniz hızlandıracaz diyorlar ama bşey olduğu yok

Facebook sayfalarına hafif sert bir dille yazmayı deneyin, ben başka bir firma için denedim sonuç aldım.

http://www.facebook.com/teknosa

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

teknosadan aldığım 50st50 meşhur plazma tv hikayesini hatırlarsınız...

Arkadaşım bu gibi durumlarda aksi belirtilmedikçe kargo tutarını senin karşılaman gerekiyor.
    Karşı ödemeli gönderdiğin için ürünü teslim almazlar.
    Giden 50'' tv de olsa buzdolabı da olsa fatketmez.Ödemesini yapıp ürünü o şekilde göndermen gerekir...

• Selamlar,

Şu Panasonic anlamak mümkün değil cumartesi deli gibi televizyon aradım hiçbir yerde yoktu.
    Adamlar olimpiyat sponsoru, olimpiyatlar başladı panel yok.
    Parayla rezil olmak bu olsa gerek.

Cumartesi günü;
    Teknosa; Cevahir, Natilus, Pendik
    Vatan: Bostancı
    Elektroworld: Bostancı
    Media Markt: Optimum, Pendik
    Hiç birinde 50VT50 bulamadım.
    Teşhir olmayan kapalı kutu gören eden olursa mesaj atarsanız sevinirim.

Kolay gelsin.
  • 50st50 kullanıcısı arkadaşlar buzzing sesinden şikayetçi misiniz?
    tv değişip geldi. eskisi buna göre sessizdi. bunda tv sesi açıkken gündüz bile duyulan buzzing sesi mevcut.
    acaba buzzing sesini düşürecek ayarlar yapmak mümkün mü?
    rahatsız edici bir sesmiş gerçekten. alışılıyor mu buna?
  • birkaç sorum olacaktı.50st50 var.

1. panasonic in 1080p upscale yapan ve arkasında 2 tane hdmi bağlama yeri olan bir ev sinema paketini alsam , ona gigablue 800 se hd uydu receiverını bağlasam daha net görüntü verir mi sizce? upscale yapar mı yani sd yayınları?

2. next dobrtatech receiverımı varken, uydu receiiverı açınca tv otomatikman hdmi1 i buluyordu. ve yayın geliyordu. gigablue 800 se hd de ise karlı ekranda kalıyor. hdmi1 e otomatikman geçmiyor.kumandadan av tuşuna basmak zorunda kalıyorum her seferinde. bunun ayarı tv de mi?

3.yeni geldi tv . görüntü ayarları nasıl olmalı? şu anda sıfırda ayarlar eğer sıfır yollamışlarsa ve şöyle.
    görüntüleme modu: normal
    kontrast 30
    parlaklık 0
    renk 30
    netlik 5
    renk balansı normal
    canlı renkler kapalı
    eco modu açık
    pnr otomatik

teşekkürler yardım için
  • Gece tv izlerken buzzing beyaz olmayan ekranlarda bile rahatsız edici. Kalibrasyonla gecer mi acaba?
    Pamasonic merkezle gorusmek çözüm üretebilir mi?

2007 model panasonic 42pv70 plazma tv m de ses yoktu ne guzel.ondan memnun oldugum icin aldım bunu ama çok hayal kırıklığına ugrattı. Once 7 kırmızı ısık hatası, degisip gelende kuruldugu gun 7 kırmızı ısık hatası.ama. sonra tam servise verecekken calısmaya basladı. Tutarsız. Bazen kapatıyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 31 Temmuz 2012; 8:37:49 >
  • panasonic st50 için ilk ayarlar ne olmalı?
    kontrast parlaklı vs...

bir de kalibrasyon için hangi programı kullanmalıyız? usb den takılıyor sanırım bu program ve oynatılıyor

yardım lütfen.
    en öneml konu bu ama kimse yazmıyor bunu
    sayfaları aradım aradım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 1 Ağustos 2012; 11:23:41 >
  • Selamlar,

Dün akşam itibariyle Optimum Mediamarkt'dan son 50VT50 yi alarak TV işini hallettim.
    Bu akşam servis gelip kuracak.
    Eski bir V10 kullanıcısı olarak yeni paneli heyecanla bekliyorum.
    Ne yalan söyleyeyim bir ara aklım LED kaymadı değil ama sonunda LED ile mutlu olamayacağıma karar vererek yine
    plazma da kaldım.
    Bu süreçte bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren başta "Albani"ve "üniversteli" olamak üzere bütün arkadaşlara teşekkür
    ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pureblack

Selamlar,

Dün akşam itibariyle Optimum Mediamarkt'dan son 50VT50 yi alarak TV işini hallettim.
    Bu akşam servis gelip kuracak.
    Eski bir V10 kullanıcısı olarak yeni paneli heyecanla bekliyorum.
    Ne yalan söyleyeyim bir ara aklım LED kaymadı değil ama sonunda LED ile mutlu olamayacağıma karar vererek yine
    plazma da kaldım.
    Bu süreçte bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren başta "Albani"ve "üniversteli" olamak üzere bütün arkadaşlara teşekkür
    ederim.

kaça aldın hocam bende dün ordaydım ama 50vt50 görmedim hiç optimum derken ankara optimum alışveriş merkezimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Ağustos 2012; 13:07:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.