Şimdi Ara

2012 model polo dsg sorunu!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bir ay önce aldığımız 1.4 dsgli polonun vites geçişlerinde hafif vuruntular oluşmaya başladı.hemde o kadar özenli kullanmamıza ragmen ve sadece 2500 km de.düz yolda genelde sorun yok ama ne zaman hafif rampalı ışıklarda kalkış yapsam hafif vuruntu ve şıngırtı.sıfır aldık diye sevinirken, başımıza dert aldık galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video ile desteklerseniz nasıl bir olaymış şu Dsg problemi anlamış olurduk,geçmiş olsun.Garantiden hallolur heralde

• Sıfır alıp, bunlarla uğraşmak zor. Manuel viteste sert vites değiştirdiğinizde oluşan tepki gibi.

• Geçmiş olsun bizde Polo 1.6 TDI DSG siparişi verdik umarım böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayız..
  • Hayırlı olsun aracınız. Bende 2012 modellerde bu sorun kalmamıştır diye düşünmüştüm. umarım siz sorun yaşamazsınız.

• abimde de 3000 kmde 2012 model 1.4 polo dsg var. onun arabada da titreme ve vuruntu mevcut.
  • Nasıl iş bu yaw. hani yeni kavramaydı, bitmişti sorunlar of of

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO 2015 SİLECEK SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    2016 model Honda Civic
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam dsg li bir golf 7 alma arifesindeyim, bu haberler fikrimi değiştirtecek gibi

şeytan diyo git manuel 1.6 tdi comfortline al, 57.600'e.

bu çift kavrama şanzımanlar eninde sonunda dert açıyor galiba, en iyisi günlük kullanım için zf 8 ileri tam otomatik gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

abimde de 3000 kmde 2012 model 1.4 polo dsg var. onun arabada da titreme ve vuruntu mevcut.

hacı abinde cruze yokmuydu senin yoksa o pederdemiydi?
  • Manuelden şaşmamak gerek.şimdi taş arıyorum evde, bulamazsam duvarlara gömecem kafayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: questwar

quote:

abimde de 3000 kmde 2012 model 1.4 polo dsg var. onun arabada da titreme ve vuruntu mevcut.

Babamda 2010 model cruze var
    Abimde 2012 model cruze vardı şirketi altına araba verdigi icin aldığı fiyatın 1000 tl üstüne sattı
    Kucuk abimde vw cc, karısında da vw polo dsg var. Cc nin inceleme konusunu acmıştım hatta .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Geçmiş olsun bizde Polo 1.6 TDI DSG siparişi verdik umarım böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayız..

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

quote:

Geçmiş olsun bizde Polo 1.6 TDI DSG siparişi verdik umarım böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayız..

hayırlı olsun

Sağolasın
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağolasın

inceleme yaparsınız umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağolasın

inceleme yaparsınız umarım

Yaparım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: questwar

quote:

Babamda 2010 model cruze var
    Abimde 2012 model cruze vardı şirketi altına araba verdigi icin aldığı fiyatın 1000 tl üstüne sattı
    Kucuk abimde vw cc, karısında da vw polo dsg var. Cc nin inceleme konusunu acmıştım hatta .)

çok sıkışırsanız ailecek galeri işine girin rent a car da olur

• Aracı bugün kontrol ettirdim yetkili servisinde, onlara göre herşey normalmiş.şıngırtı, vites değiştirirken hafif vuruntu.ya beni baştan savdılar yada bunu böyle kabul edicez artık.
  • Benim polo 27bine geldi çok şükür dsg'de ne ses ne titreme ,
  • quote:

Benim polo 27bine geldi çok şükür dsg'de ne ses ne titreme ,

servis ses normal ve her araçta var dedi ama siz kullanıcı olarak benimkinde yok diyorsunuz, o zaman bunların imalatı ile ilgili tuhaf bir durum var ortada ve eminim ki, vw de bu işin içinden çıkamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayred

quote:

Benim polo 27bine geldi çok şükür dsg'de ne ses ne titreme ,

servis ses normal ve her araçta var dedi ama siz kullanıcı olarak benimkinde yok diyorsunuz, o zaman bunların imalatı ile ilgili tuhaf bir durum var ortada ve eminim ki, vw de bu işin içinden çıkamıyor.

servise güvenim yok , gıcırdayan sürücü koltuğu yüzünden 3 kere bıraktım her seferinde halletik dediler değişen bişi yok hala gıcırdıyo, beceremiyoz deselerde bende uğraşmasam..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.