Şimdi Ara

2012 Model Jetta 1.6 Tdi Dsg-7 İncelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Renk sanırım lacivert

Farklı renk tercihinizden ötürü tebrik ederim

İncelemede yerinde . Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim, Amin Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.

Renk lacivert , Sert Mavi diye geçiyor ve yıkandıktan sonra çok hoş duruyor.

Ne yalan söyleyeyim Vw den beklemezdim hani ben Alfama dönüp bidaha bakarım ama Jettaya da dönüp bidaha bakıyorum.

Yine alsak yine Sert Mavi seçeriz
  • güzel inceleme olmuş eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

güzel inceleme olmuş eline sağlık

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Motor - Performans - Yakıt Tüketimi

Motorumuz fazla performans vaad etmeyen ortalama bir dizel motor. Ama bir Multijet veya Psa grubunun anlık güç patlamasını bunda hissetmiyorsunuz.

Anlık güç patlaması derken torku hissettirmiyor mu 1.6 TDI? Dizeli kullanmayı zevkli kılan yanı torku hissetmek oysaki bana göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_T

quote:

Motor - Performans - Yakıt Tüketimi

Motorumuz fazla performans vaad etmeyen ortalama bir dizel motor. Ama bir Multijet veya Psa grubunun anlık güç patlamasını bunda hissetmiyorsunuz.

Anlık güç patlaması derken torku hissettirmiyor mu 1.6 TDI? Dizeli kullanmayı zevkli kılan yanı torku hissetmek oysaki bana göre :)

Merhabalar,

Torku tabi ki hissettiyor , fakat yeni kasa c4 kullandığımda PSA motorunun çekiş gücünü daha kuvvetli hissediyorsunuz. Ben öyle hissettim.

Fakat değerlerine baktığımda 0-100 leri neredeyse aynı. Sanırım bu serilikte DSG den kaynaklı ayrıca C4 MCP şanzımandı o sebepten.

• 5 günlüğüne Türkiyeye dönüştüm. Araç 30 bini geçmiş , Dsg de şu anlık bir problem yok

Bu vesileyle "up" lamış olduk
  • 30 bin bakımı 390 tl tutmuş bu arada laf arasında babam söyleyince hatırladım yazmayı unutmuşum bakımlarıyla ilgili bilgiyi.
  • bu konuları gözden kaçırmışım bir inceleme daha güzel şekilde yapılmış ayrıca kullandığı araçlar içinde hürcana en çok yakışan budur jetta güzeldi bu olmaz bi 2006-07 yıldızlı e kasada olabilir inceleme için teşekkür ediyoruz gayet başarılı bi araç sorunu çözülmüş bir dsg ve 1.6 tdi :)
  • Bir kismini okudum. Cok samimi ve bilgilendirici yazi. Tesekkurler. Alfa'na selam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeyi daha önce görmemiştim, gayet objektif olmuş, şu dsg problemi herkeste oluyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

İncelemeyi daha önce görmemiştim, gayet objektif olmuş, şu dsg problemi herkeste oluyor heralde.

Dsg bi kere ele alınacak onun kaçarı yok

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Bir kismini okudum. Cok samimi ve bilgilendirici yazi. Tesekkurler. Alfa'na selam

Alfa vallaha yatıyor Çeke geldiğimden beri. Özellikle son 1 aydır marş bile basmıyorlarmış unuttu Vag cı ailem

@AnılUnal eyvallah Alacağız artık dönünce güzel birşey

• Merhabalar,

Araç 40 bin km ye yaklaştı. 2 gün önce arıza olmuş. Babamın söylediği , motordan yağ fışkırıyormuş ve duman çıkıyormuş. Servise gidip hallettirmiş ama problemin ne olduğunu anlatamadı(kendi araçtan hiç anlamaz) bende yurt dışında olduğum için pek anlamadım. Değiştirme arefesindeyken böyle bişey olması kötü olmuş.Büyük ihtimalle bakımda yağ kapağını tam kapatmamışlar.

Artık kesin eminim Tdi Multijet rakip olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 2 Ocak 2013; 1:49:33 >
  • quote:

Merhabalar,

Araç 40 bin km ye yaklaştı. 2 gün önce arıza olmuş. Babamın söylediği , motordan yağ fışkırıyormuş ve duman çıkıyormuş. Servise gidip hallettirmiş ama problemin ne olduğunu anlatamadı(kendi araçtan hiç anlamaz) bende yurt dışında olduğum için pek anlamadım. Değiştirme arefesindeyken böyle bişey olması kötü olmuş.

Artık kesin eminim Tdi Multijet rakip olamaz

• Artik tdi dsg ler 7 ilerimi oldu sadece caravellede vardi

farları kapı konumdayken camları yıkarsan far yıkama çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldkaptan -- 2 Ocak 2013; 12:38:45 >
  • radyo ekranına yansıtılmış görüntünün fotoğrafını çekermisin hocam çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boldkaptan

Artik tdi dsg ler 7 ilerimi oldu sadece caravellede vardi

farları kapı konumdayken camları yıkarsan far yıkama çalışmaz

Merhabalar,

1.6 Tdi ları Dgs-7 ile satışa sunuyorlar zaten.

Far yıkamayı çok geçte olsa ögrendik Hep Auto modunda tutuyoruz biz, sanırım o sebepten her seferinde cama su sıktığımızda far yıkamada çalışıyor

@Mcuk,

Hocam şu an yurt dışında olduğum için Jettadan gösteremem ama geçenlerde kiraladığım 2012 model Seat Alhambra 2.0 Tdi araçtada , jettada kullanılan RCD310 vardı ve park sensörü aynı şekilde çalışıyordu. Buyrun onun fotosu.

2012 Model Jetta 1.6 Tdi Dsg-7 İncelemesi.

• Araban çok güzelmiş cidden
  • Güzel inceleme olmuş, arabaya bir şeyler oldukça 'up'laman da ayrı bir güzellik katıyor konuya
  • Kesinlikle parasının aracı değil ikinci ellerine bile 60-65 bin istiyorlar bu aracın fiyatı 50 yi geçmemeli. 2011 model passat 1.6 tdi comf. ile 2011 model jetta 1.6 tdi comf. fiyatları hemen hemen aynı 1000 2000 oynuyor en fazla siz olsanız hangisini tercih edersiniz jetta bu kasada sınıfta kaldı her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinho

Kesinlikle parasının aracı değil ikinci ellerine bile 60-65 bin istiyorlar bu aracın fiyatı 50 yi geçmemeli. 2011 model passat 1.6 tdi comf. ile 2011 model jetta 1.6 tdi comf. fiyatları hemen hemen aynı 1000 2000 oynuyor en fazla siz olsanız hangisini tercih edersiniz jetta bu kasada sınıfta kaldı her türlü.

43.500 tl clio 50.000 jetta buda guzeldi

1.2 tsi hihgline gayet mantikli ve fp araci bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.