Şimdi Ara

2012 LYS-4(Tarih-Coğrafya II-Felsefe Grubu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
23.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih demedim, genel itibari ile daha kolay dedim. Tarih zaten geçen sene basitti, bu sene biraz daha zorlayıcı olacağı belliydi. Ben geçen sene Tarih'i zor sorarlar diye öküz gibi çalışmıştım, o yüzden bu seneki soruları görünce de zor gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

arkadaslar 2.kilicarslan döneminde diye soru vardi ilk altin parayi bastirmistir diyor yanlis dimi altini 1.Aladdin keykubat bastirdi dogrumu ?

türkçenin resmi dil olması cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quneshlee

quote:

arkadaslar Ali kuscu sorusu vardi siklarda o ALi kuscu mu ? tarihteki

takuyiddin mehmet

Tesekkürler ya bu adam kim Allah cezanizi versin böle sorumu olur takunyali mehmet ayakkabici mi bu bilim adami diye sormuslar 8. yanlisim

Geçen hafta sky türkte istanbul'u anlatan bir program vardı orda tesadüfen duydum,hatta sonra yaptırdığı gözlemevini denizden toplarla yıkmışlar Ordan aklıma geldi.

heralde soruyu o hafta icinde yazdilar yeminle o adamda bilmiyodur ona sorsam bilemezdi

• quote:

arkadaslar 2.kilicarslan döneminde diye soru vardi ilk altin parayi bastirmistir diyor yanlis dimi altini 1.Aladdin keykubat bastirdi dogrumu ?

Türkçe hiçbir zaman resmi dil olmadı.O sorunun cevabı Türkçe olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realchaosx

quote:

olur mu ya ilk altin parayi !:ALLADDIN KEYKUBAT BASTIRDI 2.kilicarslan bastirdi diyor soruda
  • quote:

quote:

tamam hic birnzaman türkce resmi dil olmadi dogru yanlisi soruyor ama
    söyle derse yanlis degil mi 2.kilicarslan ilk altin parayi bastirdi diyor ilk altin parayi alladdin keykubat bastiriyor googleye yazin bi nerde baktiniz habertürkte mi baktiniz sorulara ?
  • quote:

quote:

quote:

olur mu ya ilk altin parayi !:ALLADDIN KEYKUBAT BASTIRDI 2.kilicarslan bastirdi diyor soruda

Cevap Türkçe'nin resmi dil olmasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Activision

quote:

quote:

quote:

Cevap Türkçe'nin resmi dil olmasıydı

2.kilicarslan altin para bastiriyo mu peki ? soruda bastirmis diyodu

• quote:

quote:

quote:

söyle derse yanlis degil mi 2.kilicarslan ilk altin parayi bastirdi diyor ilk altin parayi alladdin keykubat bastiriyor googleye yazin bi nerde baktiniz habertürkte mi baktiniz sorulara ?

Soruda yanlıştır diyor zaten.Tamam İkinci Kılıçarslanın Türkçe'yi resmi dil ilan etmesi yanlış.Çünkü Selçuklularda hiçbir zaman Türkçe resmi dil olmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soruda yanlıştır diyor zaten.Tamam İkinci Kılıçarslanın Türkçe'yi resmi dil ilan etmesi yanlış.Çünkü Selçuklularda hiçbir zaman Türkçe resmi dil olmadı.

ama altin para 1.Aladdin keykubat bastirmad mi ? soruda oda vardi demis 2.kilicarslan altin para bastirmistir demis yanlis deyil mi bu yoksa 2.kilicarslan altin para bastirdimi

• şimdi kontrol ettim felsefe grubundan 20 net yapmışım hayatımda hiç görmediğim derslerden bu kadar yapmak şaşırttı(geçen sene 10 net yapmıştım )böylece toplam netim 56.25 oldu
  • Beyler İstanbul Tarih iö 25 bin Ankara Tarih 29 binle kapatmış. sizce bu sene ne kadarla alırlar?
  • beyler bi site vardı, seçtiğiniz üniversitenin aldığı öğrenci sayısını yapılan tercih sayısını yaptıkları netleri falan gösteriyodu, neydi o???
  • 12-13 felsefe
    18-20 tarih
    8 cografya çokmu kötü netler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

beyler bi site vardı, seçtiğiniz üniversitenin aldığı öğrenci sayısını yapılan tercih sayısını yaptıkları netleri falan gösteriyodu, neydi o???

http://www.bolumtomografisi.net/
    ama 2010 verileri
  • 2010 ve 2011 verilerine bakarsınız çok üzülürsünüz.
    ikisinde de tarih çok kolay.
  • Coğrafyadabadamın çözdüğü son sorudan (tahıllı soru) hiçbir şey anlamadım o soru yanlış diye düşünüyorum
    bir de felsefe grubu soularından birkaçınım cevabı saçm
    bence hata var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • habertürk'e göre

tarih 37
    coğ 13
    felsefe 20

ama bence bazı hatalar var ya özellike "1929 krizi sorusunda kadınların iş hayatına girmesi tam saçmalık cevabın tarım ürünlerinin fiyatının düşmesi olması lazım bir yerde kriz varsa tarım ürünlerinin fiyatı düşmez ki. ayrıcao felsefe sorunu toplum ve kültürle alakalı o da saçma geldi bana biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangar18a

habertürk'e göre

tarih 37
    coğ 13
    felsefe 20

ama bence bazı hatalar var ya özellike "1929 krizi sorusunda kadınların iş hayatına girmesi tam saçmalık cevabın tarım ürünlerinin fiyatının düşmesi olması lazım bir yerde kriz varsa tarım ürünlerinin fiyatı düşmez ki. ayrıcao felsefe sorunu toplum ve kültürle alakalı o da saçma geldi bana biraz.

Evet.Ben kadınların işe girmesi seçeneğini değiştirip tarım ürün fiyatları yaptım.Biri buna açıklama getirebilirse güzel olur.Benim de kafam karıştı açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.