Şimdi Ara

2012 KPSS - Ortaöğretim [Tavsiyeleriniz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu saatten sonra başlıktada belirttiğim gibi; 2012 KPSS Ortaöğretim Sınavına hazırlanmaya karar verdim. 2011 Ticaret Meslek Lisesi / Bilgisayar mezunuyum. KPSS'den 70 puan alıp katiplik sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilrseniz sevinirim.

Meslek lisesi olduğum için temelim yoktu ancak bu sene dersanede YGS ye hazırlandım fakat pekte umduğum sonuca ulaşamadım. O yüzden memurluğa yöneldim. Sayısalcıydım denemelerde matematikten ortalama 25 Türkçeden ortalama 35 netim vardı son zamanlarda. Ancak Tarih-Coğrafya derslerinden malesef çok gerideyim. KPSS de matematik ve Türkçeyi sorun etmiyorum kafama takılan Genel Kültür kısmı... Bilgilerim taze olduğu için Genel Yetenek kısmını bir kaç tekrarla halledebileceğimi düşünüyorum. Ama Genel Kültürde sıfır olduğum için aklıma Kpss kurslarına gitmek geliyor. Bu zamanda kayıtlar var mıdır ? Hızlandırılmış sınıflar falan vardır diye duydum. Eğer onlara girersem benim gibi sözeli sıfır olan birine ne kadar faydası olur ? Genel kültürü baştan sona yutmam ne kadar zamanımı alır. Eğer kursa kaydolursam her hangi bir meşguliyetim yok. Bütün zamanımı hazırlığa verebilirim. YGS den dolayı günde en az 7-8 saat ders çalışabilirim. Bu arada istanbulda oturuyorum hangi kursu tavsiye edersiniz ?

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum en ufak bilginiz bile benim için değerlidir. Şimdiden teşekkürler. Allah gönlümüze göre versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORTAÖĞRETİM KPSS YAŞ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.