Şimdi Ara

2012 HONDA JAZZ (CVT'li) ANA KONU - 9 YILDIR DEĞİŞMEYEN ŞAMPİYON . . . (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.871
Cevap
30
Favori
285.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jazz konusunu dah açok kirletmeyelim. alanlara hayırlı uğurlu olsun.

şimdiki sıramalam şöyle

jazz
    aveo HB

donanim olarak jazz onde. fiyat olarak aveo.

39500 - 37500

ama şöyle bir sorun var güvenlik teslerinde aveo ncap de daha başarılı gözükmekte.

içimden jazz geçiyor fakat gel görki test edecek araba bile yok ortalıkta. gözü kapalı almak ne kadar dogru tartışılır ?? sonucta sıfır alınıyor 40.000 tl para veriliyor.

corsa ve fiestayı sildim. Bana çok dar açıkcası...

Acil test aracı lazım. imkanı olan istanbul içinde jazz için benle beraber bi 10-20 dk test surusu için imkan sunabilecek kullanıcı var mı acaba ?
    şayet beğenirsem siparişini vereceğim :S
    2012 model beyaz CVT Fun almak üzereyim, kafam yokus kalkıs destegi konusuna takıldı. lansmanlarda var yazıyordu ama sitedeki listede görünmüyor. Olayın detayını teferruatını bilen birisi varsa ve aydınaltırsa cok sevinirim. UK sitesinde yokus kalkıs destegi var olarak görüyorum o da ayrı bir kafa karıstırdı, sırf turkiye ye gönderileceklerden cıkarmaya adam ugrasmaz gönderir gider, nedir yani.

Gerçi şöyle de bir durum var. CVT şanzıman ayağınızı frenden çektiğinizde zaten aracı harekete geçiriyor.

Çok ama çok dik bir yokuş olmadığı sürece araç geriye kaymayacaktır.

Tek sıkıntırıız bu olsun:)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Tesekkur ederim Haluk Bey. UK sitesinde CVT lerde hill start assist standart görüyorum cogu modelde de, adam çıkarmaya üşenir :), neden boyle bir donanim farkı yaratmıslar ilginc gercekten.
    Eski aracım civic 1.6 ies di onla da görmedim. Jazz var bir tane onunla da görmedim. Honda her zaman kendi klasmanının en az yakan en iyi giden aracıdır.
    1.4 jazz ile ibiza kıyaslamak yazık günahtır. jazzın iç hacmi bırakın ibiza poloyu golf ile aynıdır :D

Uzun yolda jazz ile 1.6 civic hemen hemen aynı yakıo. 1.8 hb ikisinden az yakıo. ben 4.8 5.5 civarı yakıyorum.

Size sadece şunu söyliyeyim pazartesi jazz aldık servise baktırma imkanım olmadı tamirci de bulamadık tanıdık gözüm kapalı aldım :D Honda utandırmayacak biliyorum.

Sizler sıfır alıcaksınız daha düşünüyorsunuz :D

Orijinalden alıntı: Fabrice

Fun CVT 40,450 olmuş. Hyundai Accent Blue otomatik prime (40,600 TL) ile bunun arasında gidip gidip geliyorum. Hyundai 8.5 lt şehir için tüketimi, onun dışında benzer donanımsal özelliklere sahipler.

Sanki Jazz alacak gibiyim ama Accent Blue daha mi yakışıklı duruyor diye sürekli düşünceler içindeyim.

Bu arada Eylül sonu hadisesi de beni mahvetti. Ankara'da şöyle elinde hazır Fun CVT olan bir yer var mıdır ki?

Jazz Accent Blue'dan daha iyi.

Orijinalden alıntı: jonywayt

Rolf yav.

şimdiki sıramalam şöyle

jazz
    aveo HB

donanim olarak jazz onde. fiyat olarak aveo.

39500 - 37500

ama şöyle bir sorun var güvenlik teslerinde aveo ncap de daha başarılı gözükmekte.

içimden jazz geçiyor fakat gel görki test edecek araba bile yok ortalıkta. gözü kapalı almak ne kadar dogru tartışılır ?? sonucta sıfır alınıyor 40.000 tl para veriliyor.

corsa ve fiestayı sildim. Bana çok dar açıkcası...

Hocam Aveo dizel gelecek. Allah aşkına benzinli Jazz'a 40 bin verilir mi?

1.3 dizelle yakıtı koklar. Tahminimce LT seviyesini alabilirsin bu fiyata. 95'liği bu fiyata almak zor olur ama belli olmaz. Olursa bu sınıfın kralı Aveo'dur.

• Sirket altimdaki aracj aliyor. Su geldi bu geldi bu gelecek diye diye bekleyecek vaktim malesef yok. Birde ltz ile karsilastirmak gerekiyir donanimi. Ltz 37.500 aveo benzinli. Kim bilir dizel otomatik ltz kac tl oluy 42-45?? Gerci jazz donanimda gene hacimat ediyor aveo yu :)
    Birde 37500 e metalik boya ve sunroof dahil degil. Bunlarida ekle ettimi sana 40.000. Dizelide olur sana 45.000 . Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 23 Eylül 2011; 7:35:39 >

Orijinalden alıntı: haluk 23

i-shift'li olanlarda yokuş kalkış desteği vardı ama broşüre göre bize gelenlerde yok görünüyor.

Gerçi şöyle de bir durum var. CVT şanzıman ayağınızı frenden çektiğinizde zaten aracı harekete geçiriyor.

Çok ama çok dik bir yokuş olmadığı sürece araç geriye kaymayacaktır.

Tek sıkıntırıız bu olsun:)

Merhaba arkadaslar oncelıkle arbalardan cok anlamam elımızde 2004 jazz vardı sattık 5 ay once handa jazz otomatık full bır araba aldık lakın alırken test surusu yapamadık.neyse bu dedıgınız ctv olayı nı bır arkadas cok guzel yoruumlamıs eger konforsa ctv yaklasın ,eger anı hareketse ctv den uzak durun dıye cıdden haklı.hondanın ıcı cok rahat bır araba arka koltuklarının 2 turlu kalkması herseyı rahat tasımaya yardımcı oluyor.fakat arac tabıkı orta sınıf oldugu ıcın yuksek hızda ıcerıye gurultuyu cok alıyor ,yokus kalkarken cok dık olmasa bıle gerı kacıs yapıyor ,ve benmı araba kullanmasını bılmıyorum ama araba cok yakıyor,vıtes gecıslerını anı yaparsanız vıtes ekranı yanıp yanıp sonuyor ve son haftalarda nerdeyse 80km hıza gelene kadar 2 vıtes 3 olmuyordu bazende 80 km yı 6 vıtesle gıdıyorumm

Arabam beyaz dıs korumaları fılmlerı takınca super gorunumlu bır arab oldu hem bu kadar nazar alıp hemde arabadan memnun olmazsan arabada sana kuser gecen hafta kaza yaptık araba pert oldu 41275 tl hasar varmıs.zaten hava yastıklarında sadece tavan acıldı dıger darbe alanlar acılmadı davada acacagım hondaya

sımdı kara kara dusunuyorum ne alsam dıye

• geçmiş olsun arkadaşım. aynı donanıma gore aveo oneririm. git bak güzel araba.

valla bende jazz almak uzereyım. kredi cıktı cıkacak...

bakalım ben ne yapacagım. ama amac ani hız değil tın tın gitmek . malum benzin fiyatları :P
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • klasik dediğiniz otomatik vites yanı değil mi dsg flan ??

klasik dediğiniz otomatik vites yanı değil mi dsg flan ??

Şu linkte bilgi var arkadaşım.:)

http://forum.donanimhaber.com/m_50255365/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50255365

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • :D okumusum tum konuyu ama 2 haftadır ara alacagım ıcın okumadıgım bakmadıgım site kalmadı. balata sıyırdım :P tekrar okurum ^^
  • cok saol arkadasım ama cıdden ben anlamıyorum 2004 modele jazz a gore bu 2011 model daha cok yakıyor tabıkı onemlı olan hız deıl bende kaza yaparken hızlı deıldım burnum bıle kanamadı 2 kısıyız emnıyet kemerı kurtardı 2 takla attım bır araba bır dobloya caprtı bende yanında gecerken anıden doblo bana carparak orta revuje cıkardı benı ..
    gorunum olarak araba cok guzel konforluda ıcı genıs sabahhdan berı cruıze bakıyorum aveo ıcı dar gıbı gelıyor jazzz genıslıgıne alısnca sımdılık arac kıraladık aylık 2 el araba almakdansa yıllık arac kıralama daha uyguna gelıyor :)

geçmiş olsun arkadaşım. aynı donanıma gore aveo oneririm. git bak güzel araba.

valla bende jazz almak uzereyım. kredi cıktı cıkacak...

bakalım ben ne yapacagım. ama amac ani hız değil tın tın gitmek . malum benzin fiyatları :P

bende forumda ogrendım 16 jant alma :) ben alırken camlara fılm park sensoru on arka yan korumalıklar yaptırdım cok hos duryor ozellıkel tavanın camını ortaya cıkarıyordu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.