Şimdi Ara

2012 FORD TOURNEO CONNECT BLUETOOTH SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 2012 model ford tourneo connect 1.8tdci 90ps lx model arac aldim.aracin radyosunda telefon acma kapama tuşları var fakat bunlari kullanamiyorum.yani benim aracimda telefonla gorusme ozelligi varmi?varsa nasil kullanabilirim arkadaslar?acil yardimlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 12 Ocak 2017; 15:21:34 >

• Lx modelinde bluetooth normalde mevcut değil belli bir yıl öncesinde de zaten yok.

Ford etis sistemine girerek araçtakı donanımları sorgulayabilirsin.https://www.etis.ford.com/

teyp modelini yazarak da aratabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2017; 15:35:10 >
  • arkadaşın da dediği gibi lx modelinde bluetooth yoksa ancak radyoda telefon acma kapama tuşları varsa sanırım o özellik kullanıma açıktır ama bir yazılımla yüklenmesi gerekiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 12 Ocak 2017; 17:0:6 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz siteye baktim ama bisey bulamadim.yani site cok karışık.uğraştım bulamadim.benim arac 2012 model ford tourneo connect k210s 1.8tdci 90ps lx olarak geçiyor.yani olmasa niye tus koymuşlar onu çözemedim.bu konuda detayli bilgiye nerden ulaşabilirim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 12 Ocak 2017; 18:17:56 >
  • Asgardlı Thor A kullanıcısına yanıt
    Ford etis sayfasına araç bölümüne gireceksin

Vın girişine aracın şase numarasını yazacaksın özellikler dökümü gelecek

Sadece tuşla olmuyor o iş CD çalar araçlarda standart bir model konuyor ama bluetooth modülü konmuyor araca .

model sordum ama ünite bu mudurhttps://www.youtube.com/watch?v=NXjsnMU0EqA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2017; 18:19:30 >
    Hocam baktim sizin dediginiz yerden şasi no ile.transit connect yazio?neden acaba?normalmi boyle yazmasi?

Bide radyo olayi icin sunlar yazio pek anlayamadim:

Radyo Ön Donanım Paketi hariç

A/V Krikolu

Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl.

Merkezi Anten ile

ICE-Düşük Seviyeli CD + AM/FM Radyo

4 Adet Hoparlör ile

Telefon Hazırlık Paketi Hariç

Ortam Ağ Geçidi Modülü Yok

Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok

Videodaki unitenin alt kismi sari ama bendeki gri gibi boyle sariya yakin gri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 12 Ocak 2017; 18:26:29 >
    Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl.

Bu yazıya göre arabirim mevcut değil. Servisi kit önerisinde bulunabilir. Focusu style olan bir arkadaşın başına da gelmişti aynı ibare onda da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2017; 18:32:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yani telefonla görüşme özelliği yokmu?ne kadardir tahminen bu kitler acaba?
    Malesef yok görünüyor.

Servis ne takıyor oem bir parçaları varmı bilmiyorum. Piyasada Aux bağlantılı ucuz bluethoot kitleri var. Fakat denemedim hiç.
    Hocam benimkinde aux varmi?varsa 20 25 lira internette dediginiz kitler.alirim hemen.
    Orta konsolda vitesin orada yad cakmakligin hemen altinda kulaklık ucu girecek bir delik olması lazım 3.5 mm kulaklık giriş yerine benzer. yoksa onun tesisatının çekilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2017; 18:59:15 >
    Hocam baktim.o dediginiz giriş var.kulaklık girişine benziyor.simdi bahsettiğiniz seyden alsam olurmu?nasil olcak simdi?ne yapmam gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha once kullanmadim o bluetooth kitlerden hiç ama o iş için satiliyorsa calisiyor olmasi da lazim.

Forumda kullananlarin konularina bakabilirsin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba bende 2012 ford connect glx blackline 90 ps var sorunum bleooth varmi yesil ve kirmizi tlf tusu var tlf bleooth acip arama yaptiriyorum debond frist yaziyor ve kayboluyor yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.