Şimdi Ara

Soru? Ford connect turbo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model ford connect 110 ps aracımda soyle bır sıkıntı var 1. vites normal 2. vites normal 3. viteste ( çok nadir oluyor ) 3bin devire geldıgınde gaz kesıyor arıza lambasını yaklıyor motor rolantıde çalışmaya devam edıyor ama kesınlıkle gaz yemıyor.. İstop edip yenıden çalıştırdıgımda bu sorun sankı hiç yokmuş gibi devam edıyor yetkili serviste bılgısayara baglanınca turba arızası cıkmakta ..bu konu hakkında sormak ıstedıklerım var Eger turba arızası ise neden sadece 3. viteste bunu yapıyor. ve neden sürekli değil bi usta egzos sensörü yapar dedi egzos sensörunun oldugunu sanmıyorum 2008 modellerde bilen biri var ise aydınlatırsa konuyu sevinirim..

arızanızın iki ihtimali var.birincisi n75 turbo basınç valfiniz bozulmuş ve zamanında turboyu açıp kapatamıyor.fiyatı 100tl civarı.ikinci olarak turbonuzun kanatçıkları kurumdan dolayı rahat bir şekilde açılıp kapanamıyor.bunun çözümü turboyu indirip temizlemek ve açılmışken eskideyn parçalarını revize etmek.inşallah ilk söylediğimdir de fazla masraf açmaz size.kolay gelsin.geçmiş olsun.
  • Aynı sorun bende de oldu şimdi. Turbo dan diyorlar. Normal sakin kullanınca sorun yok, bir arabayı sollamaya kalkınca sarı ünlem ve motor arızası yazısı çıkıyor. Pazartesi servis e göstereceğiz. İnş hortum mortum bozulmuştur turbo bozulduysa 3 bin tl den aşağı değildir diyorlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.