Şimdi Ara

2012 focus otomatik lpg titanyum paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bayramdan sonra 2012 focus titanyum gri renk aracımı satacağım araç şuanda 40000 km de ben 25000 aldım geçen yıl 27500 de ankara tan otoda brc tüp taktırdım arka kapı ve tamponda çizik boyası var zaten hasar kaydında çıkmıyor arabam sedan fren balataları yeni değişti tekerler 25000 km civarında gideri var ( servisteki usta söyledi )bile sizce ne kadar eder
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brodway93 -- 29 Eylül 2014; 13:36:04 >

• hocam uygun bir fiyat düşünürsen tam istediğim araba arabaya talip olabilirim
    bu arada hb mi sedanmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseseses -- 18 Eylül 2014; 22:09:25 >
  • arabam ne kadar iiyiyse kimse değer biçemedi ::))))))) harbiden arkadaşlar tahmini fiyat verecek yokmu arabayı satacam malum sitedeki fiyatlar gerçeğe ne kadar yakındır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Aracınıza talip olmayı bende isterim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alabılırım
  • sana önerim sahibindeki fiyatlara bakarsan satman gerçekten cok zor olur arabanın değerinin hep üstünde koyuyorlar kendilerini gazlayıp fakat millet artik öyle yerlere para yedirmiyor. önerim kasko değerinee bakarak az cok bilgi sahibi olursun
  • http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631

bu site sanırım resmi 2012 powershift 5k titanyum focus 3 değeri 49,225 1750 de lpg yani 51000 normal diyorsunuz zaten bende öyle bir fiyat yazacağım malum sitede 54000-55000 yazmışlar gazlama konusunda katılıyorum size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.